IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Persze, hogy olyan mint a Birds of Prey, hiszen abból lett tovább fejlesztve. Úgyhogy, ha így nézzük még van is köze az Il-2 frencsájzhoz.
    De nem csak ennyi! Múltkor TS-en mondta Tom, hogy a Gaijin megkapta annakidején az 1946 összes FM-jét. Mondjuk, erre magamtól soha nem jöttem volna rá:)
    Hát igazi szim nem lesz soha, ez tény. Ami a legjobban meggátolja ebben , mint már írtam, a motor. Kicsit olyan mintha bazinagy filmgyári műteremben repkedne az ember. Illetve nem is kicsit, mivel nincs rendes horizont, hanem egy hengeres kulissza fut végig körbe. Egyszerűen nem erre találták ki. De ennek ellenére tényleg folyamatosan dolgoznak rajta, és a kezdetekhez képest rengeteget javult. Csak egy példa: az elején a felhő olyan volt, hogy minden átmenet nélkül tűnt el előled egy gép, ha belerepült. Jelenleg, rengeteg próbálkozás után, tökéletes az átmenet, pont ahogy kell.
    Úgyhogy - fenntartva, hogy valóban nem lesz belőle soha az a szimulátor, amit a "komoly szimesek" oly régóta várnak - ebből a tabu státuszából szeretném rehabilitálni. Mert két dolgot mindenképp el kell ismerni: Az egyik, hogy nem kétséges a fejlesztők jó szándéka a virtuális repülés iránt. A másik, hogy egy valóban zseniális koncepcióval találkozik ez a szándék, amivel a zsíroskenyér gondjaikat is megoldják, és a folyamatos fejlesztés is finanszírozva van, anélkül, hogy bárki hajtaná őket. És a legfontosabb: anélkül, hogy bárkit átvernének. Összehoztak egy olyan rendszert amiben én nem érzem a pénzsóvárság leghalványabb illatát sem, és mégis működik.
    Ha nem is lesz belőle "a" szimulátor, egy egészen vállalható "light" szim még összeállhat belőle, ha sokat barkácsolják.
    Olyasmi, amit legújabb ötletük szerint a 777 akar csinálni a BoS- ból.