IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #80193 A szimulátorokkal az a helyzet, hogy mivel rétegjátékok, ezért az eladások eléggé korlátozottak. Ennek fényében 1-1 fejlesztőnek alaposan át kell rágnia, hogy mennyi erőforrást fordít a játékára, és mivel a lehetőségek végesek, ezért meg kell húzni a határt valahol... Ezt teszi a 777 is... ők ugye nem dolgoznak be a hadseregnek ( DCS ), és nem áll mögöttük egy giga vállalat, ( FSX ) ergo abból főzhetnek amit a RoF és a BoS a konyhára hoz. Megértem, hogy üzletileg így kell, de ettől függetlenül, ennek én sem örülök.
A másik, ha megnézed a szimulátorokat, mindegyiknek komoly gépigénye van, és bizony az összes ( ArmA3, FSX, DCS, és a CloD is a nagyobb városok felett ) hatalmas CPU limitben szenved. Ennek oka nem a gyenge gépünk, hanem a DX korlátai. Addig, amíg a fejlesztők nem állnak át az alacsony szinten programozható grafikus API-ra ( DX12, Mantle ), ne várj csodákat. Mivel ez elég nagy tudást igényel, és bőven vannak buktatói, kétlem, hogy ez a közeljövőben megtörténik... Viszont, ha meg nem lépnek, akkor lemaradnak a VR tekintetében, ( ami szimeknél főleg ütne ) mert a jelenlegi motorok (DX9, DX11 ) nem fogják bírni szimulátorok esetében a 4K-s felbontást fix 75 FPS mellett. Mindenesetre érdekes időszak elé nézünk...
Azt meg ne várd, hogy a BoS becsődöl... a RoF is sikeres volt anyagilag nekik, pedig az aztán tényleg rétegjáték. A BoS is az lesz, maximum a játékos réteg cserélődik le valamennyire.
A TF csapatnak én is drukkolok, már csak Tom miatt is... ;)