IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RedRiot
    Két éve, mikor warezba' volt meg nem is volt vele semmi gond, gyönyörűen ment a merged. Most szerintem a bolti magyar FB miatt szaraxik. Egyelőre nyomom így, mert a lent írt problémán kívül szépen nincs más gond, ez meg apróság.

Eh, egyébként is minek magyarították? Ilyen ócska fordítást nem láttam még. Nem tudom ki fordíthatta, de hogy sem a repüléshez, sem a számítógépes játékokhoz semmi köze nincs, abban biztos vagyok. Remélem pénzt nem kért a "munkájáért". Vagy ha kért is, nem kapott. :)

Nah,minden jót, jó repkedést! Én egyelőre offline nyomom, még van mit csiszolni a technikámon. Csak attól félek, mire kitanulom, addigra már mindenki az addigra megjelenő Battle Of Britain-t tolja majd! :)