IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
horthy #8012 Nekem 4.03-om van verziom van , a kérdésem az lenne hogy ezt a karriert ami van benne hogy ne veszitsem el az eddigi eredményeket át-e lehet másolni az uj 4.07-be ugy hogy a D-gen ne katanjon ki vagy N-gen ami a karrier folytatásához szükséges ? Nem akarok uj hadjáratot kezdeni de szeretném 1944-es japán hadjáratba a B6N2 Tenzant stb berakni ! Mire kell odafigyelni másolásnál mi nem kompatibilis ? Ja és jelent-e meg valami Stab marking program ? Amin a finn és a német gépeken rajta van az eredeti felségjel !! A 4.03-as hoz használok ilyen áttupirozó progit ! Nem merem kiirni hogy mi ne hogy bannoljon a Moszad ! Ja és én tapasztaltam grafikai hibát is a vadászgépek orábol kinyuló hosszú több kilométeres egyenes fekete vonal formályában mi okozza ?? Ki vett már észre ilyet ? Hogyan lehet ezt a problámát orvosolni ?