IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na állj állj állj srácok!
Nézzük már meg honnan indult a dolog! Ki lett jelentve hogy CSAK a Su-26 képes csinálni PUGACSOV COBRát Jurgis Kayris-al a nyergében! Erre bátorkodtam reflektálni hogy nem, nem csak ő...
Mivel ez itt egy szakmai topik (legalábbis eddig így gondoltam) azt hittem számotokra is nyilvánvaló hogy egy TOLÓERŐVEKTOROS csöves gép COBRA figuráját NEM lehet összehasonlítani egy LÉGCSAVAROS gép COBRA figurájához...ezért is kérdeztem hogy vicc-e ez vagy sem? Hisz (ezek szerint csak számomra) nyilvánvalóan egy légcsavaros gép hasonló manővere sosem fog még csak távolról sem hasonlítani egy CSÖVES COBRA figurára, amiatt a fránya aerodinamika miatt! Fogalmazhatunk úgy is hogy a sugárhajtású repülésben és a légcsavarosban is LÉTEZIK a figura csak érthető okokból másképp néz ki.
Végezetül megjegyezném hogy nem én neveztem el a légcsavaros cobra figurát cobrának....
Azt hittem ezekkel a dolgokkal itt tisztában vagytok...ezek szerint mégsem.
Sorry hogy közbeszóltam.
Sziasztok.
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2014.11.18. 01:03:00