91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #79959 Nemtom' Laca, hogy mit higgyek. De tényleg. -
#79958 De azért ez szánalmas nem? Most komolyan így akarnak vásárlókat szerezni? Na jó ha egyszeri projekt akkor ez még működik is ,de arról van szó ,hogy bővül majd.
Lassan kezdem sajnálni a 3*7 et. Vagy mégse:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.13. 20:31:09 -
sakkay #79957 Lebuktam...most kirúgnak -
#79956 Midig is gyanús volt nekem Sakkay. -
Fürtös #79955 Gyerekek az megvan,hogy ezek fizettek embereknek,hogy a látogatottab fórumokon vásárlóként hozzászólva fényezzék a BOS-t és próbálják jobb fényben feltüntetni???
Privát chat -
sakkay #79954 Mennék én, de nem csípem a facebookot. Csak jöjjön ki az EDGE, megélénkül a dcs világ aszt hiszem! -
Frenky #79953 Üdv Urak! Aki még nem ismeri, azoknak mondom, hogy van egy MAGYAR DCS World csoport a FB_ON és a Google+ ON is. Várunk mindenkit, akik "szeretik" a DCS_t és a repülést :-)
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja a FaceBook_ON
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók a Google+ ON
HUNter -
#79952 :D -
Solt #79951 Laca penge csávó... :D -
#79950 Olvassatok Puma fórumot.
Most komolyan mondom,hogy ezt azért így ebben a formában nem vizionáltam,bár mindig is rühelltem a 3*7 et.
Csak elássák magukat hála az égnek,és akkor az IL2 talán visszakerül olyanok kezébe akik megérdemlik. -
sakkay #79949 Tegnap leszállt a Rosetta! Nem semmi.. -
croatianus #79948 Na, azért ez a kép elég húzós lett! A jószág a háttérben, hozzá a cájg... Jack the Ripper sétáltatni indul a sátán kutyáját?
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.12. 23:03:51 -
#79947 Pár napja még ugy volt hogy a nagy az üres nem ? :) -
#79946 A pengék császára! -
#79945 -
#79944 Mindent tudok:)))
Majd nézd meg mi lesz belőle:)) -
Szepy2884 #79943 késportált tudom ajánlani a figyelmedbe ha esetleg nem ismernéd -
exitstrategy #79942 ""We trying to make the world best simulator"
ja persze, szégyenek, de a pénzt jó volt előre beszedni -
#79941 Most ezt küldik éppen ,a srác nagyon szeretné ha megcsinálnám,,valami családi örökség.
Nem nagyon vállalja senki.Bár én se ígértem semmit ,mert azért ez már a bitang szar kategória.
-
#79940 Ezt is fel kellett teljesen újítanom
http://sg.hu/forum/uzenet/1003898951/79887
A penge el volt csiszolva barbár módon a nyél repedt volt ,lötyögött benne a kés.
De itt van ez például.
Na ez gatya volt ,de aztán csak sikerült a végén:)
Egy srác nekem adta mert nem merte bevállalni.
A második képen még nincs teljesen kész de már alakult:)
Ilyen volt
Aztán megszépült
-
sakkay #79939 Fúú, ez komoly. Mindig megnézem amiket fel raksz, csak azt nem tudtam belőni, mennyi belőle a te munkád. Hát így nem semmi-le a kalappal! -
#79938 Értem :)
Általában magam csinálok új nyelet ,ha az eredeti valamiért nem jó,törött ,repedt stb.Ha lehet megmentem az eredetit is.
Vannak egzota fáim például,és fogom a pengét ráteszem egy rajzpapírra és rajzolgatok,nézem mi állna jól neki.Aztán kivágok egy sablont ,majd azt ráteszem a fára ,azt megint csak kivágom,két darabot értelem szerűen,a megfelelő helyeken kifúrom,és csappal rögzítem,majd szépen ,dremerrel , kézzel,szalagcsiszolóval megadom a végleges formát,no meg az éket is megcsinálom hátra. Utána pl a fát olajokkal,vagy kakaóvajjal beeresztem,az kiadja az erezetet,ha kell díszítem,és a végén zselés pillanat ragasztóval vékonyan többször átkenem,amikor megszáradt akkor csiszolom,polírozom,majd összerakom a beretvával.Ha műanyagból csinálom az valamivel kevesebb meló,ha csontból az több.
Végül is bármiből lehet nyelet készíteni.De ez a legkisebb meló velük. A pengét sokszor helyre kell hozni,vagy kivakarni a rozsdából,élezni stb.
Elpepecselek velük :)Szeretek így megmenteni régi tárgyakat,új borotvám nincs is. -
sakkay #79937 Mármint arra gondoltam, hogy jön létre az új nyél? Feljavítod? Veszel? Csinálsz???? Mint anti létrehozó, én ezeket a fúrás, faragás, egyáltalán bármi létrehozása dolgokat marhára nem vágom. -
#79936 mit? -
sakkay #79935 De ezt hogy csinálod? -
sakkay #79934 -
Lacusch69 #79933 Felmerült bennem, hogy beteszek a kocsiba egy 10-es négyzetvasból készült piszkavasat (mintadarab, ha már ilyeneket gyártok), és a szerv elmehet a búsba...
Az öreg olvasztár Hernádszentandráson simán agyoncsapott vele egy késsel fenyegetőző c+ asszonyt.
Én sokkal jobbat gyártok... -
#79932 Az alanti kés új nyele.
-
#79931 Nekem nem kellenek ilyen eszközök.
Én a kőfaragó kalapácsra esküszöm.
Vagy a pajszer. -
Lacusch69 #79930 AK bajonett van itthon 3 féle...
Eredeti magyar bakelit markolattal, drótvágós (AKM)
Orosznak mondott (szerintem kínai), klasszikus AK-47
Szintén orosznak mondott (továbbra is kínainak gondolom), összecsukható.
Horgászni ( ha pergetni megyek) az összecsukhatót viszem, más esetben egy kukri-machetét... (fizetős tavakra azért nem...)
Kutya ellen a pepper spray ér valamit, a CS semmit (tudom, mert amikor a dobermannjaim -isten nyugosztalja őket- tépték egymást, a CS-re rá sem bagóztak, a CS gázpisztollyal egyetemben...)
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a 8cm-nél hosszabb pengéjű kés, (a rugós kés és a pillangó kés pengehossz meghatározás nélkül) valamint a kapszaicin tartalmú spray-k, a 20ml feletti CS spray-k (és még sok minden más) KKV eszköznek minősülnek, és a rendőr azzal szeli karikára a farkatokat, amit a zsebetekben talál... -
#79929 Bocs, de megvan már a gazdája. Gondoltam rád, de haver szólt, hogy kell neki. -
#79928 Lopakodó partizán üzemmód :D -
#79927 Ezt már én találtam
:)
-
#79926 Antigravitációs géptest szerintem,más nem lehet. -
#79925 Tom írta a puma fórumra.
Besírtam:))
"Milyen szerencse, hogy van a fáknak ütközésmodelljük, különben a világlegjobbfizikájával ez elszánkózott volna Berlinig :icon_crazy: "
-
sakkay #79924 -
#79923 Ha már elhappoltad előlem az 5-öst, nem adod el a 4-est? -
#79922 Jaaa :D Pont ezt akartam írni én is :D Aztán csak néztem, hogy mi a faszé' nem tudok nézelődni.... aztán leesett, hogy csupán csak azért, mert tecsőd :D -
#79921 Pár hónapja összeeszkábáltam egy freetrack-et PS3 Eye kamerával, de nem volt tökéletes. Nem volt kedvem már vacakolni vele, fájlokat másolgatni hogy menjen, meg csak úgy rá volt szigszalagozva a sapira. Múlt hétfőn vettem a 4-est, de igazából ledeset akartam, ehhez meg csak vektoros cucc volt. Pár napja Spyy kollega hirdette az FSX topikban az 5-öst, én meg lecsaptam rá. -
#79920 OFF A CFS3-ban is gyengébb az emil mint az angol gépek-biztos a balansz miatt. Az még rendben van,hogy nem fordul annyira de,hogy nagy sebességű zuhanás / emelkedés közben is utóléri a Hurricane is,az már sok azért. Orsóban lomha,balra dől állandóan,mindenféle fordulóban gyorsan átesésközeli állapotba jut,elég egy kicsit húzni a boton.Minden manővernél azonnal belassul.Egyszer meglövik azonnal lesántul stb.Tipikus.Pedig csak AI ellen próbáltam.A Spittel vagy a Hurrikánnal pedig természetesen gyerekjáték leszedni a messzert. A 109-es modell leírásában angol tesztekből idézgetnek,pl,hogy nagy sebességnél nagyon nehéz volt vezetni a gépet,olyan kemények voltak a kormányok.Vajon a Spitnél nem? Hiszen hidraulikus rásegítés nem volt egyikben sem. Ugyan gondolom nem sokan játszanak a cfs3-mal,csak elmondom,hogy itt is ez a tendencia.Ha ekkora fos lett volna a Bf 109 akkor még a PZL11-nek sem lett volna kihívás.Felidegesítettem magam megint ezzel a szarral feleslegesen. ON