91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #80360 Cenzúra! Támadás a független média, a sajtó és véleményszabadság ellen! Mi lesz így a liftszerelők álmával, a fékekkel és ellensúlyokkal? -
Lacusch69 #80359 Ha akarsz, mehetsz. Tüntethetsz akár mellette is.
Aztán egy vágóhídra is menj el (pl. a Pickhez), és beszéld rá a disznókat, hogy nyugodtam menjenek, nem kell félni, nem fog fájni, bár ez egy másik klasszikustól van.
Ha még nem esett volna le, hogy mi a magyar belpolitika, akkor nézd meg a South Park idevonatkozó részét:
ITT
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2014.12.05. 20:51:45 -
artivizsla #80358 Elsősorban nem is az összeggel volt a gond, hanem az elvekkel. Akkor most lehet tüntetni Tolnától Baranyáig ? -
Lacusch69 #80357 Na, csak gugliztam egy kicsit....
Egy 25mbps net kint olyan 50dolcsi.
Itthon picit lassabb, 20mbps a trénél önmagában 5600Ft
Vagyis itt lett volna 5600Ft-ra 700ft = 8%
Kint ez 2000Ft lenne.
Valóban több (3x), csak éppen ugye a jövedelmi viszonyok...
Egyébként is, első körben GB-onként 150ft-ról volt szó, aztán kezdték puhítani, miután kiderült, hogy rohadtul nem tetszik az istenadta népnek (választóknak)
Meg mit érdekel engem, mennyit fizetnek Amerikában, van nekem ezer bajom itthon is...
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2014.12.05. 20:47:47 -
Lacusch69 #80356 Nem ismerem az USA net szolgáltatóinak az árát, guglizni sem akarok, így feltételezek egy havi 12 dolcsis előfizut.
Annak a 16 százaléka kb. 300Ft.
Az amerikai jövedelmi viszonyok mellett.
Különben lehet, hogy apámnak van igaza: OVI csak egy kísérleti ... (ide mindenki olyan állatot képzel, amilyet akar), és vele próbáltatják ki a népszerűtlen adók / sarcok hatását. -
artivizsla #80355 Na, most mondták be, hogy Obama is javasolta, hogy az USA-ban az internetszolgáltatást is a telefonszolgáltatáshoz hasonlóan 16 %-os adóval sújtsák, tehát nem havi max. 700 Ft lenne az adó, hanem jóval több. Vajon lesz ma estétől az USA nagykövetség előtt össznépi tüntetés billentyűzet dobálással ? -
artivizsla #80354 Szintén a tűzrókára szavazok. Nekem tökéletes arra, amire használom, az IE későn kezdett fejlődni, a Chrome pedig valahogy nem jött be. -
Lacusch69 #80353 Ja, én is. A faxom fog már új biszbaszt megtanulni...
Meg néha Tor-t. Csak qrva lassú. -
Fürtös #80352 Én is Firefox, az ok ugyanaz mint Sakkaynál -
#80351 Szintén Firefox-ot. Nekem is jobban tetszik mint a chrome, legalábbis régebben mikor próbáltam azt, akkor nem tetszett, már nem tudom pontosan miért. -
#80350 régen firefoxot használtam de iszonyat f*s lett. Rengeteg memóriát zabál, a céges gépen állandóan összeomlik a flash miatt (pedig erős gép, T430, 4 magos i5, 8gb ram), ott gyakorlatilag nem is tudom használni. Kb egy éve áttértem a Chrome-ra, azzal semmi gond nincs, gyors, megnyithatok akár 30 tabot is, nem fagy.
Ráadásul szinkronizálja magát a telefonnal és mindkét eszközön ugyanazokat a könyvjelzőket látom, ha a telefonon netezek akkor tudom folytatni a gépen, stb. Nagyon jó.
@Repvez, a könyvjelzőket a FF-on is ki tudod rakni a bal oldalra, plugin nélkül, ctrl+b (vagy nem tudom mire gondolsz)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.12.05. 08:21:28 -
sakkay #80349 Én firefoxot használok. Szar, de én hűséges típus vagyok -
bucsher #80348 "Rengeteg memóriát zabál csak úgy darál tőle a gép. Gyakran összeomlik és tele van idegesítőbbnél idegesítőbb reklámokkal."
Akkor nem tudom mi van nálad, ilyeneket biztosan nem okoz egy csupasz chrome. Főleg nem egy firefoxhoz képest. -
Szepy2884 #80347 lehet hogy benéztem valamit de, hülye sem vagyok. Semmilyen toolbart és semmilyen bővítményt nem használok. Többek között pont azért mert csak lassítanak meg tök feleslegesek. -
#80346 IE11 64 bites. Én nem értem a fanyalgókat ,mert nagyon ritka kivételtől eltekintve minden megy nekem ahogy kell .És az egyetlen egy olyan böngéső ahol a kedvencseket a bal oldalra fixel ki tudom tenni, hogy állandoan tujak lépdelni közöttük mintha az intéző lenne.
Még plugint sem találtam ilyenre másik böngészőkhöz.
2 olyan oldalom van amihez a chromot használom, az egyik egy ritkán használt oldal ahol az IE-vel nem tudok bejelentkezni hiába jó a név jelszó akkor is visszaugrik a kiinduló oldalra, a másik meg egy játék amihez van plugin és IE-alá nincs.
Azt hogy egy böngéső gyorsabb vagy nem a másiknál még nem igen tünt a szemembe napi használat közben és a 10/0,5-ös nettel nem is csodálkozok ha várnom kell egy kicsit. -
bucsher #80345 Te valamit nagyon benéztél, magában a chrome lényegesen kevesebb memóriát eszik.
Ha a firefoxot is teletömöd majd a sok toolbarral akkor majd az is szar lesz. -
Szepy2884 #80344 Urak, hadd végezzek egy kis közvélemény kutatást!
Ki milyen böngészőt használ? Én eddig a chrom-ot használtam de az utóbbi időben nagyon megutáltam. Rengeteg memóriát zabál csak úgy darál tőle a gép. Gyakran összeomlik és tele van idegesítőbbnél idegesítőbb reklámokkal.
Most jelenleg firefox-al vagyok itt és ég és föld a különbség. Gyors, reklámmentes, felhasználó barát. -
sakkay #80343
dcsén' volt, gondoltam ide is berakom. Azért feltűnt valami
Na honnan jön a füst?, és milyen vastag'? Ezen kívül az is tény, hogy kb 10x komolyabbnak tűnik a repmodell mint a BOS-ban.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.12.04. 10:54:36 -
Szepy2884 #80342 Vannak hibáim Lacusch :) Többek között hogy nem voltam katona, de még úttörő sem -
Lacusch69 #80341 Ja, hogy vetted.
Nekünk még adták... -
artivizsla #80340 Anyuka vett a fiának egy túlélő kést, oszt a kisfia elment vele az erdőbe kalandot keresni, de majdnem otthagyta a fogát. Mikor hazaért és előadta otthon, hogy mi történt vele, az anyuka felháborodva ment vissza a boltba, ahol előadta, hogy a fia hogy járt az erdőben, pedig nála volt a túlélő kés is, mire az eladó közölte az ingerült mamával, hogy a kés a túlélő és nem a pici fiacskája !
Egyébként a tesztelő is ugyan evvel a dilemmával szembesült, hogy töredék áron majdnem megvehető a klasszikus F1-es, és ezen most lehet hüppögni, de ellene tenni már azt hiszem, hogy semmit nem lehet. Talán aki úgy is megteheti, az ezután is megveszi az eredet F1-est, aki meg az eredetit soha nem engedheti meg magának, az úgy sem sok vizet zavar a Svédeknek, viszont öregbítheti mégiscsak a Fallkniven jó hírét, ami itt már csak 8.000 Ft-ért is megvehető.
Aki szép és igényes vadászkésekre kíváncsi, itt nézelődhet, megéri.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.12.03. 18:08:14 -
Szepy2884 #80339 Ugyan ilyen kanálgépem van nekem is! Még tavaly nyáron vettem egy túraboltban 1500 pénzért. Azóta nem vagyok hajlandó a nagyüzemi kantin eszcájgját használni! A világ legjobb szerkezete. A német verziója viszont 9000-be kerül. Nem értem miért, hiszen semmivel nem tud többet.
Spanyolországban ennek a kését is elvették. Hihetetlen, hogy kiszúrták, hiszen össze volt rakva mint a képen is. Hiába mutattam a biztonságinak a saját csupasz csuklómon, hogy se szúrni se vágni nem lehet vele, csakazértis elvette. -
Szepy2884 #80338 Immádom a csóka tesztjeit. Látszik rajta, hogy a témával kell és fekszik.
Annak idején a bear grylls késeket is nagyon korrekten bemutatta. Kb annyira kések mint BG túlélő szakember.
A tesztet illetően nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek. Egy részről bíztató ugyanakkor félelmetes!
Az, hogy pofátlan módon hamisítanak az elkeserítő, de hogy az eredeti minőséget megközelíti töredék áron az döbbenet.
De én ettől a teszttől még nem dobnék hátast.
Vajon a széria többi darabja is hozná ugyan ezt az eredményt?
Vajon mekkora minőségbeli szórás?
Én biztos nem járok utána, de kiváncsi lennék... -
owewewor #80337 -
sakkay #80336 Azt-ha ide is gondoltad a megosztását-én is meg köszönném. -
Solt #80335 -
#80334 Tavaszra úgyis csinálnom kell előadást a szakszósoknak egy ált heli aeroból. Jó lesz a diasorba. -
#80333 Ezek az ábrák azért egy kicsit átláthatóbbak és jobban össze vannak szedve, ugy látom nekem is segit tavaszra :) -
#80332 Megszereztem a DCS fórumból a Mi-8 angol nyelvű leírását (inkább félfordítás). 207 oldal. Ez lesz a következő projekt (kezdés sztem februárban). Bár még mindig gyenge verzió a 2600 oldalas hivatalos összefoglalóhoz képest :) Egyébként jó az anyag, sok az általános helikopter aerodinamika, szóval lehet belőle tanulni. -
#80331 A kanálgép az egyik legtutibb szerkezet.
Van egy másik fajta, annyiban különbözik, hogy más a konzervnyitó része. Na az viszont roppant SZAR!
De ez a típus fasza! -
croatianus #80330 Pedig még szerencse, hogy nem másfajta ékezettel az első szótagban! -
#80329 Mindennapi használati eszközöm :
Egyébként:
Kissé megcsorbult, miután asszony kérdezte, hogyan kell konzervet nyitni. Mondom bicskával. Erre megláttam, hogy a pengével nyiszatol -.- -
#80328 When I saw it
Bocsi -
Kurfürst #80327 -
#80326 Bakker lehet bennem van a hiba ,de én mindig kürtfüst-nek olvasom :D -
Sidewinder #80325 -
sakkay #80324 -
#80323 Mótvá... -
artivizsla #80322 "...Mivel most ennek van "szezonja... Disznóvágás röviden, tőszavakban: Félnégy, klozet, mosdó, páleszbazmeg, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok.
Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá', mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre, megvágtálgeci. Palack, perzselő, kapa, lapát, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkaparom, elégfehérJózsikám, ittafüle, pálinkabazmeg, macskátfelrúg. Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafűrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké. Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség. Készavér, üjjetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér. Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammégbazmeg, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség. Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfőzzük, micsoda, netörőggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg. Sütödazsírt, majdén, Lajossüsse, ittafakanál, Lajoskámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertőtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, holabors, holasó,fokhagymátis,egészség. Miez, hurkatöltő, ilyetseláttammé gbazmeg, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle. Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erőspaprika, zsemlyeminek, tüdőshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség. Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelűkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg. Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót. Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség. Májashurka, véreshurka, tüdőshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörőggyvele. Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelőttebarackot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá. Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelőtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre. Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelőttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort, pálesztis. Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer, debevagyokbaszva..." -
#80321 Érdekes cikk a Horthy balesetről, és a héják repülőteréről.