IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
És mégegyet szeretnék hozzátenni. Saját tapasztalataom azt mutatja,hogy
ha valaki sikeres akar lenni az Il2 ben ,és nem célt szeretne repülni másoknak akkor ezeket kell szem előtt tartania. Először is csak full szervereken repüljön.Semmi segítség ,semmi ikon ,semmi külső nézet stb.
Én pl soha nem használtam ilyesmiket.Lehetőleg keresni kell azoknak a társaságát akik jobbak ,sőtt sokkal jobbak mint én.A dogolás az nagyon jó ,hogy megismerje az ember a gépet ,megtanuljon manővereket,de nem tesz feltétlenül sokkal jobb harci pilótává onlyne war-okon.Vannak olyanok akik nagyon jól légiharcolnak,de pl war okon nem a legeredményesebbek.Nekem személy szerint a csúcs az Il2 ben ha onlyne wart repülök.Egyrészt mert tétje van ,lehet taktikázni,bele lehet élni magát az embernek.Van amikor annyira izgulok ,hogy kiráz a hideg:)
Bár ezt embere válogatja,van akinek nem jön annyira be ez a dolog.
Na kicsit elkanyarodtam. Tehát Valka tapasztalatból mondhatom(mivel foglalkozom kiképzéssel),hogy nagyon kevesek azok akiket annyira megfog ez a fajta szórakozás ,hogy akár szervezett formában űzzék.Álltalában elég hamar elvesztik az érdeklédősüket. 10 ből egy aki megmarad az onlyne repülés mellet.Aki meg megmarad az előbb utóbb megtalálja a számára szimpatikus társaságot.Nincsen olyan nagy választék azért.Ha megnézed a lobbit jó ha van rajta ezer ezerötszász ember és ez az egész világ !!!!!!!Hát elég rétegszórakozás.:)