IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
RaidR #8015 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy eredeti játékom, egy nem eredeti AEP, és szintén egy eredeti PF. Ja, mindkét eredeti játék angol nyelvű a SimWare -től. Valamilyen oknál fogva nemtudom megcsinálni a merged installt... Pedig volt már fönn úgy többször, csak most több alkatrészt is kicseréltem a gépemben és új a windows is. Fölmegy az FB, de amikor az AEP -et telepíteném aztmondja, hogy Forgotten Battles not found... Pedig ez a telepítési fileok kitömörítése után van egyből, úgyhogy még az sem lehet, hogy az elérési út nemjó. Pedig tisztán emlékszem, hogy régen mindenféle patch nélkül az FB -re azonnal tettem az AEP -et és jó volt. Most meg már próbáltam a 2 patchet is föltenni, ahogy a FAQ -ban le van írva, de nemmegy sehogysem... Ha valakinek van valami ötlete, pls help!
THX.