IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • acidrain
    Az ős IL-2 sikersorozat "volt". Rengeteg repülhető gép, sok térkép, folyamatos fejlesztés. Nem véletlenül írta be magát a szimulátorok nagykönyvébe. A bellum rendszerű warok nekem nagyon hiányoznak.
    Vártuk a Storm of War-t mint a messiást, lett belőle a Cliffs of Dover, amiről azt gondoltuk, hogy ha megjelenik akkorát odab@sz, hogy az állunkat a földről szedjük össze. Joggal gondoltuk, mert az IL-2 Sturmovik név már bizonyított. Kiadták, megvettem. Akkorát csalódtam, hogy alig tértem magamhoz. Úgy volt szar, ahogy volt. Toldozgatták- foltozgatták, 777 belenyúlt -javított rajta kicsit, és utána elkaszálták az egészet. A Team Fusion javítgatja, fejleszti a rendelkezésre álló keretek között, és minden tiszteletem az Övék, hogy foglalkoznak vele. Most már élvezhető, de még mindig rengeteg anomália van, amit vagy ki tudnak javítani, vagy nem. Megfogadtam, hogy még egyszer nem adok ki egy valag pénzt fosért.
    A 777 bejelentette, hogy elkezdi a Battle of Stalingrad-ot fejleszteni, ezt a hírt már nem fogadtam kitörő örömmel és úgy voltam vele, hogy majd ha kiadják, és megéri számomra megvenni akkor jöhet. Kiadták. Lövöldözzek AI-kat, hogy kapjak fegyverzetet? Offline bohóckodjak? Na nee. Jelen pillanatban úgy vagyok vele, kösz de kösz nem, inkább kihagyom.

Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.11.22. 18:07:52