IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
a hsz-oddal nem értek egyet.
1. a fejlesztő tudja (mielőtt nekiáll) hogy mit akar csinálni, milyen játékot, hogyan, minek kell megfelelnie, stb. Tudja hog ehhez milyen erőforrásai vannak. Tudja hogy a népnek mi kell. Tud mindent ami a munkájához kell.
Ezért nem tartom drágának a DCS gépeket 30-40 dollárért, mert tudom hogy azzal foglalkoztak, és minőségi munka. Ha még jobb lenne, még többen is fizetnék érte. Nincs olyan hogy nekiállnak egy szimet fejleszteni és megmondják h ez bizony 300 euró lesz va mittomén, de nagyon durva lesz. Nincs mert a piac nem bírja el. Ez sosem térülne meg. Tehát ésszerű keretek között kell tartani az árat és azt is amit kapsz érte. Na ez most NAGYON felborult a BoS-nál.
Egyszer már nagyon megszívtam a CloD-al, ami a világ legrosszabb szimle volt, kb. egy alfa készültségű játék. Ma sem lett sokkal jobb szerintem. kb 3 órát játszottam vele, és kiadtam 15e ft-ot érte. Többet ezt velem nem játszák el, semmiféle fejlesztő csapat.
A BoS -hoz nagy reményeket fűztem, de sajnos ugyanaz mint a CloD, talán egy fokkal élvezhetőbb. Viszont ezt nem tartom szimulátornak. Ez kb. annyira szimulátor mint a wartündér. Azzal meg komoly szimes nem játszik (bocs ha vkinek a lelkébe taposok).
Szóval szerintem nincs igazad a sírással kapcsolatban, ha a BoS 20e ft-ba kerül, akkor igenis legyen a legjobb szim a világon, verjen köröket a DCS-re, mindenre, és már veszem is meg.
Ezzel szemben mai állapotában (és ez valszeg így is marad) egy forintot sem vagyok hajlandó adni érte. ha fizetnének érte akkor kipróbálnám maximum...
Szerintem ez nem sírás, hanem nagyon is jogos.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.17. 14:58:03