IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Missions are currently under development/testing! Please report any discrepancies you find.
1. German Win Condition: Assist XIV Panzerkorps and successfully secure/capture Rynok, Shkolniy, Grishin, and Beketovka airfields.
2. Russian Win Condition: Prevent XIV Panzerkorps from overtaking and capturing Rynok, Shkolniy, Grishin, and Beketovka.
-------------------------------------------------------------
Date: 8/30/1942
Time: 0701
Weather: Temp/-15C, lightly cloudy, precipitation/0, cloud level: 3500m, winds to the North/Northwest @1m/s
SITREP: German 6th Army has broken through the Don River front and is advancing into the city of Stalingrad. Elements of the XIV Panzerkorps are attacking Rynok, Shkolniy, Beketovka, and Grishin airfields with intent to seize and capture for use by forward elements and auxiliary attachments of the Jagdgeschwader 3 Luftwaffe Fighter Wing.
Orders (Luftwaffe):
1. Provide air support for advancing XIV Panzerkorps armor attacking Rynok, Shkolniy, Beketovka, and Grishin airfields.
2. Once a Russian airfield is neutralized by XIV Panzerkorps players must fly two He-111's from Kalach ONLY to provide materials for JG3 to begin flight operations at captured VVS bases.
Players must be stationary on the runway and SHUT OFF THEIR ENGINES to begin unloading materials to airfield3. Disrupt VVS squadron operations by attacking airfields and destroying aircraft assets on the ground. Intercept enemy resupply trucks advancing to the sector.
Orders (VVS):
1. Provide air support for defending 64th and 62nd Army at Rynok, Shkolniy, Beketovka, and Grishin airfields.
2. Prevent German resupply aircraft
3. Provide air support for 64th and 62nd Army repair/resupply convoys advancing to repair/resupply disabled airfields
4. Disrupt Luftwaffe airfield operations at Pitomnik, Kalach, and Karpovka. Intercept ground XIV Motorised Corps convoy efforts to repair and resupply
Take value in your aircraft! Returning to your homebase will prevent any aircraft shortages!
Sakkay a tanúm,hogy sérült géppel hibátlan leszállást produkáltam a hómezőn. 😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
*.: megjegyzem, kicsit soknak tartom az F4 sebesseg tartasat: 120 fokrol erkeztem repterre 300 meteren gaz le, emelkedo dobott orsoban futo nyit, fekszarny maxra, holdponton 170Km/h es 500meter. sullyedes finalra, gep 280Km/h-ig gyorsul, gaz meg mindig alapon, fekszarny meg mindig maxon kint, rohamosan csokken a sebesseg, 200nal elengedtem a lebegest bamm kemenyen le, reccseno hang job fofutotol, felig megdolve de leszall..megall, es kidol a jobb fofuto <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.06. 15:17:46
Ha csillag van rajta, akkor nem. Mindegy milyen a színe, vagy hány ága van...<#duhos2>#duhos2>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Amiket leírtál azok pont nem negatívumok,avagy nem olyanok ami miatt berzenkedni lehet. Probléma az FM ,a DM mondjuk (lehet javítják a végére) de azok véleményezése is nem hasra ütés szerűen kell ,hogy menjen. Vannak paraméterek,vannak számok,na le kell mérni a dolgokat és utána lehet véleményt alkotni.
Persze nekem tök mind1 kinek mi a véleménye erről ,csak azért írtam neked,hogy ne csinálj magadból bohócot itt,mert mint írtam ezek az arcok azért némi nemű (ha más nem is de elméleti ) ismeretekkel rendelkeznek.
Na béke kollega ,részemről ennyi😊
Véleményemet írtam le!Mi van veled,semmi?
Látod nem vagyunk egyformák. Van akinek túl könnyű,van akinek túl nehéz😊)) Én és még azért mások is azért hőbörgünk mert könnyű ,és azért a sok ajnározás mellett ne felejtsük már el az elbaxott repmodellt. Bár már rég próbáltam ,de holnap ha leon engedi:?)))) ránézek.
Amigos5.
No ha a wartündérben mindig első vagy akkor szvsz itt sem fog ez problemát jelenteni.
Ha meg mégse ,akkor csak az örök érvényű igazságot tudom neked idézni.
"tudod ,hogy lehet bejutni a Carnegie Hall ba? Sok sok gyakorlással😊"
Viccet félretéve,én rühellem e BOST ,de amiket felsoroltál na azok pont nem a negatívumok😊
Ne is erőltesd amúgy itt ezt ,mert ezek közt az arcok közt nem fogsz megértésre találni ahhoz ők már "nagy fiúk" .
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.06. 12:55:44
Utoljára szerkesztette: amigos5, 2014.09.06. 12:51:31
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Vannak arcade játékok a piacon. Nem muszáj szimulátorral játszani, ha nem szereted, hogy a valóságot szimulálja.
Próbáld mondjuk a War Thundert arcade-ban, az igényeid alapján az passzol.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.06. 12:11:48
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Valószínű nem értek hozzá!Én azt mondom legyenek benne ezek a dolgok egy szimben de ne ennyire túlzottak.Fizikára gondoltam!
Engem az zavar,hogy mostantól ha kijön egy szimulátor akkor mindig a ROF alapjait fogom meglátni.Bakker még a térkép is ugyan az.Miért nem tették bele a ROF ba egy patch-el a II.világháborús gépeket,és adták volna 2-3 ezerért.Az IL-2-őt meg inkább hagyták volna úgy ahogy van békén.Annál jobbat,nem fognak csinálni.....
Szerintem kéne bele olyan kapcsoló is,hogy tudjál választani:
-kicsit vagy fáradt
-előző nap buliztak a pilóták(-20% kontroll)
-kipihent vagy(és akkor az +30% reflex)
-szar az üzemanyag(szar az utánpótlás Sztálingrád felé-40%power)
-lepkének nekimegyek baj lesz(on/off)
Na akkor szimuláljunk!
www.smart-bus.hu
"A gép megindulásával együtt jobbra forgó légcsavarnál a jobb lábat belépjük, különben a gép balra kezdene kitérni. Ezt meg kell akadályozni és lehetőleg a pályaközépen maradni."
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem tudtam eldönteni, hogy komoly a srác, vagy direkt szórakozik...
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2014.09.06. 11:22:50
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Letezik, oldalszel, precesszio. en siman felszallok minden geppel ami benne van. nem jutott eszedbe hogy valamit nem jol csinalsz veletlen?
"-ne legyen elég a felszállópálya"
<#confused>#confused> heh?! negyede eleg egy rendesen kilebegtetet gepnek leszallaskor, felszallaskor meg a fele is.
"-közben a motor ne bírja a felszállás miatt a terhelést "
ugyancsak hehh?! <#confused>#confused>
"-ne legyen lőszered elég "
megintcsak heeeeeeh?!<#conf>#conf> pont annyi loszer van a gepekben mint a valosagban, akar meg is szamolhatod. ez nem vartunder, ez szimulatornak keszul, ahol mar most latszik a legtobben full real modban fognak repkedni.
"-ne tudj fordulni....sehogy se tudj az a legjobb!
-célozni se tudj(minek!
-igazából semmi ne maradjon ép
-ne lássál ki a fülkéből
-jah a legtutibb:elmegy melletted az ellen az elején és már pirosan is látsz a játék végéig!"
<#ijedt>#ijedt><#merges2>#merges2><#wow1>#wow1>Kezdek
rajonni hogy ez vagy ironia vagy valami vicc lesz ! De most komolyan???????????? "Ne lassal ki a fulkebol?!" <#taps>#taps><#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.06. 09:34:32
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
-ne tudj felszállni rendesen(kapásból férehord az egész)mintha befékezne a kerék - Fizika komám?? Megvan?
-közben a motor ne bírja a felszállás miatt a terhelést - bírja az csak mondjuk ne hideg motorral próbálj tökig gázon felszállni
..stb

<#vigyor1>#vigyor1>