IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #80078
    Érdekes komment a tegnapi budapesti tüntetésről :

"...A helyszínen néztem végig ezt a rovarlázadást akik idemenekültek a rovarirtás ellen. Igazi narkófesztivál volt az ELTE Hahahihi hálózatának koordinálatlan hülye gyerekek narkótól dülöngélő hallgatóival kiegészülve. Igazi urbánus posztmodern folyik az orrom dagad a tököm a fesztől megmozdulás volt. Ráadásul hangosan merészeltem röhögni a már már Goebbelsi retorikával -dagad az ér a nyakamon mélységű- ordibáló, a hangosítást figyelmen kívül hagyó szónokokon. A lázadás korszakában lévő, hajdani házibulikon a töküket himbáló hippikre hajazó vandál barmok rogyadozó lábbal dülöngéltek el a 2-es villamos pályáján. Egy igazi csirkefesztivállá vált a környezet amikor a röhögésem szóvá tevő két a hónaljamig érő harcost a nyakánál fogva egymással szemben a levegőbe emeltem és megígértem nekik, ha nem fejthetem ki szabadon a véleményemet igen csak bosszús leszek és összeütöm az okos kis fejüket. Pár percig ülve szemlélték egymást mert véletlenül elszorítottam a nyaki ütőerüket. A rohamrendőrök összeráncolt szemmel nézték a jelenetet, de megnyugodtak amikor látták, hogy a konfliktus békés üldögéléssel véget ért.
    Ez a tüntetés nem arról szólt amiért meghirdették, ráadásul kellemetlenül infantilisan koordinálatlanul volt megszervezve. Persze ez szándékosan volt így megalkotva, hogy azt a látszatot keltse, mintha ez teljesen civil összeröffenés lenne. De azért igazolás képen a végére csak odacsődültek a finanszírozó pártok képviselői is. A Kunhalminak biztos nedves lett a bugyija az orgazmustól. .."