IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    "dogfightban folyamatos sebességfölényben van a p51, fordulni meg a sebességből lehet, egy kis kezdeti sebességfölényből ami alap, plussz combat flapsel, amit rutinból használtak, simán letolták a meszát meg a fókát fordulóharcban"
    Ez tömény hülyeség amit írsz, már bocs. A p51 nem volt kimagasló manőverező légi harcban. 1 vs 1-ben a me 109 simán körberepülte.
    A gyorsaság nem minden, és az allison 3000m felett meghalt. Európában meg vígan 6e m körül voltak a légiharcok. Nem csoda hogy lecserélték azt a szart.
    Én mem lettem volna amcsi pilóta ha nincs további többszáz amcsi gép körülöttem, ellenben néhány német géppel, amit fáradt, elhasznált, vagy a pilótaiskolából épp kikerült pilóták repültek nagyrészt.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.12.11. 08:54:26