IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az asztali gépen kivül csak androidos telom volt, igy mobilba nincs összehasonlitásom win alatt.DE nem is azzal van bajom, hogy a háttérbe futnak a programok, hanem az hogy olyanok is amiket soha életben nem inditottam el és nem is fogok és mivel nem rootolt a teló igy le sem tudom a gyári apokat szedni.És az, hogy igy nem átlátható a rendszer, nem lehet tudni , hogy mi az ami épp használja a telefonod a tudtod nélkül tevékenykedik. Nem lenne nekem bajom ha akár a 90% át használják a progik a memoriát csak tudjam hogy az az 5-6 amit én használok és akarom , hogy fussanak , a többi felesleges gyári dolog meg maradjon a fenekén .
Az egy másik érdekes dolog, hogy az előző Defyre feltettem a 4.4-et azon is volt 80mb szabad memoriám a fél gigából, most hogy 2gb a memoria a P7esen ugyan ugy elveszi a 60% át a memóriának a 4.4-es droid mint a defyn, akkor mi értelme van a nagyobb ramnak ha az oprendszer mindenképp a felére rátelepszik és az általam használni akart proginak kevesebb mint a fele marad?