91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Bucser
    remélem tudsz visszaolvasni.. még kb 12 hsz-t sem kell...
  • Scottt
    Crack?
  • lacaaa2
    remélem tud valaki segíteni
  • lacaaa2
    sziasztok gondom lenne a játékkal felraktam de nem indúl el se alcohol 120-al sem se daemonnal valaki segítsen légyszi azt írja hogy rakjam be az eredeti lemezt ja ez a IL.2.Sturmovik1946
  • Valka
    tudom, hogy igazad van, de akkor is bosszantó. legalább kiegyenlített lenne.
  • Her Laca
    Figyu kár ezen morfondírozni. Ez játék. Egészen a késői orosz gépekig nem volt ellenfele a német repülőknek. Na ha ezt ítt is lemodellezik ,akkor szerinted kik ellen fogsz repülni? Ha megnézed az onlyne war ok eredményeit ,mármint hogy milyen pilóták vezetik a statisztikákat ,akkor láthatod ,hogy kimagasló még igy is a német fölény. Egyszerűen arról van szó ,hogy ha megismered az általad repült gép előnyeit ,és ezeket rá bírod eröltetni az ellenfélre akkor már félig nyert ügyed van.Persze ez fordítva is igaz. A g2 es ről meg annyit ,ha az életben valóban ennyire jó lett volna akkor vajon miért a g6 os ból csinálták a legtöbb messzátr? Na látod ez is jó kérdés:))
  • Valka
    ne aggódj, itthon nem fog megjelenni : (
  • Valka
    ha az I 185 M71(1942) ilyen faxa gép volt mint a játékban, nem értem miért nem csináltak belőle többet. jobb mint a La5 sőt a G2-nél is. Unom már ezt az orosz légifölényt. :( remélem a BoB-ban nem húzzák le így a német gépeket az ellenfélhez képest. Mér' nem németek fejlesztették az IL2-őt... vagy magyarok ;)
  • Scottt
    Én is szedem mert nem bízom abban h magyarországon is kapható lesz,ha igen akkor is legalább 3évet várhatok mint a pfnél mert addig minden ütt 9000volt és az nekem húzós,akkor meg még netem se volt
  • Her Laca
    Ja a Fóka minha agilisabban tüzelne.
  • Her Laca
    hát érdekesek.Felszállsz és egyslungra 6000 m en vagy . De ha leáll valamiért a hajtómú hát ugorj:) Az ai-k brutálisak.Az ai veterán 4 rakétályából négy talált. Szóval érdekes ,de én biztos nem fogok velük repkedni. A repmodellben nem nagyon találtam különbséget eddig. Ja az aradó bomber baszott gyors ,azt nem éri utol semmi. Talán a házak szebbek lettek ,meg mintha optimalizáltak volna de ezt így nehéz megmondani,mert eddig is max on volt minden és tökéletesen futott. Hát majd használat közben kiderül.
  • Valka
    milyenek a körszárnyúak? :)
  • Her Laca
    jA és a config inibe átírod a localt hu ra és máris magyar
  • Gundark
    Ezzel a duzzogással jól megmutatod Olegnek meg az oroszoknak :)
  • Her Laca
    Na műkszik. Semmit nem csináltam feltelepítettem ,elíndítottam a Yasut oszt ennyi.Nem huzigáltam ,meg semmi trükk.
  • Lacusch69
    Az rendben van, de melyikbe menjek?
  • Valka
    honnan szedted le? ez a spanishtracker féle, a mybittorent-ról?
  • Dave000
    Ha még nincs megoldás, várok, de úgy tudtam működik valahogy...
  • Her Laca
    Türelem ,türelem,és megint csak türelem .
    Avagy elmenni bótba és nincs ilyetén problema:)
  • Dave000
    Sziasztok! Indításnál a következő hiba üzenet fogad:

A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (5023).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5023&l=hu címen.

Volt valakinek hasonló? A most kiadott sturmovik 1946-ról van szó. Minden féle loadert meg mindent próbáltam, de sikertelen...
  • Valka
    szerintem is külön szerverek lesznek, ahol az ilyen gépeké lesz a főszerep. és nem is biztos, hogy árkádban... persze a külön dogfigteknél ez nagy probléma lehet majd, mert ott nem lehet kiválogatni a gépeket
  • Lebowski
    akkor is duzzogok mert ez agyament baromság,értelmetlen hülyeség.
    és kész
    :)
  • Lacusch69
    Felesleges duzzognod, mert a normális szervereken szinte biztosan tiltólistán lesznek ezek a gépek. Amelyiken nem, az meg egyébként is valami gagyi árkád lesz...
  • Valka
    ne duzzogj, lehet, hogy jó lesz! ki tudja, talán még wolfenstein várát is bombázhatod.
  • Lebowski
    és most duzzogok
  • Lebowski
    ja a másik.miaz hogy MI LETT VOLNA ? ez volt és ez legyen a játékban. mi lett volna ha sikerül a Market Garden?Mi lett volna ha az amik-angolok balkánon szállnak partra? erről miért nincs egyetlen egy játék sem???

sztem érthető a probléma...
  • Lebowski
    egy szóval sem mondtam hogy jó a 262es vagy a 163as.utálom mindegyiket mint a szart... ez a játék nem erről szól. és erről nehezen fogod megváltoztatni a véleményemet.4 éve ismerem ezt a játékot és azóta azt szeretm hogy légcsavar van benne és nem kipufogo ahol husit lehet sütni... az fasság.mennyetek lockonozni.de egy 2.vh szimulátorba 46os gépet rakni picit abszurd.kezd groteszk formát ölteni ez az egész...
  • PhantomAss
    igen bár a játékban nem nagyon jön le (viszont jobban melegszik a motor ezt jól lemodellezték:)
  • Valka
    én is megvettem amit itthon meg lehetett venni. ha megjelenik a 46 magyarul, azt is megveszem, ha nem, senki se hibáztasson azért, hogy letöltöm. egyébként szerintem, ha egy országban nem jelenik meg egy ilyen játék és mégis játszanak vele(a kalóz verzióval), az még mindig hasznosabb a kiadónak, mint ha nem is foglalkozna vele a helyi játékostársadalom.
  • Valka
    ez lényegében annyit tesz, hogy nagyobb a motorteljesítménye mint a "sima" A5-nek?
  • Her Laca
    Ja kifejtenéd akart lenni:)
  • Her Laca
    Különben az a gáz hogy itthon a forgalmazók tojnak rá.
  • Her Laca
    Na ha eztet kifetenéd nékem mert ezekhez az űrkorszaki dolgokhoz én nem értek:))Nagyxon hálás lennék
  • Lacusch69
    Ha itthon megjelenik, biztos, hogy megveszem. (A régit el tudom sózni valamelyik haveromnak...)
    Nekem az a necc a letöltéses változatban, hogy nincs valutaszámlám, és külön ezért nem akarok nyitni. Kalóz verziókkal nem foglalkozok, mert egyrészt ennyire honorálom Olegék munkáját, másrészt asszonykám reklámgrafikus, és bármikor kaphat egy szoftver-ellenőrzést a gépére. Akkor meg már lehet, hogy az enyémet is megnézik...
  • Gundark
    Öö tényleg, EZ megjelenik NÁLUNK bótban? Persze az igaz hogy Bucserhez hasonlóan megvannak nekem is ezek, igy pici pénzkidobás lenne megvenni őket :) Szal lehet várok a reloades változatra :)
  • Bucser
    Én AEP és Pe 2 kivételével megvettem mindet.. nem fogom őket újra megvenni az fix.. itt lesz a dvd és kész.
  • Lacusch69
    Szerintem most érdemesebb megvenni DVD-n, mert legalább az eddigi káosz (5 CD+patchek sokasága) megszűnik.
  • Bucser
    miért kéne huzigálni? egyszerű securomos változat.... Securom loader 1.2 és viola már megy is.
  • Her Laca
    Különben szerintem várni köll még evvel a clon cd-s letöltéssel. Én legalábbis nem akarok huzigálni meghajtókat. Szivem szerint megvenném (már beletörödtem) de nem látom sehol .
  • Gundark
    Ebben nem értek véled egyet elvtársam :) Nincs semmi gond a sugárhajtásúakkal. A maga helyén. Nem hallottál senkit durrogni azon hogy miért van benne mondjuk a 262es vagy a 163as. Ott voltak repültek és harcoltak. Innentől kezdve ennyi. Ha kiadtak volna egy korea szinteret azoknak akik szét akarják magukat lövetni egy MiG15-össel :) vagy bele akarnak ülni egy Sabre-ba és harcolni a ellene, nem lenne semmi gond , megintcsak :) A 46os gépek érdekességek és semmi több. Látványos, kétségtelenül. Jó el lehet adni, megint a "legendát" hogy mi lett volna ha ezek a gépek elkészülnek, merakkó asztá reggel sieg heillel köszönnél az első szembejövő géppisztolyos SS rendőr járőrnek :) (kutyás persze)És a sok izomember "ráharap", me király. ha jól emlékszem Kiskorúbézoltán irta hogy ha megy egy bombival és lelövi a rátámadó vadászt, az újra jön valami erősebbel. No most nem a 262essel jön vissza királykodni hanem valami furcsával. Elrontja a feelinget? El. De majd jön a SoW. legalábbis remélem :)