IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
IE11 64 bites. Én nem értem a fanyalgókat ,mert nagyon ritka kivételtől eltekintve minden megy nekem ahogy kell .És az egyetlen egy olyan böngéső ahol a kedvencseket a bal oldalra fixel ki tudom tenni, hogy állandoan tujak lépdelni közöttük mintha az intéző lenne.
Még plugint sem találtam ilyenre másik böngészőkhöz.
2 olyan oldalom van amihez a chromot használom, az egyik egy ritkán használt oldal ahol az IE-vel nem tudok bejelentkezni hiába jó a név jelszó akkor is visszaugrik a kiinduló oldalra, a másik meg egy játék amihez van plugin és IE-alá nincs.
Azt hogy egy böngéső gyorsabb vagy nem a másiknál még nem igen tünt a szemembe napi használat közben és a 10/0,5-ös nettel nem is csodálkozok ha várnom kell egy kicsit.