IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Nah füst! móóst csináltam <#mf2>

Her Laca
Most mé?
Sakkay a tanúm,hogy sérült géppel hibátlan leszállást produkáltam a hómezőn. 😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Seaweed
Ha-ha <#buck><#hehe>
Her Laca
Gyakorlás😊)) ennyit tudok mondani😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#nevetes1>Ááá dehogy.

Seaweed
Erti valaki ezt a datumozast?! bug?

Zpogi
Seaweed
Kicsit kemenyen tettem le* 😄 Jobb fofuto megrogyott

*.: megjegyzem, kicsit soknak tartom az F4 sebesseg tartasat: 120 fokrol erkeztem repterre 300 meteren gaz le, emelkedo dobott orsoban futo nyit, fekszarny maxra, holdponton 170Km/h es 500meter. sullyedes finalra, gep 280Km/h-ig gyorsul, gaz meg mindig alapon, fekszarny meg mindig maxon kint, rohamosan csokken a sebesseg, 200nal elengedtem a lebegest bamm kemenyen le, reccseno hang job fofutotol, felig megdolve de leszall..megall, es kidol a jobb fofuto <#bee1>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.06. 15:17:46
Pedig tudhatnád, hogy csak azokban a gépekben lehet bízni, amelyiken fekete vagy fehér kereszt van (esetleg vörös hamburgerpogácsa...)<#szeret>
Ha csillag van rajta, akkor nem. Mindegy milyen a színe, vagy hány ága van...<#duhos2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Seaweed
AI-t tesztelek 1vs1, 2vs2 mind ket oldal. Szvsz lavor meg mindig tul instabil. Yak betegen refordul barkit<#gonosz1>, F4 szimpi...peeeedig utalom a keresztes gepeket <#nevetes1>

Seaweed
<#gonosz1>
Her Laca
No akkor most a széteséses fázis jön😊) Majd csak összehozzák a végére,hogy aránylag elfogadható legyen.

Her Laca
Ok😊 De tudod mi a vélemény? Olyan mint a fing. Mindenki csinálja ,avagy mindenkinek van de senkit sem érdekel.
Amiket leírtál azok pont nem negatívumok,avagy nem olyanok ami miatt berzenkedni lehet. Probléma az FM ,a DM mondjuk (lehet javítják a végére) de azok véleményezése is nem hasra ütés szerűen kell ,hogy menjen. Vannak paraméterek,vannak számok,na le kell mérni a dolgokat és utána lehet véleményt alkotni.
Persze nekem tök mind1 kinek mi a véleménye erről ,csak azért írtam neked,hogy ne csinálj magadból bohócot itt,mert mint írtam ezek az arcok azért némi nemű (ha más nem is de elméleti ) ismeretekkel rendelkeznek.
Na béke kollega ,részemről ennyi😊

Hagyadmárezt Laca!

Véleményemet írtam le!Mi van veled,semmi?
Seaweed
Jah nem egett! Leszakadt a szarnya <#hehe>
Her Laca
Gyakorolj😊 Úgy neked is biztosan sikerülni fog.
Látod nem vagyunk egyformák. Van akinek túl könnyű,van akinek túl nehéz😊)) Én és még azért mások is azért hőbörgünk mert könnyű ,és azért a sok ajnározás mellett ne felejtsük már el az elbaxott repmodellt. Bár már rég próbáltam ,de holnap ha leon engedi:?)))) ránézek.

Seaweed
Jo lesz ez, jo lesz! <#wink>
<#alien>..viccet félretéve tuti belenyúltak a szórásba-hála az égnek..ha ezt a buzi (állandó)tüzet megoldanák, egész jó lenne már.

Seaweed
Laca! Tok szar a BoS! Kepzeld! Ralottem egy messzere es nem egett mint a cipogyar! Falhaborito! Hat hogy lojjem igy le?!<#bee1>
Seaweed
Veteran AI most mar lejon fordulozni. <#hawaii>
Her Laca
Hijnye miket olvasgatok én itt😊
Amigos5.
No ha a wartündérben mindig első vagy akkor szvsz itt sem fog ez problemát jelenteni.
Ha meg mégse ,akkor csak az örök érvényű igazságot tudom neked idézni.
"tudod ,hogy lehet bejutni a Carnegie Hall ba? Sok sok gyakorlással😊"

Viccet félretéve,én rühellem e BOST ,de amiket felsoroltál na azok pont nem a negatívumok😊
Ne is erőltesd amúgy itt ezt ,mert ezek közt az arcok közt nem fogsz megértésre találni ahhoz ők már "nagy fiúk" .

Hecker007
Mikor ilyeneket olvasok egyre inkább azt érzem, hogy meg kéne vegyem a BoS-t 😄

Seaweed
Epp tesztelek: F4-est mintha jobban "csavarna" a precesszio. Foleg kis sebessegnel, 8m/s-es oldalszelnel + 1m/s turbulancianal ne nagyon akarj konvolyt tamadni <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.06. 12:55:44
Van itt élet!Na go normal szeróra!
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2014.09.06. 12:51:31
acidrain
<#vigyor1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Torzonborz
Ezek még a vártündérben is megvannak Simulator módban.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A War thunder nem kihívás!Játszom azt is de uncsi elsőnek lenni mindig!
<#crazya>
Seaweed
<#wilting>
A legnagyobb tisztelettel:
Vannak arcade játékok a piacon. Nem muszáj szimulátorral játszani, ha nem szereted, hogy a valóságot szimulálja.
Próbáld mondjuk a War Thundert arcade-ban, az igényeid alapján az passzol.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.06. 12:11:48
Papa01
Ez után a hozzászólásod után, azt kell mondjaim az vagy... Mire akarsz kilyukadni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hy!Nem,troll nem az!
Valószínű nem értek hozzá!Én azt mondom legyenek benne ezek a dolgok egy szimben de ne ennyire túlzottak.Fizikára gondoltam!
Engem az zavar,hogy mostantól ha kijön egy szimulátor akkor mindig a ROF alapjait fogom meglátni.Bakker még a térkép is ugyan az.Miért nem tették bele a ROF ba egy patch-el a II.világháborús gépeket,és adták volna 2-3 ezerért.Az IL-2-őt meg inkább hagyták volna úgy ahogy van békén.Annál jobbat,nem fognak csinálni.....

Szerintem kéne bele olyan kapcsoló is,hogy tudjál választani:
-kicsit vagy fáradt
-előző nap buliztak a pilóták(-20% kontroll)
-kipihent vagy(és akkor az +30% reflex)
-szar az üzemanyag(szar az utánpótlás Sztálingrád felé-40%power)
-lepkének nekimegyek baj lesz(on/off)

Na akkor szimuláljunk!

Inkább a vártündért javasold neki... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A fiatalembernek ajánlom szíves figyelmébe EZT az oldalt, különösen pedig ezt:

"A gép megindulásával együtt jobbra forgó légcsavarnál a jobb lábat belépjük, különben a gép balra kezdene kitérni. Ezt meg kell akadályozni és lehetőleg a pályaközépen maradni."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Vagy troll 😊

Nem tudtam eldönteni, hogy komoly a srác, vagy direkt szórakozik...
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.06. 11:22:50
Seaweed
Igen valami ilyesmi lesz...
Papa01
Szerintem, egyszerűen nem ért hozzá, és ebből fakad a türelmetlensége/véleménye, meg a másik, nem is biztos, h igényli a komolyabb szimeket.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Seaweed
"-ne tudj felszállni rendesen(kapásból férehord az egész)mintha befékezne a kerék "

Letezik, oldalszel, precesszio. en siman felszallok minden geppel ami benne van. nem jutott eszedbe hogy valamit nem jol csinalsz veletlen?

"-ne legyen elég a felszállópálya"

<#confused> heh?! negyede eleg egy rendesen kilebegtetet gepnek leszallaskor, felszallaskor meg a fele is.

"-közben a motor ne bírja a felszállás miatt a terhelést "

ugyancsak hehh?! <#confused>

"-ne legyen lőszered elég "

megintcsak heeeeeeh?!<#conf> pont annyi loszer van a gepekben mint a valosagban, akar meg is szamolhatod. ez nem vartunder, ez szimulatornak keszul, ahol mar most latszik a legtobben full real modban fognak repkedni.

"-ne tudj fordulni....sehogy se tudj az a legjobb!
-célozni se tudj(minek!
-igazából semmi ne maradjon ép
-ne lássál ki a fülkéből
-jah a legtutibb:elmegy melletted az ellen az elején és már pirosan is látsz a játék végéig!
"

<#ijedt><#merges2><#wow1>Kezdek
rajonni hogy ez vagy ironia vagy valami vicc lesz ! De most komolyan???????????? "Ne lassal ki a fulkebol?!" <#taps><#wow3>
Seaweed
Hat nem tudom....nekem nem billeg, le tudom loni rovid sorozatbol az ellent. Vannak hibai, , booven (szia Laca <#integet2>), de szerintem nem azok amiket irtal.
The IT Crowd (2.evdad/ 2. resz)

Nem tudom sajnos, de tuti valami angol agyzsibbasztás! 😊)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.06. 09:34:32

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Persze, ahogy az IL is vagy a Stuka is. De ez ugye nem véletlen.. 😊 És legkevésbé a fejlesztők gecisége 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Nem lehet,hogy csak meg kéne tanulni vele repülni?

Nohab
Gondolom itt is elkezd balra húzni a Mesza, ha tökig gázzal indulsz el. (Ahogy annak lennie is kell.)
Nohab
Csak egy kérés: Vezesd le nekem, hogy miért jó az a fejlesztőknek, ha te nem tudsz teljesíteni! Miért jó az nekik, hogy te 0 lelövéssel 4 halálod van?
LeonSilver
Elnézést kérek mindenkitől, de biztos én vagyok a hülye - megkérnék valakit, hogy értelmezze és magyarázza már el nekem, hogy a két úr mit is akar mondani... Ilyenekre gondolok, hogy:

-ne tudj felszállni rendesen(kapásból férehord az egész)mintha befékezne a kerék - Fizika komám?? Megvan?

-közben a motor ne bírja a felszállás miatt a terhelést - bírja az csak mondjuk ne hideg motorral próbálj tökig gázon felszállni

..stb

Willenbrock
😄 Ez melyik filmből van?

Papa01
<#vigyor>

Ja az. Hála az égnek, eddig hivatalosan is, és amúgy is nyomokban sem látom ezt. Hacsak az fm anomáliákat nem nézem a német gépeknél, de szerintem az nem erről szól.