IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    Látom hiába mondtam, hogyha olcsó ecobites van olcvass FAQ-ot...

Íme a megodlás..

"És a hozzáfűznivalóm: januárban vettem 2000ft-ért egy Ecobit kiadasú Pacific Fighterst, valóban nincsenek rajta a merged installhoz szükseges file-ok, én is siránkozni kezdtem, viszont csak ket óra próbálkozásba tellett feltenni a játékot: A trükk nagyon egyszerű, 2 lépésből áll:

1. lepes: A megszokott modon kell telepiteni a jatekot, viszont a telepitesi celnak a FB+AEP konyvtarat kell kijelolni. Nagyjabol ennyi. Tehat lefut egy normal install, semmifele merged opcio nelkul, viszont a PF -fileok hozzaadodnak a FB+AEP fileokhoz. Ezutan a jatek meg mindig standalone lesz, ha elinditod, csak csendes oceani hadszinter/repcsik vannak.

2. lepes: Felteszel ra egy MERGED! patch-et. A jatekot elinditva maris van egy fullos FB+AEP+PF jatekod

Tehat egy komplett telepitesi szekvencia:
    1: IL2 Forgotten Battles 1.0
    -> tegyuk fel, h a c:\games\il2 konyvtarba tettuk
    2: IL2 Forgotten Battles 1.0 - 1.22 patch
    3: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0
    4: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.0 - 2.01 patch
    5: IL2 Forgotten Battles - Ace Expansion Pack 2.01 - 2.04 patch
    6. Pacific Fighters 3.0 ->Ha Ecobit -es verzio, akkor telepitesnel nincs merged opcio -> Jatek telepitesi helynek megadjuk a c:\games\il2 konyvtarat, es telepitjuk a jatekot. Ekkor van egy mukodo FB+AEP-nk, es egy mukodo PF-unk, egy konyvtarban, de kozuk nincs egymashoz.
    7. Pacific Fighters 3.0 - 3.03 MERGED!!! patch -> feltesszuk tehat a m3.03-as petchet, ezutan ha elinditjuk a PF-t, mar osszekapcsolodik a ket jatek
    8. ....... szep sorban az osszes patch-et feltehetjuk, a lenyeg, h mindig a merged valtozatot tegyuk fel

remelem hasznara valik sokaknak ez a telepitesi mod:)
    szep napot! "