IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://www.facebook.com/video.php?v=1723870789084&fref=nf
zsakmanyolt nemet gepek 1945-ben a Freeman Field Airshow-n!!
https://www.facebook.com/pages/Freeman-Field-Recovery-Team/100776559984890
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.03. 23:10:14
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Béna.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Itt arra gondolsz,h pl TR alatt, töredezik a kép? (Hülyén van fogalmazva.... 😊 )
Te a Meszával persze, hogy lebarnamedvézed a fákat. De én ha IL-el vagy Stukával megyek, akkor sűrűn tartózkodom a béka segge alatt 😊
Abban viszont kétségtelenül igazad van, hogy nem ez a legfontosabb.
Engem például kifejezetten idegesít, hogy SZAR A VSYC!!!!! Megőrít!
Bocsi Laca, ez magas labda volt! 😊))
Persze, h fontosabb a repmodell, de azért ha meg tudják csinálni, akkor azért kerüljön bele a fa is.. Igen sajna a RoF kihalóban van legalábbis kis közösségünkben. Pedig én szívesen gyötörném, de egyedül nincs kedvem. 😞
Szerintem is fontos,csak NEM a legfontosabb. Hogy viselkedik a gép a levegőben,hogy sérül pl na ezek fontosabbak. Ebben pedig nem domborít.Van minden csilli villi ,csak a lényeg egy kicsit még kehes😊
De mindegy is ,nekem még mindig nem tetszik a BOS😊 Ahogy a ROF sem. Érdekes ám,hogy leépűlt a ROF mint játék.Na ez vár erre is. Ha tévedek majd jóóóól nem ismerem be😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Simán leállhat a motorod, elfogyhat a benzined, terepre kell szállnod, bármi... Fontosak a fák egy szimulátorban, véleményem szerint.
"Erdőben max a madarak repkednek én aszondom😊 "
"Mióta feltalálták a robbanó motort épeszű ember nem bízza a haladását az izomzatára😊"
<#worship>#worship>
Különben egyszerű. Szarul van megcsinálva ,de ezt már észrevételeztük asszem annó valamelyik videónál.
engem amúgy hidegen hagy a fa ,mert sose megyek körülöttük,így ha sérül tőle a gép ha nem tökmindegy😊)Erdőben max a madarak repkednek én aszondom😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Qrva jó, hogy "vannak" fák ebben az izében, de azért úgy gondolom, hogy jelen esetben a készítő urak átestek kicsit az izé másig ódalára.
Talán azért nem kellene az utolsó előtti gallynak is úgy funkcionálni, mint egy ojjektumnak... azaz úgy, mint egy beton monstrumnak.
Mert biztos vagyok abban, hogy egy szép méretes fa nem tett túl jót egy IL2-nek annak idején, de hogy egy szaros gallyon nem kenődött széjjel, az ziher. Arról már nem is beszélek, hogy ha az a méretes, Szergej Vlagyimirovics Iljusin által megkreált röpüllő mégis széjjel talált mázolódni az orosz sztyeppén, akkor azért a környéken kő kövön nem maradt. Itt meg állnak a fák tovább, mint a lófasz a hideg vízben...
hopp kerestem is:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-720M.90247.0.html
igaz ebben BF4 van, low-on 30fps szal akar ok is lehet BF3-al ez a konfig <#whatever>#whatever>
szerk.: lap aljan van bf3 teszt is 33fps <#vigyor2>#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.02. 20:11:00