IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Ez már a RoF-ban is ott volt! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hoppá, valódi csillagképek!

Papa01
Leon, írtam neked privit! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Kávé mellé.
Vannak még ilyenek is ha valakit érdekelnek a bombázók!
HE-111 high altitude level bombing

PE-2 high level altitude level bombing

Aránylag elég szájbarágósan írja le , és nagyon szép munka!
Itt is bemutatásra kerülnek a gép műszerei.
Ha valaki még nem látta volna.

LeonSilver
Próbáltam belőni a sweetfx-et BoS-hoz, de ha el akarom indítani a BoS-t és engedélyezve van a sweet, akkor ctd van 😞

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6
Régi videó, de nekem tetszik... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Bos fórum képek.

Ok köszi! Jó volt a repülés, de holnap csapatozás is lesz már.

Seaweed
Sakkay kerdezted mikor volt Track-ir 4-em. Nah utaneztem 2008 oktoberben adtam el. Tir4pro volt, clippel meg adtam hozza egy tir-es baseball sapeszt is. Hogy mikor vettem az nincs mar meg levelezesemben. De valamikor szerintem 2004-2005 kornyeken talan, de az is lehet elobb.
Seaweed
Kosz a jatekot! Jo volt! Epp csak en meg a messzer <#hehe>
Her Laca
Nana😊 Ez egy darabka történelem,no meg mindjárt teszek egy képet ,nem is rozsdás már annyira😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ezt már az aknakereső is tudja 😛

LeonSilver
Azért elképesztően jól van összerakva ez a BoS.

alt+tab... fél - egy óráig így volt. Neteztem, olvastam. Videót néztem a tecsődön. Majd vissza BoS-ba és meg sem kottyant neki.
Úgy ment tovább, mintha misem történt volna.

Nincs egy kölcsön bos valakinek egy estére? 😞

Én is csak egy kis vágást ejtettem, amikor új volt a kés. Kép varratszedés után készült 😛
kép 18+
Ha leadod éleztetni azt a rozsdás vasdarabot akkor azért fognak csuklani a rokonaid szerintem 😊 De nekem is tetszik.
Én is hetente borotválkozom, azért érek ennyire rá, ez nálam egy-másfél órás szertartás.
Hétköznap nullás gép azt' helló.

Mit kell beállítani, hogy a zöld háttér áttetsző legyen itt a szövges ablak körül ?
Hm..pillanatnyilag nincsen dual szeró, viszont jó sokan vannak az expert szerón..ha valamelyik német bombázót tudod repülni kísérlek..vagy jöhetsz bármivel. A lényeg nem tudunk egymás ellen lenni, illetve tudunk, csak tuti nem én talállak meg. Múltkor olvastam, hogy annyi ember repült a sindy szerón(bos atag), hogy a fejlesztőknek kellet megkérni a közösséget repüljék a hiv. szerókat is, mert nincs elég multi teszt adatuk.

<#taps><#taps><#vigyor2>

LeonSilver

<#taps>

Hüle.<#nevetes1> Persze rendben akkor holnap...seaweed ts?

Her Laca
Na bakker! El kell mennem,tegyük már át holnapra,mert nem tudom mikor érünk haza. Ezer meg egy bocs😊
Nem félek 😊)) mielőtt erre a következtetésre jutnál.<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ocolusélmény a dcs musztángjával. Érdemes elolvasni.

kár, hogy kicsi a felbontás..vagy mi.

Gyere csak. Negyed nyolctól leszek, aztán Laca majd csatlakozik.

<#alien> Ja aztán gondoltam leszállok a falu közepén egy úton, ahol szemlátomást nem férek el a fák miatt, de mondom csak csak. Hát nem fértem el. Elakadt a szárny a fában aztán megpördített, meg szétbaszta a motort, de túléltem.( Single mission, az új mapon,) csak nézegettem milyen, meg hogy van-e változás. De nagyon az embereken kívül, nem találtam. Van pár új hang, meg a bombázókon valami, de azokat nem repülöm.

Seaweed
Ha este mentek es ha nem zavarok, jonnek majd orosz vassal celnak 😄 (en ugy 7-8 ora korul gondoltam repulni BoS-al)
Her Laca
Kiliggattak?😊))

Papa01
Nagyon állat ez a kép! 😊 <#eljen>

Seaweed
Miaz meguntad a kergetozest es beugrottal Irinahoz ez korre? Vagy ez a sarki korcsma? <#gonosz1>

Talán 50% kell lennie a keveréknek és akkor nem megy tönkre a motor. Azt ne kérdezd, hogy milyen magaságban én még 2k fölé nem mentem az il2 vel.

Róka fogta csuka esete :

"...Putyin döntése, hogy kiterjeszti a konfliktust, azt bizonyítja, hogy az Oroszországgal szemben hozott nyugati szankciók kudarcot vallottak. Az ostromlott vár feeling csak megerősítette támogatottságát a konzervatív, nacionalista szavazók körében. Ha az államfő törődött is valaha a nyugati reakciókkal, immáron magasról tesz rájuk. Ezt igazolja, hogy az orosz hivatalos források újra és újra, gúnyosan tagadják az orosz beavatkozás nyilvánvaló tényét.

A Nyugat morális dilemma elé került azzal, hogy a szankciók visszaütnek, hogy az orosz kapcsolat lazulása fékezi az eurózóna gazdasági növekedését is. Ezt azzal oldhatják fel, ha Petro Porosenko ukrán államfőre hárítják a felelősséget, mondván: azért nincs kiút a patthelyzetből, mert Kijev nem hajlandó betöltetni egyfajta ütköző állam szerepet a Kelet és Nyugat között, amit Moszkva elvárna tőle.

Akármilyen keserűen hangzik is, Ukrajnának engedményeket kell tennie Putyinnak. Ha a kijevi vezetés nem hajlandó erre, akkor Kelet-Ukrajna olyan bábállamként végezheti, mint a Grúziától leszakított, többségében oroszok lakta Abházia és Dél-Oszétia vagy a Moldovától levált Dnyeszter Menti Köztársaság. Sem a Nyugat, sem a Kijevi vezetők nem tudnak immáron olyan megoldást találni, amelyet arcvesztés nélkül vállalhatnának..."
LeonSilver
Ez most éppen az IL.

Stuka?

Sok dolgom nincsen este, amikor neked jó.

LeonSilver
Ámberek! Helpeljen meg valaki! nem vagyok egy ilyen autóbuzerátor meg úgy általában nem nagyon értek a robbanómotorokhoz.
Nem is nagyon érdekelnek egyéPként (ez nekem annyira tetszik 😄 ez olyan mónika sóós... egyépként 😄 hatalmas!). Szóval a keveréket hogyan kell állítgatni? Mármint százalékilag.. Lehet, hogy attól döglik meg a moci, hogy nincs jól beállítva?

Mondjuk fasza lenne valami "összesítő" amikor befejezi az ember a gémet, hogy mi történt. Mint a DCS-ben. Legalább megnézhetné az ember, hogy mitől is purcant ki a cucc.

Her Laca
részemről ok😊 Időpont?

Este?

Én kb egy fél éve-egy éve hagytam fel a borotválkozással. Aztán max. igazítok szakállt. <#alien> Máskülönben most max 1 centire hagyom meg, mivel legutóbb majdnem csúnya vége lett egy szitunak, miután egy konkrét embernek néztek el...aki Kurd<#nevetes1>. Úgyhogy szakáll nyírva, a koránt meg nem olvasom nyilvános helyen.

Her Laca
Ahogy kutakodom most ,ez egy eléggé ritka darab ,mi több olyannyira ritka,hogy nem is találok hasonlót sem.Na majd szakértőkhöz fordulok.

Seaweed
Szep-szep..bar fingom sincs rola hogy ez valami kulonleges darab, vagy valami jo cucc. <#vigyor3>
Her Laca
No de mit szóltok a sasos beretvámhoz? Megyek beáztatom gázolajba,aztán ha kész lesz megmutatom újra. Nagyon komolyan néz ki ,és nem csak kis gravírozás,hanem emberes😊 Látszik a kézimunka rajta.

Seaweed
Megvagni magam nem szoktam. Ilyen hypermodern otpenges szart hasznalok. Csak valahogy nem kedvelem az egeszet. Bezzeg a csupaszra borotvalt pun..... <#beka3> (nah olyankor mindig jo kedvel borotvalkozok....tudjatok hogy ne "szurjak"!<#hehe>)
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.30. 14:19:28
Her Laca
Én is utáltam ,de még mennyire.
Aztán elkapott ez ,és nem tudom megmagyarázni de már várom a következő alkalmat. Kis szertartás,elmolyolok vagy fél órát ,és kedvem lelem a dologban ,én tán egy kis vágást ejtettem összesen magamon,nem egy nagydolog ez,bár tény,hogy tisztelettel kell közelíteni a penge felé😊)

Seaweed
<#bee1>
Seaweed
Egyebkent erdekes ez a beretvalkozas' ahogy nagyszuleim mondtak. Amit ti csinaltok az regi emlekeket ebreszt bennem. Viszont en ruhellek borotvalkozni, jo ha hetente egyszer megteszem. Mar csak akkor mikor szur a borostam. <#lookaround>