IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Üdv!
    20 dollárért előrendeltem én is a az Ilját! nekem bejött régebben, talán még most a ROF, tehát úgy gondoltam miért ne! Azonban azt nem értem, azaz most már értem, hogy miért nem a ROFban adták ki ezt a motyót, hiszen csak a gép új benne mármint az Ilja, aztán meg van benne egy új térkép. ők azt mondták, hogy tiszteletből a fejlesztők miatt csináltak egy különálló játékot, meg Isten tudja még milyen kifogás volt, lehet, hogy placebó viszont mintha tényleg jobb lenne a grafika terén egy árnyalatnyit. A lényeg Én ezt megvettem "PREORDER" keretében. A játékba beletették még vagy nyolc gépet a ROFból és ennyi, ami viszont dühitő, hogy semmi nem történik... se új pecs se semmi a linkbe majd olavassatok bele, hogy miket írnak a többiek is hozzá, a vége fele elég mulatságos dolgok is vannak! Sírva vigad a magyar, bár ezt mist itt nemzetközivé tették!
    Nyugaton és keleten a helyzet változatlan!
    valószinüleg Én sem fogok mostanában előrendelni semmit! Ez nem siránkozás volt, csak mint tényt közöltem, hiszen nem kényszerített senkisem erre a manőverre, csak úgy jó lett volna mégis megveszel valamit tartják a beigért határidőt, és boldog mindenki de gondolom most mindegyikőjük a BOSt próbálja kalapáni, de valahogy Jasonnak ez a hozzáállása, hogy NEHOGY TE MONDD MÁR, HOGY HOGYAN REPÜLTEK A REPCSIK, MEG EZ AZ ÉN JÁTÉKOM, OLYANNAK CSINÁLOMAMILYENNEK AKAROM ! Ezzel szemben mi van: A BOSban küzdenek az Oroszok a Németekkel plusz Jason a vásárlókkal! A metacriticen valamelyik nap néztem akkor már 6,6 volt az értékelés! Szerintem átgondolhatja nyugodtan, hogy hogyan merre!
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.11.15. 17:06:23