91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Feró Flex
    "Bond42: a gravitáció törvénye egy gépnél nem tipikus... A SU 27es a világ egyetlen gépe mely képes egyetlen másotpercre a gravitáció és az anyag rugékonyságot melözni! Ha értesz a gépekhez akkor tudhatod hogy most a "Cobra" támadásról beszélek melyre képes a gép! Mint tudhatjuk egy vadászgép a fordulékonyságáról és a technikai felszeretségéröl hires! A P-51 Mustángok nem voltak gyorsak viszont manöverbe verhetetlen! :) Amugy az usa legkedveltebb vadászgépe volt egészen az 50es évekig! :))"
  • sakkay
    Nem tudnám megmondani..nekem i-5 gtx 770-el, tökéletesen megy. A pezsgő élettel kapcsolatban...a BOS-ban egyenlőre kiszámíthatatlan minden. Most már megint jók az 50 fős szerók, próbálják emelni. Este mindig találsz fent elég sok embert, de pezsgő életnek azért nem nevezném.
  • LeonSilver
    Két funkciójuk van. Meríteni az aksit és bezsebelni a zsetont ha a delikvens nem akar reklámot ;)
  • repvez
    Persze ezért is cseréltem le mert 10 perc volt mire elindult a winamp és az endomondo sport tracker futáshoz.
    De mint irtam nem a teljesitmény vagy a szabad ram miatt nem szeretem, csak is azért mert nem azok használják az akksit és a hardvert amit én akarok hanem szinte az összes ami a telefonon van tölem függetlenül és nincs ráhatásom a müködésüre.
  • PhantomAss
    nekem is 2 giga ram van a telelfonban, nincs rootolva, és állandóan van majd 1 gb szabad ram, teljesen mindegy mit nyitok meg. Most pl azt mutatja hogy 2 alaklmazás van a cache-ban, (Chrome és egy flash játék), és 500mb szabad ramom van.
    De nem akad, minden szuper gyorsan működik, és semmi gond sincs.
    Azért azt ne felejtsük el hogy a Defy az 512 rammal igencsak gyengusz a 4.4-hez, örülhetsz hogy valahogy ráhegesztették.
    (nekem galaxy s4-em van)
  • repvez
    Az asztali gépen kivül csak androidos telom volt, igy mobilba nincs összehasonlitásom win alatt.DE nem is azzal van bajom, hogy a háttérbe futnak a programok, hanem az hogy olyanok is amiket soha életben nem inditottam el és nem is fogok és mivel nem rootolt a teló igy le sem tudom a gyári apokat szedni.És az, hogy igy nem átlátható a rendszer, nem lehet tudni , hogy mi az ami épp használja a telefonod a tudtod nélkül tevékenykedik. Nem lenne nekem bajom ha akár a 90% át használják a progik a memoriát csak tudjam hogy az az 5-6 amit én használok és akarom , hogy fussanak , a többi felesleges gyári dolog meg maradjon a fenekén .
    Az egy másik érdekes dolog, hogy az előző Defyre feltettem a 4.4-et azon is volt 80mb szabad memoriám a fél gigából, most hogy 2gb a memoria a P7esen ugyan ugy elveszi a 60% át a memóriának a 4.4-es droid mint a defyn, akkor mi értelme van a nagyobb ramnak ha az oprendszer mindenképp a felére rátelepszik és az általam használni akart proginak kevesebb mint a fele marad?
  • Caterpillar
    Erre a HSZ -re akkora pluszt nyomnék, ha lenne, hogy lelógna a monitorról...

A RAM nem azért van, hogy üresen álljon, az új operációs rendszerek mint az Android vagy akár a Win 8 (desktop) nagyon hatékonyan és aktívan használják, ha pedig valami van benne, de épp nem használod, és kéne a hely, gondolkodás nélkül kiveszi, tehát elfogyni nem fog, viszont ami van, az gyorsan indul.

A memória tisztító ökörségeknek egy funkciója van, meríteni az aksit...
  • PhantomAss
    ez nem bug hanem feature, az android így működik.
    Hozzászoktál a windows memóriakezeléséhez és hogy ott az a jó ha sok szabad ram van, és ha egy programból kilápsz akkor felszabadul a ram.
    Androidon ez nem így van: itt ha bezársz egy alkalmazást akkor az még ettől a nem fog teljesen bezáródni mint windowson, a háttérben lefoglal egy kis ramot hogy ha megint elindítod minél gyorsabban induljon.
    Androidon felesleges bezárni a nem használt appokat, és inkább hátrány, mert ha bezárod utána automatikusan újraindul, ami eszi az akksit és a processzort.
    Sok app összefügg a háttérben futó rendszerfolyamatokkal, vagy más appokkal, ezért hiába hiszed úgy hogy bezárod, azonnal újraindul.
    App killert, memory cleanert és hasonló hülyeségeket felejtsd el, csak ártasz vele!
    Androidnak minimum 1 gb ram, esetleg egy root és a felelsleges gyári appok letörlése, Így sokkal jobban jársz.
  • Sintér
    Haliho,

Csak hogy ontopic is legyen valami mar.
    Szemezgetek a BOS-al. Milyen hardware-t erdemes alarakni mondjuk medium grafikara?
    Nalam I5-4gbram-nvidia440 van, ez felejtos vagy nemi tuning (pl 8gbram) aran vallalhato?

Kinek mi a tapasztalata?

Ha pezsgo online eletet akarok BOS-on talalok vagy meg mindig menjek vissza az 1946-ra(Hyperlobby)?
    .... hulye kerdeseknek tunik tudom de nem repultem 5 eve, nem vagyok kepben.
  • LeonSilver
    Ha nem estem volna szerelembe az LG G3-al, akkor windózos mobilt vettem volna. Igaz volt már egy Omnia II-m (azon még csak WinMobile futott), az egy katasztrófa volt. Viszont a 8.1-es cuccról jókat hallani. A w10-el meg még faszábbak lesznek.
  • Vogel
    Firefox + AdBolck Plus
  • repvez
    És a wines mobilnál is ugy van, hogy az appok saját életet élnek és önhatalmulag azt tesznek amit akarnak?
    Mert az androidnál azt az egyet utálom, hogy ahány program az mind egyszerre megy még akkor is amikor soha elnem inditottam és mikor bezárom egy appkillerrel akkor fél percre rá már megint ugyan ugy fut. Mért nem csak akkor és az fut a háttérben amit én szeretnék a többi meg mintha ott sem lenne addig mig én manuálisan el nem inditom.?

Teljesen fölösleges a beállitások menű ha amit ott beállitok nem érvényes minden programra
  • Solt
    Nálunk 530 és 630 van használatban... Nem akarom túlragozni, android többet fix, hogy nem lesz a családban! :)
  • Caterpillar
    Én imádom (930 _ céges)...
    Meg lehet szokni, egyszerű mint a faék, gyors mint az állat, sokáig bírja az aku, a kamera gyönyörű, van ingyé offline navigáció, fullos office, és minden egyéb app is ami kellhet.
    Lesz rá Win 10 update is jövőre....

Én csak ajánlani tudom, bátran bárkinek! :)

• Lacusch69
    off
    Azt kérdezem, aki: ne adj Isten, véletlenül, tévedésből, mert kapta, részegen vette, stb... Lumia (735 előnyben) telefont használ, mennyire idegesítő az Android után a WP8.1?
    Érdemes vele foglalkozni, vagy hagyni kell a túróba?
  • Solt
  • sakkay
    Megmondtam, hogy ez lesz-csak Laca hiszi, hogy nála nem...de. A teljes kész példány pedig ennél jóval többet fog tudni.
  • Seaweed
    azert remelem forumot nem okulatoron fogsz olvasni
  • PhantomAss
    tennap kipróbáltam az oculust, jó vót :D
    nagyot fog ütni ha kijön, biztos hogy beruházok egyre, a trackirt és a monitort pedig szögre akasztom
  • repvez
    OFF
  • LeonSilver
    Adblock-ból van pár fent, de EZ a legfaszább!

EZ pedig az ajnasz blog. Ott van fent, hogy feliratkozás.
    Folyamatosan és észrevétlenül frissül a blokkolt cuccok listája, nagyon jó!

Egyes oldalaknál ki is lehet kapcsolni, mert előfordul, hogy olyan felugrót is blokkol ami amúgy kellene, de ez nagyon ritka.

A laptopon milrt nem kell? Boztos van valami oka. Vírusirtó, malware basztató, nem tudom innen megmondani, de tuti nem véletlen :)
  • Szepy2884
    Kösz a tippet az Adblock-ot eddig nem ismertem nem is tudtam hogy van ilyen :) Majd kipróbálom. De akkor sem értem, hogy a pc-n miért van rá szükség a laptopon pedig nincs. Egyazon böngészőnél.
  • LeonSilver
    Talán ha feltennéd az Adblock Plust és feliratkoznál az ajnasz blogon a listára, akkor könnyebb lenne az életed ;)
    Nem tudom mit szerencsétlenkedtek össze, nekem sem az FF sem a króm nem omlik össze, nem darál diót és a több... :p
  • Szepy2884
    Na a böngészőkkel kapcsolatban. Most a laptopról írok. Ezen jól működik a Chrome már ha nem akar összeomlani és újra indulni.

A PC-n nem omlik össze, csak folyton darál (mondom, nincs bővítmény meg toolbar) és tele van szaros reklámokkal. Például ezen a fórumon kétoldalt, és a fejlécet kitakarva villog valami átok. Majd ha otthon leszek csinálok egy printscreen-t. A laptopon ilyen szerencsére nincs.

Ja, és a PC-ről letöröltem és újraraktam a Chrome-ot.

Még azt magyarázza el nekem valami, hogy a laptopon miért tudom megnyitni pl a netbank oldalát a PC-n meg nem. Még FF-al és IE-vel sem.
  • Frenky
    Szia! Én csak az IE használom, nincs is jobb és megbízhatóbb böngésző! :-) Próbáltam szinte minden alternatív lehetőséget, de szerintem ez a legjobb :D
  • feca1229
    Úgy gondolom itt még akár baj is lehet...
    A világ legjobb rep.szimulátora
    Kár pedig nagyon szépen meglehetet volna csinálni! Bár én még mindig hiszek benne, hogy gyenge kezdés után levonják a konzekvenciát és valahogy összekapják magukat!
  • lala42
    Még nem annyi,. De várj csak!
  • lala42
    De én azt használom. Jelenleg ez a legkobb böngésző. 64b op.rendszer, 11 IE.
  • asw27
    Ez brutális :brutál
    Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.12.06. 17:33:09
  • asw27
    A jelenlegi választási rendszerben a legnagyobb KISEBBSÉG nyeri a választást. Ez akár 10% alatti is lehet, csak az a lényeg, hogy minél többfelé aprózódjon el a szavazatok többsége. Ezért volt szükség a kamupártokra. Az a pár száz millió ft-os támogatás a közösből pedig nem számít, mert azt TE és ÉN fizetjük meg. Mindenki megnyugodhat, mert a jelenlegi 2/3-adott törvényesen nem lehet leváltani.
  • Lysandus
    Meg hát Bajnai is megmondta: aki nem megy el szavazni, az a kormányra szavaz...
  • feca1229
    Akkor internet explorert senki nem használ?
  • repvez
    Nem használok tűzrókát, talán egyszer volt fenn,de akkor is az volt a bajom vele, hogy bár hasionlóan megjelenitette a kedvenceket mint az IE,viszont a rendezése nem tudtam egyszerüen megcsinálni, mert ha ABC sorrendbe tettem öket akkor nem vette figyelembe, hogy mappában vagy csak külön linken van elmentve, igy a mappák össze-vissza voltak .Kézzel meg elég macerás odahuzkodni ,mert nem csak pár darabról van szó.Ezért nem is kezdtem bele a linkek felülvizsgálatára sem, hogy melyik él még egyáltalán,mert marha sok van.
  • sakkay
    Nem gond..ez nem is a matekon múlik.
    De segítek mert a faxom feláll ettől a tévében is sokat halott állítástól-ja és ez nem politika hanem matekHa van 100 egységnyi valami, amit egyenként döntenek el kié lesz, és ad abszurdum néha csak 49.5-50.5% az egyes adag egységek között a döntés aránya, hogy ki kapja meg, attól a 100 darab valamiből a végén, bizony az egyik félnek még lehet két harmada. A többit meg nem írom ahol inkább a gond van-mert meg van tiltva
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.06. 09:20:18
  • Willenbrock
    Ezt a képet most találtam egy orosz fórumon, eddig nem láttam:

http://navigator.mybb.ru/viewtopic.php?id=588
  • LeonSilver
    Befejeztétek a politikát, vagy kibaszkodok mindenkit a picsába!

Ja, és még annyit, hogy bár sohasem voltam csillagos ötös matekból, de azért annyit tudok, hogy a 27% közel sem kétharmad.
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.12.06. 05:38:32
  • artivizsla #80364
    Csak szólok, hogy a Jobbik is ellene volt a netadónak, ha esetleg nem szóltak, vagy lemaradtál volna valamiről.
    Ne legyenek illúzióid, ha a Jobbik is a korpa közé keveredik, őket is megeszik majd a disznók és róluk is lesz szenyó elnevezve.
  • sakkay
    Mint mondottam volt, nincs alternatíva és ez a szerencséjük. Az, hogy én balra nem szavazok ha a világ összedől is, az meg egyéni szocprobléma. De nem is azért van a 2/3.
  • owewewor
    "Magyarországon a jobb oldal nincs a toppon"
    csak 2/3-duk van
  • sakkay
    Ha valaki esetleg még nem látta volna..

Más.
    Azért én mindig meglepődök az embereken milyen szűklátókörűek itt ebben az országban, és csak az látják amit akarnak. De túl azon , hogy Magyarországon a jobb oldal nincs a toppon, már csak egy dolog van ami ennél is evidensebb, hogy a baloldal pedig NEM VAN! Akik ezen zászló alatt futnak..nem is tudom mit mondjak rájuk, inkább nem minősítem őket. Én komolyan mondom, nem értem azt aki arra kacsintgat vagy szavaz..tök jó lenne egy komoly ellenzék, netán baloldali(pedig nem állnak hozzám túl közel szubjektív okok miatt) de nálunk olyan egyenlőre nincsen. Úgyhogy kőkeményen lehet szidni a kormányt-és tényleg-de nincsen alterantíva egyenlőre, szerintem persze.
    Megint ugranék..most olvasom az Irak-Iráni háborút, és milyen szépen eltűnt a történelem ködébe az a momentum, amikor az amik lebasztak egy iráni utasszállítót-véletlenül-260 utassal a fedélzetén. És ráadásul az nem is volt vitatható..de ki foglakozik ezzel ma már.