IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    Először is bocsánatot kérek ha sértőnek vetted amit írtam. Nem annak szántam! Ha jól tudom te repülsz kisgéppel, szóval biztosan jobban tudod ezeket a dolgokat.
    Viszont, a videó amit hoztál nem jó példa!
    Egy átlag embernek (mint nekem) ez a figura motoros géppel sosem lesz kobra, legfeljebb vizisikló.
    Kb. olyan ez hogy a pilóták összedugták a fejüket, hogy "de jó hogy mi is meg tudjuk csinálni a kobrát, igaz hogy nem úgy néz ki, köze sincs hozzá, de nevezzük el annak, és akkor mekkora ászok leszünk, hogy mi is meg tudjuk csinálni".
    És a repnapon meg ordít a szpíker hogy jön Veres Zoli és megcsinálja a kobrát, erre kb. azt látod hogy 70%-os szögben emelekdik pár métert :D
    Szerintem ez nevetséges. És erre írtam hogy ennek köze sincs a csöves gépektől megszokott kobrához, hiába hívják így. Nevezzék el vizisiklónak és akkor semmi gond nem lesz belőle, de ne kobrának, mert ez egy kicsit nagyképűen hangzik.
    Akkor ennyi erővel én meg repülök egyenesen a motoros sárkéánnyal és elnevezem dobott orsónak. Mindegy hogy hasonlít-e a figurára vagy nem, mivel az aerodinamikája más, ezért nem lehet vele úgy megcsinálni, de azért a sárkánnyal ez lesz a dobott orsó. Na ennek kb. ennyi értelme van.
    Mégegyszer mondom én nem téged akartalak leoltani, te biztosan sokkal többet tudsz erről a témáról nálam.
    Én csak arra akartam felhívni a figyelmet hogy az elnevezés nevetséges.
    Mégegyszer bocs ha megsértettelek, nem volt szándékomban!

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.18. 09:50:14