91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #80280
Épp a napokban pótoltam az imádott Victorinox Nomad-om elvesztését egy szintén Victorinox RangerGrip 61-el.
A Spyderco Delica 4 és a Paramilitary 2 szintén EDC-k csak felváltra hordom őket. A Vic kajálni a pókok pedig mindenesnek vannak -
Szepy2884 #80279 Jobban hozzád nő és jobban ragaszkodsz a szeretett késedhez mint bármi más holmidhoz. A mobil-t direkt nem említem, pedig annak elvesztése vagy tönkremenetele is kész tragédia tud lenni, de koránt sem akkora érzelmi veszteség mint egy kis bicska vagy minden napi kés amivel étkezel, csomagot bontasz stb. -
sakkay #80278 Nagyon állat! -
Lebowski #80277 Sajnos nem rakja be, mint videót, így kénytelen vagyok így beszúrni. Mindenesetre érdemes megnézni :) -
artivizsla #80276 A 10 éves házassági évfordulóra ilyennel leptem meg magam, a cégnél ez a kajás késem. -
Lacusch69 #80275 Ne is mondd, a múlt héten veszítettem el a jó kis Herbertzemet.
A gutaütés kerülget még most is, ha eszembe jut...
Ilyen volt
Brühühü...
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2014.11.27. 17:55:48 -
sakkay #80274 -
feca1229 #80273 A múltkor a bicskákról volt szó, szerintem van mindenkinek valamilyen bicskája, vagy volt! Ez egy érdekes cikk a bicskákról, teljesen háttal vagyok a témával tehát számomra érdekes volt, mikor taglata a bicskák fajtáit. Persze a teljesség igénye nélkül.
bicskák -
Solt #80272 Hát, ha annyi esze van, hogy megtartja! :D Volt már olyan a társaságban, hogy az egyik marha szerelmes lett "mindenki Pankájába"!!! :D -
#80271 -
Lysandus #80270 Jó, de ha egy ilyet passzolsz át, az nem szívesség, hanem hatalmas kicseszés! :-D -
Solt #80269 Kocsit nem is... :D De olyan nőt ami nem a tiéd, ( mert hosszútávon legyalulná nullára az ember idegrendszerét ) csak használod, azt bármikor... :)) -
Lysandus #80268 hm... Kocsit és nőt nem adunk kölcsön! :-) -
Solt #80267 Nem-nem... én nem vagyok pinairigy! :D No meg ránézésre nem az a típus, akibe az ember szerelmes lesz... :) -
#80266 Ha megkapnad irigy lennel mint a kutya! (Mint mindenki..ez alap!) Mondanad hogy ENYIM! NEM ADOM! -
Solt #80265 Jaaaaj, a legalsó... én is belemásznék a hatórájába! :D Igazi "közösbe való" darab... :D -
#80264 Néhány érdekes színezett kép.
Héják
( Kávé mellé :)) -
#80263 DE legalább már tudom, miért van a gitár felső része is bevágva iveltre :) -
#80262 Beszállok :)
Kiscsaj egészen jól nyomja az Enter Sandman-t
Laura Cox, ott van a toppon minden szinten:
Őt attackolnám, leszarom hogy énekel, felőlem bendzsózhatna is. (jó ez gonosz volt)
-
croatianus #80261 Jó, tudom, ezek a hőgyek nem olyan csinik, de a stílust én jobban preferálom.
Bár ez, amúgy, minden kétséget kizáróan jobban áll hímneműeknek.
Szóló is van... 8.50-től.
...ja, és keresztények! -
Lebowski #80260 hamár női gitár
-
sakkay #80259 Ez akár igaz is lehet, matematikai esély van rá-ártatlanság vélelme. -
#80258 Ugyan már! Lépten -nyomon "bekeverednek" új emberek. :XD -
artivizsla #80257 És azon a szmájlin mi nem érthető ? Nekem hiányzik a Fóka, már csak azért is, mert német oldalon csak a Messzer van, míg a vereseknek két korrekt vadász is jut. -
Solt #80256 Szerintem zsibbadj el... Elég volt belőled! -
devisionhun #80255 az ő válaszát idéztem be, az nem azt jelenti hogy ő vagyok
Utoljára szerkesztette: devisionhun, 2014.11.24. 23:13:10 -
Solt #80254 Érted te azt citroface... -
devisionhun #80253 -
Solt #80252 Kitiltás megkerülése: BAN -
devisionhun #80251 erre írta hogy felejtős szerinte, és kifejtette hogy miért,
Erre te meg a jó érvelő hsz.-edben egy falbafejverős smileyt raktál be.
Nem olyan bonyolult ez. -
artivizsla #80250 "Tom régebben meglebegtette, hogy talán jön majd egyszer a Fóka is a CloD-ba, nincs valakinek háttérinfója erről ? "
Szerintem ez nem olyan bonyolult szöveg. -
sakkay #80249 Néztem, de ne találtam. A dobozát-vagy mit-meg kidobtam. Ja annyit találtam én is, hogy angol. -
sakkay #80248 Nem, én nem használok ilyet. Azt nem tudták ugyan, hogy kést akarok venni, azt viszont igen, hogy igazából engem csak az összecsukhatós' dolgok érdekelnek, aminek meg külön oka van. -
croatianus #80247 Hmm... hoztak neked amerikából egy angol kést?!
Gondoltam, valami Ka-bar vagy Ontario netán egy Bark River... azok ott feleannyik, mint mire ideér.
Egyébként sose hallottam róluk, de ez rohadt szép (és még szénacél is!). Ha ilyet kaptál, akkor nagyon, nagyon irigyellek.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.24. 17:09:00 -
Solt #80246 Keress rá a nevére, tuti lesz róla kép a neten... :) -
sakkay #80245 Hát én nem vagyok olyan mint itt a többség, utálok mókerolni a telefonnal, meg a képfeltöltéssel. Fekete, pengéje is az, Sheffield.. -
croatianus #80244 Muti! -
sakkay #80243
Tényleg igazán kár lenne érte... -
sakkay #80242 -
sakkay #80241 Ide is berakom. Van egy új-vagy inkább úgy írom soha nem használt, Logitech Extreme 3D pro joyom, eladó. Tartalék joynak tartom, mert a nagy szerelmem a ms pro 2, és most veszek abból is tartalékot, így teljesen felesleges. Mondjuk hirdetem már egy ideje az olx-en is, de ugye ott mindenki ugyanazt írja, hogy szinte új. De ez az.Szóval eladó, ha valakit érdekel.