IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
HE-111 high altitude level bombing
PE-2 high level altitude level bombing
Aránylag elég szájbarágósan írja le , és nagyon szép munka!
Itt is bemutatásra kerülnek a gép műszerei.
Ha valaki még nem látta volna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation
Cockpit At-A-Glance Reference Cards
IL-2 BoS Tutorials, TIR Profile, G940 controls, & SweetFX - Updated 29 August 2014
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Bos fórum képek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
alt+tab... fél - egy óráig így volt. Neteztem, olvastam. Videót néztem a tecsődön. Majd vissza BoS-ba és meg sem kottyant neki.
Úgy ment tovább, mintha misem történt volna.
kép 18+
Ha leadod éleztetni azt a rozsdás vasdarabot akkor azért fognak csuklani a rokonaid szerintem 😊 De nekem is tetszik.
Én is hetente borotválkozom, azért érek ennyire rá, ez nálam egy-másfél órás szertartás.
Hétköznap nullás gép azt' helló.
Nem félek 😊)) mielőtt erre a következtetésre jutnál.<#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

kár, hogy kicsi a felbontás..vagy mi.

"...Putyin döntése, hogy kiterjeszti a konfliktust, azt bizonyítja, hogy az Oroszországgal szemben hozott nyugati szankciók kudarcot vallottak. Az ostromlott vár feeling csak megerősítette támogatottságát a konzervatív, nacionalista szavazók körében. Ha az államfő törődött is valaha a nyugati reakciókkal, immáron magasról tesz rájuk. Ezt igazolja, hogy az orosz hivatalos források újra és újra, gúnyosan tagadják az orosz beavatkozás nyilvánvaló tényét.
A Nyugat morális dilemma elé került azzal, hogy a szankciók visszaütnek, hogy az orosz kapcsolat lazulása fékezi az eurózóna gazdasági növekedését is. Ezt azzal oldhatják fel, ha Petro Porosenko ukrán államfőre hárítják a felelősséget, mondván: azért nincs kiút a patthelyzetből, mert Kijev nem hajlandó betöltetni egyfajta ütköző állam szerepet a Kelet és Nyugat között, amit Moszkva elvárna tőle.
Akármilyen keserűen hangzik is, Ukrajnának engedményeket kell tennie Putyinnak. Ha a kijevi vezetés nem hajlandó erre, akkor Kelet-Ukrajna olyan bábállamként végezheti, mint a Grúziától leszakított, többségében oroszok lakta Abházia és Dél-Oszétia vagy a Moldovától levált Dnyeszter Menti Köztársaság. Sem a Nyugat, sem a Kijevi vezetők nem tudnak immáron olyan megoldást találni, amelyet arcvesztés nélkül vállalhatnának..."
Nem is nagyon érdekelnek egyéPként (ez nekem annyira tetszik 😄 ez olyan mónika sóós... egyépként 😄 hatalmas!). Szóval a keveréket hogyan kell állítgatni? Mármint százalékilag.. Lehet, hogy attól döglik meg a moci, hogy nincs jól beállítva?
Mondjuk fasza lenne valami "összesítő" amikor befejezi az ember a gémet, hogy mi történt. Mint a DCS-ben. Legalább megnézhetné az ember, hogy mitől is purcant ki a cucc.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.30. 14:19:28
Aztán elkapott ez ,és nem tudom megmagyarázni de már várom a következő alkalmat. Kis szertartás,elmolyolok vagy fél órát ,és kedvem lelem a dologban ,én tán egy kis vágást ejtettem összesen magamon,nem egy nagydolog ez,bár tény,hogy tisztelettel kell közelíteni a penge felé😊)