91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.15. 07:03:53 -
artivizsla #79998 Volt egy kollégám, aki azért járt rendesen görbe utakon is. Felesége egyszer örömmel mutatta neki az Avon katalógust, hogy milyen szuper dolgokat rendeljen belőle, hogy kicsit felhozza a formáját a 3 gyerek után, mire a srác "megnyugtatta" : Anyukám, rajtad ezek a krémek már nem segítenek! -
#79997 Én csipázom.Olyan amilyen,nem akar másnak látszani, amúgy ha jó a kedve még beszélget is, ha nem akkor elküld a picsába.:) -
#79996 Dehogy fog.
De ismered a mondást.Buga Jozsi nem szép ember de gavallér:) -
#79995 Keresem reggel a trónon ülve az Il2 ő totyikot.Erre.:) -
artivizsla #79994 Valahonnan nagyon ismerős volt ez az arc !!!
Laca! A borotválkozás ezen az állapoton szerinted még segíteni fog ? :))
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.15. 05:30:52 -
artivizsla #79993 Szepy, ha már kezdünk átmenni alternatívba, akkor egy kicsit átírtam a hobbijaidat, mindenhol csak az első szót változtattam meg :
- a "cerka" élezése nálam nem szükséges rossz, hanem áhítattal végzett szertartás,
- a "cerka" ápolása paraffin olajjal szintén fétisem,
- a "cerka" mosás és takarítás nálam már művészi szintre fejlesztve,
- a "cerka" nyomás ellenőrzése és a "motorolaj" szint ellenőrzése megint külön fejezet nálam.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.15. 05:17:23 -
artivizsla #79992 Újabb verzió a Donyeck fölött lelőtt B 777-esről.
-
sakkay #79991 Ennyi idősen már mindegy nem?!
Amúgy nagyon ott van az öreg.
Na nyomok nektek egy kis alternatívot..szombat reggelre durva lesz, ha már átneveződött...Gyerekkori szerelmem a kis csaj. Mondjuk már nem az ahogyan számolom(de ugyanúgy szeretem), de attól még ugyanolyan őrült
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.15. 01:36:31 -
sakkay #79990 Kapa kasza?! mi a faxom? -
Caterpillar #79989 Flaschner bácsi biztos olyan tudással rendelkezik mint kevesen, de nem ő az egyetlen, aki borotvakéseket készít, és a stílusától is falnak megyek... -
#79988 -
Caterpillar #79987 Megfertőztél, ha közvetve is... A végeredményen nem változtat!
Élvtársak, késbe! -
#79986 Jaja,lehetne kiegészíteni az Úri borotválkozással is most ,hogy mondod,lévén az egyik kollega innen nevesen Caterpillar már megfertőződött és ő is tendál a dolog felé:)
De szép lassan minden jöhet:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.14. 20:54:08 -
#79985 Skandáljuk kórusban hogy B+ 777! -
#79984 Nálam a 777 már a RoF-nél eljátszotta a szavahihetőségét.
Nem is tudom, 4 vagy 6 magos procim volt. Minden ment faszán, mígnem az egyik peccsben elkúrtak valamit, amitől ezeken a procikon SZAR lett a RoF. A kétmagosokon továbbra is faszán futott. Apukám! Lehazudták a csillagokat is az égről! Na akkor hagytam abban a RoF-ot. Azóta 4-6 havonta megyek vele két kört, oszt' jó napot. Pedig addig nem egy gépet vettem.. Bassza meg a 777
-
artivizsla #79983 Hát nem is tudom, nem kéne szólni Leonnak, hogy gondolkodjon egy új fórum néven ? :)) -
sakkay #79982 -
#79981 Én csak ennyit tudok mondani:)
-
#79980 Akit érdekel a freetrack megoldása BOS-ban az nézelődjön kicsit a PUMA fórumon Tom közzétette... -
sakkay #79979 A tegnapi update megoldotta a free tarcak kérdést ha jól értettem. Ne idegeskedj Gabi, kapják rendesen...nem lejátszott dolog ez még. -
#79978 Team Fusion Update November 14th 2014
Az E7-es módosításai Tom keze munkáját dícsérik
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.11.14. 14:54:09 -
#79977 Jó reggelt mindenkinek főleg magamnak... :)
Kicsit nem követtem BOS-t, de végre végigértem a sok kommenten és a PUMA fórumon is. Azt kell mondjam, hogy én egy nyugodt ember vagyok és csendben hallgattam, olvastam a hozzászólásokat, de most baxta ki nálam a biztosítékot ez a szemét rohadt büdös fejlesztő banda! Nem akarom elhinni amit olvastam. Sztem ezek lógni fognak!!! Én ott teszek keresztbe nekik ahol csak tudok, amíg nem változtatnak a hozzáállásukon. Azt érzem, hogy átbaxtak és a pénzemért szart kaptam. Mikor megvettem ígéretet kaptam, hogy ez lesz a legjobb szimulátor a világon. Hát nem az. És ha valaki jelzeni próbálja nekik a hibát törlik és majdnem hogy megfenyegetik? A pénzemért igen is elvárom hogy kinyalják a seggemet és elmagyarázzák azt az irányt amit kigondoltak és ha nekem ez nem tetszik vegyék tudomásul!!! Nem kell egyet érteniük, de igenis elvárom hogy meghallgassák és megoszthassam a többi felhasználóval!!! A többség majd eldönti hogy baromság-e vagy sem! Bizalmat tőlem megkapja mindenki, de a 777 rohadtul eljátszotta és főleg ez a pénzhajhász Jason! A freetrack-nél ismét hazudtak. Én ezeknek többet egy fillért nem adok és még lehet a pénzem is visszakövetelem ha lehet. Valójában nem azt kaptam amit megígértek és vagy a pénzem vagy amit megígértek követelhetem tőlük! Persze egyedül hiába, de gondolom sokan több nemzetből elérhetnénk valamit!!! -
sakkay #79976 Most , hogy lebuktam... -
#79975 Mert az a láng megvalósítás valóban rendkívüli:) Rendkívül xar .
Amúgy tényleg szép a játék ha ez megnyugtat.Ha csak gyönyörködni akarnék akkor biztos megvenném 22 ropiért. -
#79974 És mit javít?
Megújították a szerződésed?
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.14. 09:08:00 -
sakkay #79973 Kijött a BOS 1.05 javítás. -
Katona voltam mint sokan mások is,na az se volt egy egyszerű eset,rendőr vagy bármiféle parancsuralmi rendszer szerinti cégnén kb 10 percig lehetnék,úgy baxnának ki mint macskát szarni.Sok ismerősöm van mindenféle fegyveres testületnél,és visítva röhögök amikor elég magas beosztású rendőr pl telefonnál vigyázzba vágja magát:) Az a rettegés ami jellemzi az embereket ezeknél a cégeknél a feljebbvalótól számomra érthetetlen,de biztos meg lehet szokni.Főleg attól kapnék agyfaszt amikor idióták mondják meg mit csináljon az ember,mert lássuk be nem mindig a rátermettség a tehetség határozza meg ,hogy ki milyen beosztásban van. -
#79971 Ha nem tudnám, hogy civil vagy, katonának vagy rendőrnek gondoltalak volna :D -
sakkay #79970 Megnyugodhatsz. Nagyon szép grafikája van. -
citroface #79969 szidják ezt a szegény BOS-t hogy rossz az Fm-je
Bezzeg a jó grafikát nem emeli ki egyik se!
(mondjuk azt nem tudom hogy full grafika ez-e?
Utoljára szerkesztette: citroface, 2014.11.14. 00:07:01 -
sakkay #79968 őőőő ti perverzek vagytok!
Szepy sorrenbe írom:
Az elsőt nem is értem, mindig is utáltam bakancsot\cipőt tisztítani, de néha kell
2.ezt én is szeretem, de azért módjával
3.
4.+
5.csak mert ezt is muszály
Ja, le sem írom mikor takarítok kocsit..még a végén elszégyelném magam..mondjuk nem lennék az autóm az biztos
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.13. 22:13:31 -
#79967 Kocsitakarítás detto:)
Élezés az fél napos elfoglaltságom,nekikészülök mindent odahelyezek ,kövek beáztatva friss víz a spriccnibe, papírtörlő henger (nem mindegy milyen az) és persze átszellemülés ,és még egy centit nem éleztem:)) -
Szepy2884 #79966 Csak azért nem nevetlek ki, mert nekem is vannak hóbortjaim. Például
- parafin+méhviasz összetételével olyan cipőkrémet alkottam, hogy sosem voltak még ennyire fényesek és szószerint víztaszítóak a bőrcipőim,
- a kések élezése nálam nem szükséges rossz, hanem áhítattal végzett szertartás,
- a bőrdzsekik és bőrövek ápolása paraffin olajjal szintén fétisem,
- a kocsimosás és takarítás nálam már művészi szintre fejlesztve,
- az abroncs nyomás ellenőrzése és a motorolaj szint ellenőrzése megint külön fejezet nálam.
Na de kérem! Amennyi idő alatt te beszappanozod az arcod, én leápolom a cipőimet, megélezek minden konyhaeszközt, lemosom a kocsit és kiporszívózom, megtankolok és ellenőrzöm az olajat és a gumikat, bemegyek a kedvenc benzinkutamra, fizetek és közben flörtölgetek a kedvenc benzinkutas csajjal, majd szépen hazamegyek és nézem, hogy te még csak épp a másik oldaladat húzod le
Bocs Laca, de nem bírtam ki. Jó hogy végre nem engem néznek bogarasnak -
Solt #79965 Lehet, hogy gerillamarketing... :)) -
#79964 elolvastam ezt az egész levelezést ami Jason (a 777 feje) és a belsős teszterek között zajlott. Hát nem semmi. A fura az hogy Jason is tisztában van vele hogy rossz el az unlockolós-offline kampányos dolog (és utálja is), de mégis erőlteti. Nagyon jól tudják hogy mi kell a népnek, mi az amin javítani kellene, de mintha direkt épp az ellenkezőjét csinálnák.
Abszolút nem értek semmit az egészből...nem értem hogy miért csinálják ezt. Tudják hogy rossz de befogják a szemüket és a fülüket.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.13. 21:23:17 -
#79963 Na lehet vidulni.
Beretválkozom:)
http://youtu.be/joylrszT0s8?list=UUbSqHlXXTW2foqH_zwgfLmw -
#79962 Mit mit higgyél? Ezek tények,több helyről is mondják. Nem zörög a haraszt mint tudjuk.
Az a qrva nagy gáz,hogy ha a mérvadó arcok nem fogadják el ezt a játékot és nem zengenek ódákat róla,akkor baxhatják.
A CLOD hiába olyan volt amilyen ,de pl én is folyamatosan nyomattam az infót,vagy Tomék ,és ez bizony kedvet csinált másoknak is.
Lehet befolyásolni az embereket ,csak az se mindegy kik teszik ezt ahogy én észrevettem. -
sakkay #79961 Nem tudom mi lesz a vége, de most annyit kaptak,+le is buktak, hogy ez így nem maradhat.. -
Solt #79960 Ha ez így igaz, az kurva gáz... lehet úgy voltak vele, hogyha a politikában ez bevált, itt is alkalmazni kéne! :))