91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Hat ez is egy hozza allas. Reszemrol nem gond, vagy valami...en nem sajnaltam a 95$ mikor kiadtam ra. Lesz amilyen lesz alapon altam hozza.
  • Szepy2884
    Te piszok! Most olvasom csak, hogy te a vesémbe... akarom mondani a "cerkámba" látsz

• Nohab
    Alapból van két géped, a többit a single kampány előrehaladtával kapod meg.
    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2014.11.17. 15:42:12
  • PhantomAss
    a hsz-oddal nem értek egyet.
    1. a fejlesztő tudja (mielőtt nekiáll) hogy mit akar csinálni, milyen játékot, hogyan, minek kell megfelelnie, stb. Tudja hog ehhez milyen erőforrásai vannak. Tudja hogy a népnek mi kell. Tud mindent ami a munkájához kell.
    Ezért nem tartom drágának a DCS gépeket 30-40 dollárért, mert tudom hogy azzal foglalkoztak, és minőségi munka. Ha még jobb lenne, még többen is fizetnék érte. Nincs olyan hogy nekiállnak egy szimet fejleszteni és megmondják h ez bizony 300 euró lesz va mittomén, de nagyon durva lesz. Nincs mert a piac nem bírja el. Ez sosem térülne meg. Tehát ésszerű keretek között kell tartani az árat és azt is amit kapsz érte. Na ez most NAGYON felborult a BoS-nál.
    Egyszer már nagyon megszívtam a CloD-al, ami a világ legrosszabb szimle volt, kb. egy alfa készültségű játék. Ma sem lett sokkal jobb szerintem. kb 3 órát játszottam vele, és kiadtam 15e ft-ot érte. Többet ezt velem nem játszák el, semmiféle fejlesztő csapat.
    A BoS -hoz nagy reményeket fűztem, de sajnos ugyanaz mint a CloD, talán egy fokkal élvezhetőbb. Viszont ezt nem tartom szimulátornak. Ez kb. annyira szimulátor mint a wartündér. Azzal meg komoly szimes nem játszik (bocs ha vkinek a lelkébe taposok).

Szóval szerintem nincs igazad a sírással kapcsolatban, ha a BoS 20e ft-ba kerül, akkor igenis legyen a legjobb szim a világon, verjen köröket a DCS-re, mindenre, és már veszem is meg.
    Ezzel szemben mai állapotában (és ez valszeg így is marad) egy forintot sem vagyok hajlandó adni érte. ha fizetnének érte akkor kipróbálnám maximum...
    Szerintem ez nem sírás, hanem nagyon is jogos.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.17. 14:58:03
  • repvez
    nincs is nagy gond a hozzászólásoddal inkább a fejlesztk hozzáállásával.
    Azt kéne nekik belátni, hogy aki repszimmal játszik az képes kiadni érte sok pénzt ha hozza azt a szintet amit elvárt és beigértek neki.
    Mert aki a szimulátor világába mozog az tudja, hogy nem évente jelenik meg viszont cserébe ha egy jó játékot kap akkor 5-6 évig elvan vele mig jön egy jobb szebb utód.
    Példa van rá a sturmovik ilyen volt sok embert lekötött és szerette és sztem aki komolyan gondolta az nem warezolta pont amitt mert több évre volt és nem ugy mint a FPS-eknél hogy 5 óráért kérnek el 12k-t a single részért .
    ÉS ha nem köpött volna a levesbe a 777 akkor a közösség kivárta volna és besegitett volna a CLod kijavitását is és akkor megint lett volna egy simulátos amit évekig használhatunk mig ne mjön a folytatás, ehelyett kapunk egy tulárazott játékot ami igy ránézésbe csak szebb az eredeti sturmótol,de nem nyujt többet nincs előrelépés.
    HA összenézzük , hogy a CLOD kiadáskor 9900ft-ot kértek el ahhoz képest mi kerül ezen 2x többe? ugy hogy még majd fizzessek utánna a kiegészitőkér?
    ÉS ha már most ilyen a fejlesztők hozzáállása a közösséghez akkor milyen lesz majd x év mulva ?
    Tehát a CLOdért ki lehetett volna addni a 20k-t mert azon látszott a fejlődés és a fejleszthetőség, föleg ugy hogy már be volt jelentve a moskvai és a koreai rész.
    DE ezért ez lenyulás a semmiért ebben nem látom a fejleszthetőséget és a jövöt.
  • Seaweed
    Nah de most komolyan! Harom-negy, meg tizen meg huszonezrekrol beszeltek, es sirtok hogy sok egy szimulatorert!? Szimulator, ha tenyleg az akkor meg otvenezer se lenne sok erte! Jatek? Akkor tizen, huszon, vegul majd par ezer lesz. Szerintem teljesen rendben van! Kicsit mintha szezon a fazzonnal lenne keverve. Akartok uber grafikat, akartok uber repmodellt, akartok uber serulesmodellt....hol az a kategoriaba tartozo jatek/szimulator ami ezt hozta a fejlesztoktol? Jah hogy CloD...aha 3rd party meg community-bol max..amikor megjelent, egy fos volt az is. "ha csak trabira van penzed ne akarj M5-os bomost! Mert kirohog a kereskedo!"...ha meg uber lenne mindenben, es adnak mondjuk 300 euroert akkor meg azon menne a siras hogy jajj menyibe kerul! .....(az mar mas kerdes hogy hany ev, vagy tizen ev kellene a fejleszteshez....orulni kene annak hogy a beteg es ferde, es ugy amblokk csunya muszkak meg latnak fantaziat a repszimekben....mert mas loszart se felejszt rajtuk kivul a temaban...)

Uff szolottam, egy rossz pillanatomban...bocsesz
  • PhantomAss
    én úgy tudom hogy az oroszoknál minden játékot olcsóbban adnak, legalábbis nagyon sok esetben láttam. Pl ha európában megjelenik egy játék 10e ft-ért, náluk 3-4 e ft, a steamen is.
    Szóval ebből még speciel nem vonnám le azt a következtetést hogy hamarosan olcsóbb lesz.
    15 dollár 2 géppel drága sztem -legalábbis nekem.
    De legyen igazad, én örülnék neki!
  • VO101 tvr
    Hamarabb le fog menni az ára. Az oroszoknál saját piacra 10-15 dollár körül árulják 2 repülhető géppel. Nyilván ennek üzenete van.
  • PhantomAss
    most már tuti hogy nem fogom megvenni a BoS-t*. Ez a fizika még a wartündérben is fáj, nem a világ legjobb szimulátorában.

*de lehet mégis megveszem, ha lemegy 1000ft körülre az ára, 2035-ben
  • VO101 tvr
    Most éppen már csak 6.1 a Metacritic
  • LeonSilver
    Neki az Pogi :)
  • Zpogi
    Nem értettem félre :)
    Nagyon jó ez a videó, brutál ahogy rezzenéstelen arccal csinálja, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne amit művel :)
  • LeonSilver
    Fukushima lakóit egészen más sokkolta... ;)
  • Sidewinder
    Ne értsd félre, az előbbi hozzászólásommal és a videóval természetesen nem a fejlesztőket akarom védeni,és azt mondani, hogy a Fóka is biztosan tudta volna a Pugacsov-kobrát. Főleg nem olyan magasságban ahol már kondenzcsíkot húz.
  • Solt
    "1944 november 16.

70 évvel ezelőtt 1944 november 16-án A Puma vadászezred 101/1. és a 101/3. századból két kisebb kötelék volt szabadvadászaton Budapest és Jászberény légterében. A 101/2. század pedig a déli országrészen repült bevetést,a Dunán átkelő szovjet csapatok ellen Mohácsnál..Egy négyes kötelék Jászberény térségében szovjet Lavocskin 5-ös vadászokba futott bele 6000 méteres magasságban.A Pumák közül egy géppár azonnal szembetámadta a szovjet vadászokat ,Debrődy György főhadnagy sorozata nyomán az egyik gép végzetes találatot kapott és zuhanni kezdett.A La-5-ös pilótája a 178. gárda vadászezred századparancsnok helyettese Zsigulenkov főhadnagynak volt aki mintegy 200 bevetéssel és 20 légigyőzelemmel rendelkezett.Még sikerült leszállnia sérült gépével,de már holtan emelték ki a kabinból. Ezalatt a négyes kötelék másik két tagja Tobak Tibor hadnagy és kisérője Pintér Gyula hadnagy egy-egy La-5-ös felett győzedelmeskedtek.A harc után Jászberénytől Hatvan felé repülve a négyesre szovjet Jak-9-esek támadtak és Debrődy főhadnagy szinte azonnal egy Jak-9-el találta szemben magát,a két gép szemből támadott egymásra.A szovjet gép a levegőben felrobbant a kapott gépágyú tűztől,de eközben a magyar Messerschmitt is találatokat kapott,a főhadnagy súlyosan megsebesült.

Eredmények:
    Tóth Lajos hadnagy - Il-2 (Apatin)
    Szentgyörgyi Dezső zászlós - Il-2 (Apatin)
    Debrődy György főhadnagy - La-5 (Jászberény)
    Debrődy György főhadnagy - Jak-9 (Nagykáta)
    Pintér Gyula hadnagy - La-5 (Jászberény)
    Boldizsár László tizedes - La-5 (Jászfelsőszentgyörgy)
    Tobak Tibor hadnagy - La-5

Veszteségek:

Debrődy György főhadnagy két gépet lőtt le ezen a napon, de a második sokba került neki. Szembetámadták egymást a Jakkal, mindketten lőttek, az orosz a gép hasába kapta a Messerschmitt 30 mm-es sorozatát és felrobbant, viszont Debrődy főhadnagy súlyosan megsebesült a hasán.karján és a hátán is a Jak lövedékeitől. Egy 20 mm-es lövedék keresztülment rajta egy 12,7 mm-es pedig megállt a gerincoszlopa mellett,ezt a lövedéket élete végéig a testében hordozta. Még mielőtt elájult volna sikerült kényszerleszállnia Hatvan mellett,ahonnan korházba szállitották.Aznapi kettős légigyőzelméért megkapta között a Magyar Tiszti Arany Vitézségi Érmet is.Sokáig tartott, míg valamennyire felépült,de sebesülése miatt bevetést többet nem repülhetett. 1945 tavaszán került vissza a Pumákhoz. A háborút 204 bevetéssel és 26 légi győzelemmel fejezte be,mint a harmadik legeredményesebb magyar vadászrepülő.
    Vitályos Gábor szakaszvezető Székesfehérvár-Sóstói reptéren kényszerleszállt, gépe átvágódott, kigyulladt és Vitályos bennéget."
  • Sidewinder
    Gyönyörűek a színek. A Pugacsov kobrát hajtották már végre motoros géppel is. A Szuhoj Szu-26-os műrepülőgéppel meg lehet csinálni.Más típusú műrepülőgéppel még eddig soha senki nem csinálta meg. Úgy látszik, a Szuhoj név kötelez :) A Szuhojnak Szu-26-nak a kiváló aerodinamikai kialakítása mellett nagyon jó vonóerő/tömeg aránya is van. A legfejlettebb változatnál a 2003-ban megjelent Szu-26M3-ban pedig már az új M9F motor van. 420 ló jut 857 kiló felszállósúlyra, műrepülő konfiguráció esetén.

Jurgis Kairys kedvenc figurája a Szu-26-ossal (M-14-es motor 360 Le) persze alacsonyan, mert úgy veszélyesebb :D
    Itt a japókat sokkolja vele a Fukushima air show-n:

• Sidewinder
    Igen, én is ezt írtam. Azért írtam, hogy a standard verzió lesz az :) Nem a premium,amit gyémántárban lehet leszedni a hivatalos honlapról.
  • Zpogi
    Ank aki nem követi a DCS tityikot itt egy nagyon jó mission leírás, besz@rtam rajta...By kikorúbézoltán

"Na... Minekutána a védtelen - és legfőképp nyílt terepen álló - szánalmas teherautókat más simán (khm-khm...) széjjelfákingoltam az A-10C ágyújával, rakettyájával, kazettás, lézer és butabombájával, mevrikjével gyakorláshoz szerkesztett missönökben, elkezdtem a kampányt a nevezett jószággal.

Első játszós küldi, elvileg még csak bemelegítő a bemelegítéshez, kb mint amikor a cipőt húzzuk a futáshoz.

Tatásan robottal a cél felé, a brífben semmi veszélyről nincs szó, osztánosztán eccercsak valami kegyetlenül alámfakingol... Mire magamhoz térek ezt megteszi még kétszer... szóval nem esett le olyan gyorsan, hogy mi is történt... Nyomorék kis szterela alázott meg. Jobb oldali keverőtárcsás hajdú ég, szárny erősen molyrágta. Lepattintok mindent, irány haza, válság van, nem lehet csak úgy itthagyni a gépet mer' még rámhátékázzák... Erre jön egy pofátlan ruszki 25-ös - még csak nem is T-s! - és a maradék egy hajtóművemet megkínálja egy 73-assal... Rá egy pillanatra egy F-18-as széjjeldisztrojolja az arcát gépágyúval de nekem má' késő, én katt a gép meg csobb... Fákk...

Restart kampány varázslat a szígyen eltüntetésére, kísérő ráuszítása mockosz kisz légvédelemre, eriggy pixeljoe, az erő legyen veled! Nagy kanyar a víz fölött - betyár ravasznak hittem magam, mer' ott nincs légvédelem - erre melléqrelom a 2000 fontos lézerblézert... Idegből rárepültem mégegyszer és irányítás nélkül ballisztikusan ráeresztettem egy GBU-12-est CCIP-vel, ami legnagyobb megdöbbenésemre talált, missön szákszessz... Kolbászoltam a környéken még mikor észrevettem, hogy két leszállt 25-ös orral egymásnak álla gurulón. Na g*cik, jön a bünti az előző gyalázatért, megkapjátok az egyszem megmaradt GBU-12-est. Tökölök, tökölök az SMS-ben vagy mifenében, hogy fajinul beállítsam a cuccost amikor golyóbisok kezdenek repkedni körülöttem! 16000 láb magasan... Nézem, hogy milyen beteg állat silka az ilyen, de addigra széthullik a gép, katt, bumm... És elhúz mellettem egy 25-ös... Gápágyúval lőtt le a kecseg...

A'szem mára ennyi volt a dcs, honap meg visszamegyek gyakorolni még egy kicsit a kampány előtt..."
  • Zpogi
    Reflected linkelte a Puma fórumra, Pugacsov kobra Fw 190-vel :-)

Amúgy gyönyörű ez a játék, csak kár hogy néhány balf@sz szétb@ssza a fizikáját...
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.11.16. 09:10:36
  • sakkay
  • Solt
    Én "veled " vagyok... csak pozitívan... :)))
  • sakkay
    Mindig mondtam. Szerintem kijavítják-de ha nem, nem repülök vele, ennyi. Persze szerintem kijavítják, de amíg nem....
  • GaBika6
    Amit linkeltél cd galaxis az sztem az alap!
    Ezt írják:
    "Nyolc legendás csatarepülőgépet vezethetsz a csatába, név szerint ezeket: Il-2 Sturmovik, Lavocskin-Gorbunov-Gudkov LaGG-3, Jakovlev Jak-1, Petljakov Pe-2, Messerschmitt BF-109 F-4, Messerschmitt BF-109 G-2, Junkers Ju-87 D-3 és a Heinkel He-111 H-6!"
  • GaBika6
    Én is odavoltam érte! Mondjuk úgy, hogy bizalmat adtam nekik, amit utólag belátom hiba volt! De hát én ilyen ember vagyok. Ember bízva bízzál, és a haza fényre derül... :)
  • Her Laca
    Ugyan már.Megszokod ,hogy billeg mint kecskeszar a deszkán oszt ennyi.
    De nem is értelek ,annyira odavoltál érte oszt most meg sztrájkolsz:)
  • sakkay
    Nekem az germán fm a legfőbb bajom. Mert a többit megcsinálják idővel, de ez az fm pár presztizs kérdés nekik.
  • Her Laca
    Ja! És qrva drága mindezekért!
    És jut eszembe! A ROF ban vannak online warok? Vagy csak ez az idétlen dogszerverek ?

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.15. 19:58:33
  • Her Laca
    Nem az FM a legnagyobb baja ennek .Azt megszokod és lelövöd az oroszt. A baj ott van,hogy kevés főt tud egy szerver,hogy szar ha tele van földi cuccal,hogy nem tudsz korrektül komolyan háborúzni,hogy óvodás módon ki kell maxolnod a gépet single ben ,hogy tudd használni multiban.
    Őszintén,erre ki kíváncsi?
  • sakkay
    Repültem most a BOS-al. A felhők még szebbek, az FM(német) ugyanolyan szar..úgyhogy jegelem megint egy nagyobb javításig..hátha.
    Még jó, hogy vannak dcs helik'
  • feca1229
    Igen, a német gépeknél ez a repülési anomália szerintük nem hiba, hanem így repült! Most már csak valahogy azt kellenne tisztába tenni, hogy szerintük nem hiba, vagy pedig a német gépek fölényét próbálták meg így kicsit megtörni, a valódi ok szerintem soha nem fog kiderülni, vagy pedig tényleg elbasztak valamit és most nagyon nehéz helyre tenni. Én úgy gondolom, hogy biztos utánna jártak ennek a dolognak, tehát tuti, hogy sok adatot begyűjtöttek, csak valahogy mégis így repülnek ezek a masinák! Akármit is mondunk az pusztába kiáltott szó, elmondták ezt nekik többször finoman durván, és ennyi...
  • Sidewinder
    Pont erről van szó, ez a "nehogy már te mondd meg, ez az én játékom" hozzáállás. A gépek repülési tulajdonságait próbálják meg az elérhető dokumentációk, és akár ha van lehetőség a típuson repült pilóták tapasztalatainak felhasználásával minél élethűbbre elkészíteni. Odaengedni a pilótát akár tesztelni, mondjon véleményt. Ez a DCS-féle irányvonal, ahol a fejlesztők közül többen is pilóták, repülőmérnökök.Ez részben itt is megvalósult, Vlagyimir Barszuk tesztpilóta repülte az Il-2-est, I-16-ost, MiG-3-at. Az ő tapasztalatai és a dokumentációk alapján kell minél élethűbben megvalósítani a gépet, és ha ő azt mondja, hogy ez ok, akkor kiadni a gépet.Így kellett volna csinálni, lehetőleg a német oldalról is bevonva valakit, például egy Messer pilótát is a fejlesztésbe. Aki 2012-ben repülte a felújított Bf-109E4-et, biztos tudott volna segíteni. Amikor azt mondja, hogy "ok" akkor befejezni csak a gép repmodelljét. Akkor most nem lenne ez az anomália a német gépekkel. Láthatóan nem ez történt. Ennek pedig meg is lett az eredménye,ezért köpködik őt és jogosan. Egy szimulátor esetében az a véleményem, hogy egy gép repüljön minél inkább úgy, ahogyan az igazi, amiről modellezték. Ha úgy repül, akkor nincs baj. Ha ez egy játékosnak főleg, ha az életében nem repült semmivel nem tetszik, akkor szerintem sem kell figyelembe venni, mert nem tudja miről van szó. A baj akkor van, ha elkezdenek "egyensúlyozgatni" és annak az oltárán jó vagy rossz irányban akár szándékosan elcsalják a repmodellek egy részét. Ez egy szimulátor akarna lenni elvileg. Akkor legyen is az, hasonlítson az igazira a lehető legjobban. Ja,hogy a jelenlegi típusválaszték miatt esetleg lesz aki előnyben lesz, és lesz aki hátrányban? Hát ez ilyen.
    Az Ilja Muromec dolog részben érthető, nevezetesen, hogy Szikorszkijéknak így akarnak emléket állítani, hogy önálló programot készítenek a gépéről. Az viszont nem, hogy annyit nem képesek beugatni a fórumba, hogy elnézést, de most mindenki a BoS-t kell helyrerakja, nincs időnk a fejlesztéssel teljes gőzzel foglalkozni, de amint lesz, akkor nekiesünk ismét. Vagy valami hasonló. Te is fizettél azért a félkész programért,és gondolom a nem te vagy az egyetlen. Ha valami miatt akadályoztatva vannak a fejlesztésben, akkor legalább kiírhatnák, ha már egyszer fizettek nekik a felhasználók. Tényleg, hány százalékon áll az Ilja Muromec? Vagy ott nincs kiírva úgy, ahogy a BoS-nál?
  • Sidewinder
    Nyilatkozat az Ilja Muromecről. A kommentet is érdemes alatta elolvasni....
  • feca1229
    Üdv!
    20 dollárért előrendeltem én is a az Ilját! nekem bejött régebben, talán még most a ROF, tehát úgy gondoltam miért ne! Azonban azt nem értem, azaz most már értem, hogy miért nem a ROFban adták ki ezt a motyót, hiszen csak a gép új benne mármint az Ilja, aztán meg van benne egy új térkép. ők azt mondták, hogy tiszteletből a fejlesztők miatt csináltak egy különálló játékot, meg Isten tudja még milyen kifogás volt, lehet, hogy placebó viszont mintha tényleg jobb lenne a grafika terén egy árnyalatnyit. A lényeg Én ezt megvettem "PREORDER" keretében. A játékba beletették még vagy nyolc gépet a ROFból és ennyi, ami viszont dühitő, hogy semmi nem történik... se új pecs se semmi a linkbe majd olavassatok bele, hogy miket írnak a többiek is hozzá, a vége fele elég mulatságos dolgok is vannak! Sírva vigad a magyar, bár ezt mist itt nemzetközivé tették!
    Nyugaton és keleten a helyzet változatlan!
    valószinüleg Én sem fogok mostanában előrendelni semmit! Ez nem siránkozás volt, csak mint tényt közöltem, hiszen nem kényszerített senkisem erre a manőverre, csak úgy jó lett volna mégis megveszel valamit tartják a beigért határidőt, és boldog mindenki de gondolom most mindegyikőjük a BOSt próbálja kalapáni, de valahogy Jasonnak ez a hozzáállása, hogy NEHOGY TE MONDD MÁR, HOGY HOGYAN REPÜLTEK A REPCSIK, MEG EZ AZ ÉN JÁTÉKOM, OLYANNAK CSINÁLOMAMILYENNEK AKAROM ! Ezzel szemben mi van: A BOSban küzdenek az Oroszok a Németekkel plusz Jason a vásárlókkal! A metacriticen valamelyik nap néztem akkor már 6,6 volt az értékelés! Szerintem átgondolhatja nyugodtan, hogy hogyan merre!
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.11.15. 17:06:23
  • Her Laca
    Tudod mit? Ezzel nincs is baj szerintem,hogy kedvezőbb feltételekkel adják a saját országukban. Mondjuk a kedvezőbbet én se úgy értem,hogy 22000 vs 2500:)
  • Sidewinder
    Olvastam a puma fórumot, elképesztő, ahogyan Jason viselkedik.házon belül:"I need comrades, not customers"...
    És persze házon kívül is. Minek kell belerakni egyáltalán olyan gépeket egy szimulátorba, amik akkor nem is repültek még? Tudom, az IL-1946 is ez volt, csak ott pontosan le is írták Olegék, hogy fiktív alapon tovább folytatott cselekmény. Így érthetővé, és érdekessé vált az egész. De itt folyton a történelmi hűséget hangsúlyozzák, ami a ROF-nál valószínűleg még meg is volt náluk.Itt mi abban a történelem,hű,hogy vér istván berongyol a Fókájával, vagy a La-5-ösével és, gyakorlatilag mindenkit végiglőhet büntetlenül, ha nem fakezű, és van annyi szerencséje, hogy más nem lép be rajta kívül a fent nevezett kettő csillagromboló típus valamelyikével?Ezt miért kell gyémánt áron adni? Jason kavar össze vissza, először árkád játékot próbál csináltatni az IL-2-ből, majd amikor már nem tudja kitöröltetni az összes anyázást a fórumról, és az sem segít, hogy felvesz fizetéssel külsősöket, hogy leírják, hogy a BoS a világ legjobb szimulátora, akkor rájön, hogy mégiscsak szimulátort kéne csinálni. Nem World of Warplanes 2-őt. Erre végre rájött. Most, bizonyos gépek repmodelljének hiányosságaival állítják szembe, most azért cenzúráztat és balhézik mindenkivel. Nem tagadom tetszett a RoF és érdekel az Ilja Muromec is. Igazából nem értem, hogy miért nem csinálták meg már jóval korábban, a RoF-on belül,hiszen mégiscsak a világ első négymotoros bombázója, a mai stratégiai bombázók "anyja". Az Ilja Muromec esetében
    gondolkodtam az elővásárláson is, de ezek után egyelőre inkább csak követem, mert az utóbbi húzásaik miatt nem bízom bennük,főleg Jasonben. Abban bízom,hogy a 2012-ben az orosz elnök által újjáalapított( azért kellett újra alapítani mert felszámolták a kommunisták még 1917-ben) Orosz Hadtörténeti Társaság aktív részvételének hála talán tudnak előkotorni annyi anyagot a levéltárakból a gépről, hogy a minél hitelesebben meg tudják csinálni. Még akkor is, ha abban az időben nem voltak olyan komoly berepülési programok, és adatgyűjtés mint ma. Egyébként ki ez a Jason, és hogy került ilyen magasra? Én úgy tudom, hogy a 777 eredetileg csak a RoF USA beli kiadója volt. A fejlesztő egy Neoqb nevű moszkvai cég volt. A Jason bevásárolta oda magát, és némi kavarás után átvette a hatalmat? Csak mert a Neoqb cégnevet már sehol nem látom megjelenni, minden csak 777.
  • Nohab
    Ennél a ~2500 Forintos verziónál nem hiszem, hogy találtok olcsóbbat. Természetesem csak az oroszoknál elérhető.
    Utoljára szerkesztette: Nohab, 2014.11.15. 15:38:25
  • Her Laca
    Mockba! Na jó nem Stalingrad ,de itt is volt csata.:)

• Her Laca
    Lesz ez még olcsóbb is:)
    De azért vicces ,nem is hanem felháborító,hogy azokat kopasztják meg legelőször akiknek tényleg szívügyük volt ez és nem csak a bizalmat hanem a pénzüket is megelőlegezték.De ugyan ez volt a ROF al,nagyjából ezt mondom egy éve,hogy lesz ez még ingyé is csak valaki feltelepítse a gépére.
  • Sidewinder
    Konzolvilág hirdetés. Bruttó 10.500 forintért hirdetik a BoS-t, + ingyngyé házhoz is viszik neked a dívídít:
    Erre tessék

A CD Galaxisnál is kapható, itt már látni a DVD hátsó borítóját is, ahol 8 repülhető típust írnak, vagyis a Standard változatról van szó (mi meglepő :D)
    Itt

A mai dollárárfolyammal számolva ráadásul közel 3000 forintot spórol az, aki így veszi meg és nem az il2sturmovik.com-ról tölti le.
    Asszem mindenféleképpen a hónap üzlete

• Her Laca