IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.28. 17:58:19
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
*.: mivel WT-zek is, ott jol jon ez manapsag is
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.28. 17:52:01
De a nyáron egész jól rendbe raktam a lábam, a teniszkönyök már csak edzésen fáj, a hasizom szakadásom is csak akkor érzem-bele varrattam egy hálót pár éve-ha nagyon megcincálnak földharcon, vagy ha komoly súlyzós edzés van. A maradékot:kisebb régi törések-ujj-kézen lábon, egyéb ín gyulladásokat-meg már megszoktam!
<#rolleyes>#rolleyes>Most, hogy visszaolvasom,kár hogy nem csak valami jópofa vicces fórumszöveg, hanem a kemény valóság.
Faxomat..
Egyébként én, speciel, ha itt nem olvasom, hogy CloDban átmehető a fa, lehet, sose tudom meg. Azt az ember, úgy alapból, kikerüli.
A múltkoriban egy elszámított manővernél már keresztet vetettem, mert a fákra érkeztem, és még meg is lepődtem, mikor mégis egyben maradtam, pedig akkor már tudtam a tutit.
<#vigyor>#vigyor>Megjöttem, indulhat a napi rutin:ez egy szar-nem az-de szar-nem ez, egy álom lesz-faxt lesz-de-ne..............<#nyes>#nyes>
(Ettol fuggetlenul ertem en a gondjaid a BoS-al)
Egyébként nekem bizonyos mértékig tetszik. Vannak benne kétségtelenül jó megoldások. Ezek a fák például... tök megszoktam, hogy át lehet rajtuk repülni más szimben. Itt meg azért nem ildomos 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Persze ahogy Sakkay mondta majd ha vegleges lesz es ilyen elsz akkor azert tenyleg jogosan lehetnek a hc gamerek poffogo viperak. Vegulis meg megoldhatjak hogy fullon ne ilyenek legyenek pl a serulesmodellek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi van akkor ha mindent ráprogramozok a hotasra ami kell ,beállítom a TR is ,mert az is csak tessék lássék volt ,még a középreállás sem volt bekapcsolva,na szóval ha minden kézre áll akkor mit csinál egy magamfajta öreg hal ott? Megunom fél óra alatt .Mentem fókával egy enemi ,odalőttem égett,ni egy másik,odalőttem égett,ni mögöttem lavor ,rám lőtt égtem😊)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.28. 16:05:12
2:35 -től nézzed csak!
Viszont! A BOS nem ettől "szar" a szememben,nagyon sok dolog és összetevő mondatja velem amit hangoztatni szoktam.
De amúgy nincs is vele különösebb baj ,mert ha valakinek tetszik és szeretne egy könnyed fight ot arra tök jó,de azon kívül egyszerű mint a faék.
A repmodell olyan amilyen ,pilóták (akik repültek,repülnek és én hiszek nekik) mondják ,hogy gép így nem viselkedik a levegőben ,lásd kóvályog, valszeg elég limitált lesz a földi egységek száma ,plusz multiban nem biztos ,hogy elég lesz egy 60 fős szeró,és akkor még a sérülések.
Hova tovább a német gépekben nincs nagy durr azok automatizáltak voltak,no de mi van az orosz vasakkal? Arról nem beszélve,hogy az a fehérség engem egy idő után rohadtul idegesít. Persze vannak pozitívumok is kár lenne tagadni,de alapvetően nem ez lesz az évtized szime ,mint ahogy promózzák.
na az idegesítő volt!remélem a bosba olyan lesz hogy ahová lövök ott jeleníti meg a találatot, nem 20-30 darab textúra közül válogat
Azt is alairom hogy nem minden gep gyulladt ki a valosagban. sot legtobbszor szarny talalatnal az uzemanyag alkotott felhot ahogy kirobbant a nyomason az okozott serulesen. (mar ha volt a szarnyban adott tipusnak uzaja) Akkor se mindig gyulladt be.
Ettol meg nem biztos hogy szar lesza BoS, ez szerintem javithato kerdeskor a fejlesztok reszerol.
De ne nekem higgyél😊 Az atagos srácok komoly kutatást végeztek ez ügyben,és elég jól körbejárták ezt a dolgot.
Anno itt is ment a szajkarate erről, szerintem most is lesz olyan aki nem ért ezzel egyet, de csak meg kell nézni a korabeli fotogéppuska felvételeket! Amikor jenkic 12.7-es M2 Browningbol alig talál valami és már füstöl és lángol a cél! Szerintem pont reális a sérülésmodell. Ezek a gépek sérülékenyek voltak. Aztán ugye német meg orosz szúnyogokban volt 20-30mm-es is..az meg kész kétszárnyas ajtót lő valamire....sőt képes a motor blokkot átvinni vagy úgy ahogy van leszakítani a sárkányról!
www.smart-bus.hu
Amúgy a tetsziktől még azért odébb van, de egyelőre elrepkedek vele. Mondjuk eléggé vicces, hogy eltalálok valami és ég, mint a kalapgyár '56-ban...
Arra gondolj,hogy min FH ban kell a két szem elé vetíteni a cuccot külön külön.