91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lebowski #7990 open mission nem dog misson -
#7989 Uff Bucser szólt és így is van .:) -
#7988 Nos akkor leírom végre egy postban hogyan tudsz hostolni.
Előbb fulkl mission builderben csinálsz egy missiont valamelyi kmapra (leraksz repteret Artillery-t gépeket squadokat rendelsz a reptérhez)
Majd lobbyn az egyik dog. mission slot legfelső sorába beülsz kiválasztod hány fős legyen a host beállítoda beállításokat amivel fusson a host. Nem raksz jelszot így egy public game-t inditassz. rányomsz a startra és már indul is a mandula lobby lemegy tálcára és az Il-2 elindul. ezután jön az ablak hogy hány fős a host milyen porton megy és milyen típusú. (lobby-n ez 21000) majd továbbmész kiválasztod a missiont (asszem a missions net dogfight mappába kell tenni a mission fileokat hogy tudj választani) kiválasztod és betöltöd. Immáron fut a host. már csak emberek kellenek, hogy bejöjjenek...
Bár én jobban ajánlaom az open serverket dogolni mint hogy saját hostot csinálj hacsak nem haverral együtt akarsz gyakorolni egy kicsit. -
Valka #7987 ok. értem már. ki is próbálom -
#7986 Hát előtte megcsinálod a full mission bulderrel a mapot ahogy tetszik és amikor elindítod akkor azt a mapot választod ki ,hogy betöltse. NAAAA -
Valka #7985 hogyan tudom kiválogatni, hogy milyen repcsik lehetnek a játékban? -
Valka #7984 szerintem ez nem az -
#7983 Ha már megy akkor megjelenik de ne értetlenkedj már:))))))))))) -
Lebowski #7982 bocs.open missions -
Valka #7981 de ez megjelenik a baloldali szerverlistán? -
Valka #7980 hogyan tok szervert csinálni? -
Lebowski #7979 open games/coop1 stb . a legfelső slotba (helyre) ülj be és akkor kidom egy kis ablakot ami a beáállításokat tartalmazza.itt tudod kiválasztani mit hogy szeretnél. ezután save-re rákatt. majd miután megteltek a slotok a kis kék info gombra rákattintasz a neved fölötti sorban jobbra és start game.majd betöltesz egy dog/coop mapot. érdemes először dogot csinálni... -
Valka #7978 valaki monnya má meg -
#7977 RTS aLATT VAN AZ HOGY LOCALE=Hu
igy kell. Nekem magyar lett -
Valka #7976 úgy érted, hogy a szervereknél baloldalt a legfelső helyre lépjek be? mer' ott nincsenek szabad helyek -
#7975 Sry nem hammát hanem gammát elírtam -
Valka #7974 ez így egy kicsit kevés nekem -
Valka #7973 az opciók se, semmi? -
benioh1993 #7972 Localnál beírtam hogy hu de nem lett magyar, mi a teendő? amugy császtok:D -
#7971 hostolsz:
legfelső helyre ülsz a slotok ban elíntítod a hammát választasz 1 tipust (dog vagy coop vagy campaign) meg mapot oszt csókolom -
Valka #7970 azt hogy köll? -
#7969 Úgy hogy létrehozol egy saját szervert:) -
Lacusch69 #7968 http://video.google.com/videosearch?q=bob%2Cspitfire -
Valka #7967 megjelent a 4.07m a lobbyn -
Valka #7966 hogyan lehet a hyperlobbyn saját szervert létrehozni?
-
#7965 Néhány videóért?? na azért ennyire nem vagyok elfajzott:D
Ez kb olyan mint néhány hülye a Test Drive Unlimited topicban:D 6 dollárt fizetnek azért, hogy részt vehessenek a bétatesztben:D LOL:D
btw: bankkártya van pénz van rajtra csaka szándék nincs meg a vásárlásra:) -
#7964 A megoldás dombornyomott bankkártya és irány az internyet:)) Oszt lehet rendelni jól:) -
#7963 Igazság szerint a BOB-os special content jobban érdekel mint az UFO-k.. -
Valka #7962 a BoB video engem is érdekelne -
#7961 Ebben a változatban csak a játék van kiadva a bonus 2. dvd az nincs igaz?Amin a BOB videok vannak vagy azokrol tud valaki egy online megnézhetöséget?
-
#7960 Na ne veszekedjünk már . Yasu elindít oszt semmi macera. Működik a dolog.
Meg a gyengébbek kedvéért (én is az vok) magyar lessz ha a config inibe beírod a local nál hogy hu. -
Valka #7959 hurrá, akkor ezt is tölthetem le -
Lebowski #7958 most mit csináljak? nyaljam meg neki hogy kondort csináljon körszárnyú helyett?? v mi? amíg olyan emberek léteznek hogy mig-15öt IL-2be addig lesz kereslet.nemtehetek róla hogy sok barom összetéveszti ezt a játékot vmi mással... kórea ide vagy oda... -
Laska123 #7957 Yet Another SecuROM Utility -
Valka #7956 mi az a yasu? -
#7955 Így igaz lehet fikázni hogy bunkó vagyok, téged meg lehet fikázni, hogy nem tudsz olvasni csak write only módban írogatsz folyamatosan. Ahelyett, hogy akár egyet is gördítettél volna a rohadt egéren. Vitát lezártnak tekintem. -
#7954 Az Nfo-ban is benne van, hogyan kell indítani.
A Lerche-vel fölszállni még megyen is. Leszállni vele, no az egy kicsit erősnek tűnik. Nem tudom, nézte-e már valaki. A Speedbar átvált negatív számra. Sajnos nekem még nem sikerült letenni. Odáig jutottam, hogy 20 km-s sebességgel sikerült tartanom a függöleges ereszkedést, de sajnos igy is összetört a gép. Vizszintes repülésnél meg kicsit oda lökve a gázt, máris 500 km a sebessége. Valaki X-wing-nek nevezte. Csak annyiban tévedett, hogy nincs rajta rendszeresítve Asztromech droid. -
lacaaa2 #7953 Már bocs de gondolom te is akadtál már el valamin nem kell ezért fikázni mert főleg nem is ismersz én is fikázhatnálak mekkora bukó vagy hogy ilyet írsz de nem teszem már bocs -
#7952 Ha egy olyen egyszerű dolgot mint amit Laca a #7936-ban leírt nem tudsz megcsinálni, nos akkor bocsi hogy ezt mondom, de akkor ez
NEM A TE JÁTÉKOD
BTW: vedd meg és működni fog. -
lacaaa2 #7951 Bocs de akkor se értem meg is crack-eltem és nem indúl