IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szögletes, mert nem faragom elég bátran!

Seaweed
Tul kerek vagy tul szogletes az arcod?! <#bohoc><#ravasz1>
A befejezéshez muszáj, mert néhány ívet még nem tudok lekövetni a szablyával, hiába pörgetem 3 éve.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
<#eljen>
És ,hogy sikerült a művelet? De mit keres ott a biztonsági beretva?😊)) Biztos ami ziher alapon?
Mindjárt mutatok valamit ,állad leesik😊 Bácsikától kaptam mert megkedvelt.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.30. 13:26:52

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Áááá, ez szar! Ha 1.0-ra rakod, akkor még a gázkar sem működik faszán...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
megtaláltam... jól eldugták, mit ne mondjak...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Ez hol a rákba van?

<#wow2>

Van ez a menü..van egy opció noise filter(devices menüben-soha nem láttam)..ha ezt 1.0 ra rakom<#wilting>, megszűnik teljesen! a botkormány előretolási anomália!
Csak így persze megszűnnek a gyorsabb mozdulatok is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.30. 12:19:35

Így hirtelen nem találtam ilyesmit.<#fejvakaras> De mintha láttam volna...valami hasonlót legalábbis a stukával kapcsolatban tuti.

<#alien>
Nézzél körül a fórumon, ott nagyon sok minden van elég jól lebontva. De mindjárt ránézek.
(ez olyan mint amikor a róka mondja a varjúnak milyen szép a hangja<#nyes>)

LeonSilver
Te oly sok mindent tuccc 😊
Nincs valami szar (txt, doc, pdf, kutyafasza) amiben az összes billentyűkombináchiochiochiochips... dokumentálva van?
Bekonfigolnám ezt a kis g940-et faszán.

Köszi.

LeonSilver
Ez attól függ (is), hogy a két bank azonos -e. De max 4 óra! Valami rendelet vagy mi a rák van erre.

Srácok ha most utalok netbankon az mikor jelenik meg a túloldalon?

Papa01
Ahogy látom, mindkét szimnek vannak előnyei-hátrányai... egyik sem jobb mint a másik, hanem valamiben ez, míg másban a másik tart előrébb.
Nekem még egy kissé drága.. de lesz ez olcsóbb is! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.30. 11:03:39

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Annyira nem szar, maradjunk ennyiben 😉
Én elvagyok vele, persze én máshogy játszom mint például Laca. Tökéletesen megértem, hogy neki annyira nem jön be sem az üzleti modell sem maga a gém.
Én viszont simán elrepkedek a Stukával meg a Rohamozóval.
Nem a legfontosabb, ahogy írtam - de marha jó ahogy a parasztok szétszaladnak egy rácsapás után 😄

Őőőőő izé! Sakkay vagy aki használja! Működik nektek a vsync? Mert nekem be van kapcsolva, de nem valami fasza.

Papa01
Alapvetően szerintem, jól látja a dolgokat, és persze nagy rajongója a BoS-nak! 😊 Jó kis szim ez na! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Tényleg nagyon rendben van a srác, ez már tényleg a marketing és az önigazolás magasiskolája.<#integet2>

Papa01
Én is ezen gondolkodom, h lehet meg kéne venni... 😊
(Ha valaha olyan cégem lesz, ahol valamit el akarok adni, akkor tuti Sakkay mestert fogom megkérni, hogy promózza a terméket! 😄)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2014.08.30. 10:51:03

" Én azt mondom erre-teljes komolysággal-hogy nem rosszabb ez a füst lezuhant gépek esetében, mint a mostani legjobbaknál."
<#vomit>
Remélhetőleg nem azon dolgoznak, hogy ctrl+alt+N-re meg tudja vakarni az orrát a He111 pilóta 😊))

Na igen, ez mindig nagy kérdés mi legyen a prioritás. Én pl. remélem azért nem volt most fm frissítés, mert gőzerővel nyomják, és nem csak valami kisebb javítást eszközölnek megint.

Az. Mármint néha.
Az ffb-vel kapcsolatba valami volt, hogy jön-vagy jött valami a g940-hez, a fórumon keress rá. Nem olvastam bele csak láttam erről valamit.

Mondjuk jobban örülnék, ha nem a fék felső munkahengerek animációjába mennének a munkaórák.

LeonSilver
😄 Ez hülye

LeonSilver
Skkay! Ne hasonlítsuk más cuccokhoz. 😊
Csak nézzük magát a BoS-t.

SZAAAAAAAAAAAAAAAAAR A FÜST 😄

Ja! És az FFB is lehetne kicsit meggyőzőbb :p
Lövésnél, ilyeneknél fasza. Átesés előtt is jó! Kicsit még a gurulást is érezni.
A találatot (én) nem érzékelem. Annak idején az MS FFB proval nagyszerűen lehetett érzékelni ha eltaláltak.

Persze ez csak az én nyűgöm 😊

<#alien>

Én azt mondom erre-teljes komolysággal-hogy nem rosszabb ez a füst lezuhant gépek esetében, mint a mostani legjobbaknál. Ha akarok tudok válogatást, a clod, és dcs vonatkozásában is prezentálni!<#alien> A lenti kép szar, ez biztos, de az is biztos, hogy nem mindig néz ki ilyen szerencsétlenül. Alapvetően maga a füst-pl. a város füstje, sokkal jobb , mint bármelyikben, és a vastag gép' füst is jobb mint a többiben.

LeonSilver
1984-ben taliztam először compjúterrel. Szóval czirka 30 éve. Biztosíthatlak róla, hogy ezalatt a három évtized alatt én is láttam már sok mindent.
Szarabbat is, faszábbat is. Ettől függetlenül ez a füst ocsmány. Úgy gondolom ezt fontosabb lett volna rendbe tenni, mint mászkáló parasztokat betenni a játékba.

Remélem megcsinálják, ha túl közel mész egy sérült géphez, ráfröccsen az olaj a szélvédőre'...de előbb fejezzék be az fm-et. Kipróbáltam, rálőttem a konvojra, aztán rohan szanaszétt a személyzet!<#alien>

Én már láttam ennél szarabbat is.

LeonSilver
Igen. Reggel furcsálltam is... mintha eddig nem lettek volna kapcsoló-hangok.

Stukát nagyon hamar agyon lehet baszni. Volt, hogy a kifutóig nem jutottam el 😄 Vagy ott felszállás közben elkezdett füstölni oszt' annyi.
Viszont találtam egy fasza tutoriált a Stukához, majd megnézem milyen úgy.

A robbanások qrvára tetszenek 😊 Meg ami a RoF-ba is van, ha belerepülök a törmelékbe, akkó' reszeltek 😊

Ja! Amúgy azzal az elején én is repültem, nagyon ki lehet nyírni a motort. Remélem hamar lehetővé teszik a saját motorindítást, mert most minden kapcsoló kütyünek lett hangja. Végignézted már az indítási procedúrát? Tök jó.

LeonSilver
Mert most próbálom kitapasztalni a motorkezelést és nem mindig járok sikerrel. Olyankor elkap az ideg és visszakapcsolom.
Nekem például az, hogy ein meg az, hogy aus nem mond semmit. Fingom sincs, hogy a stukánál például mikor van nyitva / zárva az a buzi olajbaszás.

Itt mindenkit Thomasnak hívnak ? 😊
Miért hagyod rajta a segítségeket, meg a jeleket?

Ez az.
De te nem tudod hogyan néztek ki a fák pár hónapja..egyformák voltak, és 2d!!!! Szóval én ezért! nem aggódok. Van egy kettő amiért inkább.

Seaweed
Paintel belefestettel! Tuti! <#hehe> (viccelek, tenyleg gaz ez a fust)
LeonSilver
(mármint a füst) 😊

LeonSilver
Én alapvetően elvagyok a gémmel és lehet majd meg is vásárolom magamnak. De!
Most őszintén baszki.
Ez fasza? Szép és rendben van? Mert én még ilyen gusztustalan szart életemben nem láttam. Nem basztatásképpen mondom Neked Sakkay!
De hát ez undortkeltő....

Van gyalogság, ez még csak az alap, de nagyon komoly távlati terveik vannak!

Gundark 1 1
Igaz. És azt is tegyük hozzá, hogy a német gazdaság nélkül még hátrébb lennénk, mint EU.
Három nagy gazdasági erőcentrum versenyez az elsőségért a világban. Európa, Ázsia és az USA. Sajnos ebben a versenyben Európa már megint a bráner szőrös felére került, akár csak az iraki háborút követően ( Kik is kapták az iraki kőolaj kitermelő koncessziókat meg? ). Az USA erősen dolgozik azon, hogy ez a verseny két szereplős legyen és az a másik szereplő a jelenlegi állás szerint vszeg nem Európa fog lenni.
Ami a magyarok számára lényeges.
A Kelet-ukrajnai menekülteket erősen telepítik be Kárpátaljára.
Hasonlóan mint 20 évvel ezelőtt a szerbeket a Délvidékre.

Igen vannak. A harckocsik nagyrészt még a szovjet időkből vannak. Az meg nem orosz. Például a keleti blokk legjobb hidegháborús harckocsija, a T-64 gyára éppen Ukrajnában van.