91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #80320 Ja a dal...
-
sakkay #80319 Most jött az sms kérdés, hogy mi ennek a dalnak a címe, hát sokszor azért ilyennel nem zaklatnak , legalábbis ilyenkor. Mindenesetre felkeltem. Úgyis vasárnap van
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 05:36:19 -
artivizsla #80318 Kávé mellé.
Roncsok. -
sakkay #80317 -
sakkay #80316 -
artivizsla #80315 A "baráti " ár mellé azért már a minőség is jön felfelé náluk :
-
bucsher #80314 Volt a kezemben eredeti USA és kínai (de még mindig eredeti) Buck bicska. 2 méterről nézve megtévesztő a hasonlóság, de kézbefogva ég és föld a minősége. -
artivizsla #80313 Akkor egy kis folytatás a kések világából :
Ezeket még akkor készítettem, amikor nem volt sem internet, sem házépítés, tehát időmilliomos voltam. A tok mindegyikhez kézzel vart, az alsó három anyagát magamnak öntöttem anno. A második a KA-BA-r másolat, az eredetire akkor még nem volt pénzem. A csontfűrész fogazása géppel lett "bevágva", de aztán kézzel lett elkészítve a két soros fogazás kialakítása.
-
artivizsla #80312 Két mauser bajonett, a gyűjtők körében alap, egy eredeti és egy Jugoszláv átsorszámozott darab. Természetesen a tok itt is meg van a papuccsal együtt. Az utóbbiból elég sok került a piacra, így az áruk is elég baráti az eredetihez képest.
-
artivizsla #80311 Itt van a hivatásos vonal. Svájci Sig 57-es bajonett, Cseh VZ 58 szurony és osztrák Glock bajonett. Mindháromhoz természetesen meg van az eredeti tok és még ma is "baráti" áron lehet hozzájuk jutni elég sok helyen.
-
artivizsla #80310 Jönnek a gyári kínai vadászkések. Masszívak, praktikusak és ha gond lenne velük, nem gond a pótlásuk sem.
-
artivizsla #80309 Én most ezt használom, szintén kínai klón - de mi nem az - viszont már nem gagyi kivitel. Egykezes nyitás, klipsz az oldalán, becsuklás gátló, rögzítő karika a végén. A vaterán már pár ezerért vihető, van sötét és damaszkolt pengével készült kivitel is belőle.
-
artivizsla #80308 Ez olyan, hogy nekünk a szakközép első az mindig első osztály, a gyerekeink meg állandóan kijavítanak, hogy az a 9. Mai napig nem tudom követni, hogy hanyadikos a fiam, mert állandóan konvertálnom kell visszafelé. -
Lysandus #80307 Nem véletlen, hogy azt igyekeznek nyomatni, hogy az első három részre - nekem mindig az először vetített három rész lesz az I-II-III - igyekeznek utalni a trélerrel (X-wingek, Millenium Falcon). Mondjuk szerintem az röhejes, hogy a fekete csuklyás csávó lézerkardjának "keresztvasa" is lézer. Azzal max csak magát karistolja össze... :-DDD -
sakkay #80306 Aha, érdekel..pont ilyesmire gondoltam amúgy. -
artivizsla #80305 Az újabb részekért én már nem vagyok annyira oda, de amikor a videó közepén bejött a főcímzene, na azért az nagyon ott van a szeren. A mi generációnknak szerintem ez a génjeikbe ivódott a '80-as években. Mondjuk én anno előbb láttam a "Birodalom visszavág"-ot és csak jóval később a "Csillagok háborúját", de azért jó volt úgy is. -
Fürtös #80304 Tavaly láttam ilyet a franciáknál, villanyoszlopokat cseréltek a hegyi utakon. Az ember gyakorlatilag kint lógott az oldalablakon derékig.
Félelmetes mennyire érezte a gépet, ha nem látom nem hiszem el.
Még megvan a video valahol ha érdekel valakit feltöltöm. -
sakkay #80303 Mondjuk én itt főleg arra gondolok, amikor a heli pilóta valamit pakol' lent, és kisandít az oldalsó ablakon' -
#80302 Hamár bicskákról volt szó :D -
#80301 Még egy év :( -
#80300 hujj de várom már...
-
#80299 Mondjuk ha be van kotve a pilota nem tudom mennyire tud kihajolni...nyilvan ez tipus fuggo, mennyi a hely...egy tagas kabinban tuti nem tud bekotve kihajolni. -
#80298 Hosszab mint a sun farka -
Lacusch69 #80297 Egészen jó, tetszik.
Sünbarát? -
sakkay #80296 Igen..azon mindenki elgondolkodhatna, hogy egy adott gépből ha el van húzva az ablak' mennyire is lehet kihajolni, (meg ha nincs elhúzva akkor is), ugyanis a BOS-on kívül(ha már kapok pénzt meg kell ragadni minden alkalmat), nem igazán találták el ezt a dolgot. Pl. a minyónál nagyon állat lenne néha kicsit kipillantani az oldalsó ablakon, lefelé is. Meg néha nehézkes valami mögé nézni oldalról..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.29. 11:30:58 -
Solt #80295 Aaaaz maszat volt... :) -
Fürtös #80294 Azért ezen hangosan felröhögtem
Míg humorérzék van addig nincs baj.
Mondjuk van azért ami tetszik, a kabinból kihajolgatás nekem nagyon hiányzik a DCS Fókából...
-
sakkay #80293 Baszki', Leon meg ne lássa, ezen a héten már másodszorra hibázok
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.29. 09:18:17 -
sakkay #80292 Megmondom őszintén el kellett velük beszélgetnem, hogy azért egy ilyen feladatot nem lehet ennyiért..belátták -
#80291 Jah es altalaban CAT-5-6-7 kabeleket blankolok vele meg betuzos aljazton tullogo rezkabeleket vagok el vele, meg karton dobozokat nyitok, vagok szet, meg neha kabelcsatorna vagdosas....es egesz jol birja az ele. Nem csorbul, igaz elezve se volt meg, de nem is beretvalkozok vele :D
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.29. 00:03:02 -
#80290 Nalam egy ilyen van mindig.
-
#80289 -
Solt #80288 Grammar náci on: Egyenlőre a darabolós gyilkos vagdal fel... amit Ön keres Uram, az az egyelőre... ;))) -
Fürtös #80287 Mi van, utaltak? -
sakkay #80286 BOS.
Hamarosan érkezik a ju-52 a játékba, és 48-ra emelik a szeró limitet. Plusz van egy új állítólag nagyon jó, letölthető kampány, ahol pl a rádiózás is jól működik. Az fm a régi-egyenlőre. -
#80285 Nekem eredeti kínai van. Ritkán használom, de jön velem mindenhova. :)
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.11.28. 17:28:49 -
sakkay #80284 -
bucsher #80283 Tőlem angol rendőrök kobozták el a kedvenc Buck Rangeremet, de megnyugtattak, hogy lock knife birtoklásáért le is csukhatnának. -
croatianus #80282 Ja, ráadásul lényegesen olcsóbb volt mint az a Herbertz!
A Jóisten áldja meg érte Varga urat! -
croatianus #80281 Na de azért él még a magyar kisipar!
Varga Tamás debreceni májsztró újragondolt szalonnázója.:
Sose gondoltam volna, hogy valaha is lesz szalonnázóm, mivel evésen kívűl semmire se jó, gyengécske típus, úgy is hívták régen, ugye, hogy úribicska.
Ez viszont olyan erős, hogy abszolút bármire alkalmas, ami nálam bicskánál szóbajöhet. Úgy lehet vele faragni, hogy ihaj.
Az extra fícsör, a holkeres köszörülés, aminek köszönhetően Herr Laca líblingjeinek munkáját is elvégezhetném vele, ha megunnám a bokrot az arcomon. Frissen fenve ki lehet vele rojtozni a szakállszőrt, csak úgy, levegőben tartva.
Hetente egyszer-kétszer meghúzom bőrön, és így folyamatosan borotva.
Egyetlen "baja", hogy vagy 7-8 miliméterrel túlméretes.
Na igen, ha mondjuk Süni bácsi el akarná okoskodni, nem biztos, hogy jót tudnék állni magamért.
(Elhagyásra gyerekkorom óta nem volt példa. Kop-kop-kop.)