IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ,hogy sikerült a művelet? De mit keres ott a biztonsági beretva?😊)) Biztos ami ziher alapon?
Mindjárt mutatok valamit ,állad leesik😊 Bácsikától kaptam mert megkedvelt.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.30. 13:26:52
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Van ez a menü..van egy opció noise filter(devices menüben-soha nem láttam)..ha ezt 1.0 ra rakom<#wilting>#wilting>, megszűnik teljesen! a botkormány előretolási anomália!
Csak így persze megszűnnek a gyorsabb mozdulatok is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.30. 12:19:35
Nézzél körül a fórumon, ott nagyon sok minden van elég jól lebontva. De mindjárt ránézek.
(ez olyan mint amikor a róka mondja a varjúnak milyen szép a hangja<#nyes>#nyes>)
Nincs valami szar (txt, doc, pdf, kutyafasza) amiben az összes billentyűkombináchiochiochiochips... dokumentálva van?
Bekonfigolnám ezt a kis g940-et faszán.
Nekem még egy kissé drága.. de lesz ez olcsóbb is! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.30. 11:03:39
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én elvagyok vele, persze én máshogy játszom mint például Laca. Tökéletesen megértem, hogy neki annyira nem jön be sem az üzleti modell sem maga a gém.
Én viszont simán elrepkedek a Stukával meg a Rohamozóval.
Nem a legfontosabb, ahogy írtam - de marha jó ahogy a parasztok szétszaladnak egy rácsapás után 😄
Őőőőő izé! Sakkay vagy aki használja! Működik nektek a vsync? Mert nekem be van kapcsolva, de nem valami fasza.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
(Ha valaha olyan cégem lesz, ahol valamit el akarok adni, akkor tuti Sakkay mestert fogom megkérni, hogy promózza a terméket! 😄)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.30. 10:51:03
<#vomit>#vomit>
Az ffb-vel kapcsolatba valami volt, hogy jön-vagy jött valami a g940-hez, a fórumon keress rá. Nem olvastam bele csak láttam erről valamit.
Csak nézzük magát a BoS-t.
SZAAAAAAAAAAAAAAAAAR A FÜST 😄
Ja! És az FFB is lehetne kicsit meggyőzőbb :p
Lövésnél, ilyeneknél fasza. Átesés előtt is jó! Kicsit még a gurulást is érezni.
A találatot (én) nem érzékelem. Annak idején az MS FFB proval nagyszerűen lehetett érzékelni ha eltaláltak.
Persze ez csak az én nyűgöm 😊
<#alien>#alien>
Szarabbat is, faszábbat is. Ettől függetlenül ez a füst ocsmány. Úgy gondolom ezt fontosabb lett volna rendbe tenni, mint mászkáló parasztokat betenni a játékba.
Stukát nagyon hamar agyon lehet baszni. Volt, hogy a kifutóig nem jutottam el 😄 Vagy ott felszállás közben elkezdett füstölni oszt' annyi.
Viszont találtam egy fasza tutoriált a Stukához, majd megnézem milyen úgy.
A robbanások qrvára tetszenek 😊 Meg ami a RoF-ba is van, ha belerepülök a törmelékbe, akkó' reszeltek 😊
Nekem például az, hogy ein meg az, hogy aus nem mond semmit. Fingom sincs, hogy a stukánál például mikor van nyitva / zárva az a buzi olajbaszás.
De te nem tudod hogyan néztek ki a fák pár hónapja..egyformák voltak, és 2d!!!! Szóval én ezért! nem aggódok. Van egy kettő amiért inkább.
Most őszintén baszki.
Ez fasza? Szép és rendben van? Mert én még ilyen gusztustalan szart életemben nem láttam. Nem basztatásképpen mondom Neked Sakkay!
De hát ez undortkeltő....

A Kelet-ukrajnai menekülteket erősen telepítik be Kárpátaljára.
Hasonlóan mint 20 évvel ezelőtt a szerbeket a Délvidékre.