IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Félig igaza van Lacának a 32 fős szeróval kapcsolatban.
    A játék kiadása előtt volt 100+ fős szeró is, és működött. A 75 fős szerón sokszor voltam, teljesen rendben volt. Ám-és itt jön Laca igaza-nem sok földi egység volt akkoriban. Elkezdték berakni a földi egységeket és jöttek a komoly problémák. És ezért van most 32 fős létszám. A fejlesztők szerint egyenlőre (csak), dolgoznak rajta.
    És akkor némileg mégis hozzászólnák az fm-hez, pedig nem akartam már annyiszor elmondtam.. (Lacának szól)
    Mint múltkor megjegyeztem nekem a legjobban az FM-el van bajom, nem akarom megszokni, mert szimulátorral akarok játszani amennyire csak lehet..a legidegesítőbb amúgy az , hogy az orosz fm hellyel közzel jó. És senki ne lásson összeesküvést, mert német oldal fm hibái, nem feltétlenül előny az orosz oldalnak. Mindegy, én addig nem repülöm amíg nem javítják. Minden javítás után megnézem, aztán kész.