91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #80010 Igen, a német gépeknél ez a repülési anomália szerintük nem hiba, hanem így repült! Most már csak valahogy azt kellenne tisztába tenni, hogy szerintük nem hiba, vagy pedig a német gépek fölényét próbálták meg így kicsit megtörni, a valódi ok szerintem soha nem fog kiderülni, vagy pedig tényleg elbasztak valamit és most nagyon nehéz helyre tenni. Én úgy gondolom, hogy biztos utánna jártak ennek a dolognak, tehát tuti, hogy sok adatot begyűjtöttek, csak valahogy mégis így repülnek ezek a masinák! Akármit is mondunk az pusztába kiáltott szó, elmondták ezt nekik többször finoman durván, és ennyi... -
Sidewinder #80009 Pont erről van szó, ez a "nehogy már te mondd meg, ez az én játékom" hozzáállás. A gépek repülési tulajdonságait próbálják meg az elérhető dokumentációk, és akár ha van lehetőség a típuson repült pilóták tapasztalatainak felhasználásával minél élethűbbre elkészíteni. Odaengedni a pilótát akár tesztelni, mondjon véleményt. Ez a DCS-féle irányvonal, ahol a fejlesztők közül többen is pilóták, repülőmérnökök.Ez részben itt is megvalósult, Vlagyimir Barszuk tesztpilóta repülte az Il-2-est, I-16-ost, MiG-3-at. Az ő tapasztalatai és a dokumentációk alapján kell minél élethűbben megvalósítani a gépet, és ha ő azt mondja, hogy ez ok, akkor kiadni a gépet.Így kellett volna csinálni, lehetőleg a német oldalról is bevonva valakit, például egy Messer pilótát is a fejlesztésbe. Aki 2012-ben repülte a felújított Bf-109E4-et, biztos tudott volna segíteni. Amikor azt mondja, hogy "ok" akkor befejezni csak a gép repmodelljét. Akkor most nem lenne ez az anomália a német gépekkel. Láthatóan nem ez történt. Ennek pedig meg is lett az eredménye,ezért köpködik őt és jogosan. Egy szimulátor esetében az a véleményem, hogy egy gép repüljön minél inkább úgy, ahogyan az igazi, amiről modellezték. Ha úgy repül, akkor nincs baj. Ha ez egy játékosnak főleg, ha az életében nem repült semmivel nem tetszik, akkor szerintem sem kell figyelembe venni, mert nem tudja miről van szó. A baj akkor van, ha elkezdenek "egyensúlyozgatni" és annak az oltárán jó vagy rossz irányban akár szándékosan elcsalják a repmodellek egy részét. Ez egy szimulátor akarna lenni elvileg. Akkor legyen is az, hasonlítson az igazira a lehető legjobban. Ja,hogy a jelenlegi típusválaszték miatt esetleg lesz aki előnyben lesz, és lesz aki hátrányban? Hát ez ilyen.
Az Ilja Muromec dolog részben érthető, nevezetesen, hogy Szikorszkijéknak így akarnak emléket állítani, hogy önálló programot készítenek a gépéről. Az viszont nem, hogy annyit nem képesek beugatni a fórumba, hogy elnézést, de most mindenki a BoS-t kell helyrerakja, nincs időnk a fejlesztéssel teljes gőzzel foglalkozni, de amint lesz, akkor nekiesünk ismét. Vagy valami hasonló. Te is fizettél azért a félkész programért,és gondolom a nem te vagy az egyetlen. Ha valami miatt akadályoztatva vannak a fejlesztésben, akkor legalább kiírhatnák, ha már egyszer fizettek nekik a felhasználók. Tényleg, hány százalékon áll az Ilja Muromec? Vagy ott nincs kiírva úgy, ahogy a BoS-nál? -
Sidewinder #80008 Nyilatkozat az Ilja Muromecről. A kommentet is érdemes alatta elolvasni....
-
feca1229 #80007 Üdv!
20 dollárért előrendeltem én is a az Ilját! nekem bejött régebben, talán még most a ROF, tehát úgy gondoltam miért ne! Azonban azt nem értem, azaz most már értem, hogy miért nem a ROFban adták ki ezt a motyót, hiszen csak a gép új benne mármint az Ilja, aztán meg van benne egy új térkép. ők azt mondták, hogy tiszteletből a fejlesztők miatt csináltak egy különálló játékot, meg Isten tudja még milyen kifogás volt, lehet, hogy placebó viszont mintha tényleg jobb lenne a grafika terén egy árnyalatnyit. A lényeg Én ezt megvettem "PREORDER" keretében. A játékba beletették még vagy nyolc gépet a ROFból és ennyi, ami viszont dühitő, hogy semmi nem történik... se új pecs se semmi a linkbe majd olavassatok bele, hogy miket írnak a többiek is hozzá, a vége fele elég mulatságos dolgok is vannak! Sírva vigad a magyar, bár ezt mist itt nemzetközivé tették!
Nyugaton és keleten a helyzet változatlan!
valószinüleg Én sem fogok mostanában előrendelni semmit! Ez nem siránkozás volt, csak mint tényt közöltem, hiszen nem kényszerített senkisem erre a manőverre, csak úgy jó lett volna mégis megveszel valamit tartják a beigért határidőt, és boldog mindenki de gondolom most mindegyikőjük a BOSt próbálja kalapáni, de valahogy Jasonnak ez a hozzáállása, hogy NEHOGY TE MONDD MÁR, HOGY HOGYAN REPÜLTEK A REPCSIK, MEG EZ AZ ÉN JÁTÉKOM, OLYANNAK CSINÁLOMAMILYENNEK AKAROM ! Ezzel szemben mi van: A BOSban küzdenek az Oroszok a Németekkel plusz Jason a vásárlókkal! A metacriticen valamelyik nap néztem akkor már 6,6 volt az értékelés! Szerintem átgondolhatja nyugodtan, hogy hogyan merre!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.11.15. 17:06:23 -
Tudod mit? Ezzel nincs is baj szerintem,hogy kedvezőbb feltételekkel adják a saját országukban. Mondjuk a kedvezőbbet én se úgy értem,hogy 22000 vs 2500:) -
Sidewinder #80005 Olvastam a puma fórumot, elképesztő, ahogyan Jason viselkedik.házon belül:"I need comrades, not customers"...
És persze házon kívül is. Minek kell belerakni egyáltalán olyan gépeket egy szimulátorba, amik akkor nem is repültek még? Tudom, az IL-1946 is ez volt, csak ott pontosan le is írták Olegék, hogy fiktív alapon tovább folytatott cselekmény. Így érthetővé, és érdekessé vált az egész. De itt folyton a történelmi hűséget hangsúlyozzák, ami a ROF-nál valószínűleg még meg is volt náluk.Itt mi abban a történelem,hű,hogy vér istván berongyol a Fókájával, vagy a La-5-ösével és, gyakorlatilag mindenkit végiglőhet büntetlenül, ha nem fakezű, és van annyi szerencséje, hogy más nem lép be rajta kívül a fent nevezett kettő csillagromboló típus valamelyikével?Ezt miért kell gyémánt áron adni? Jason kavar össze vissza, először árkád játékot próbál csináltatni az IL-2-ből, majd amikor már nem tudja kitöröltetni az összes anyázást a fórumról, és az sem segít, hogy felvesz fizetéssel külsősöket, hogy leírják, hogy a BoS a világ legjobb szimulátora, akkor rájön, hogy mégiscsak szimulátort kéne csinálni. Nem World of Warplanes 2-őt. Erre végre rájött. Most, bizonyos gépek repmodelljének hiányosságaival állítják szembe, most azért cenzúráztat és balhézik mindenkivel. Nem tagadom tetszett a RoF és érdekel az Ilja Muromec is. Igazából nem értem, hogy miért nem csinálták meg már jóval korábban, a RoF-on belül,hiszen mégiscsak a világ első négymotoros bombázója, a mai stratégiai bombázók "anyja". Az Ilja Muromec esetében
gondolkodtam az elővásárláson is, de ezek után egyelőre inkább csak követem, mert az utóbbi húzásaik miatt nem bízom bennük,főleg Jasonben. Abban bízom,hogy a 2012-ben az orosz elnök által újjáalapított( azért kellett újra alapítani mert felszámolták a kommunisták még 1917-ben) Orosz Hadtörténeti Társaság aktív részvételének hála talán tudnak előkotorni annyi anyagot a levéltárakból a gépről, hogy a minél hitelesebben meg tudják csinálni. Még akkor is, ha abban az időben nem voltak olyan komoly berepülési programok, és adatgyűjtés mint ma. Egyébként ki ez a Jason, és hogy került ilyen magasra? Én úgy tudom, hogy a 777 eredetileg csak a RoF USA beli kiadója volt. A fejlesztő egy Neoqb nevű moszkvai cég volt. A Jason bevásárolta oda magát, és némi kavarás után átvette a hatalmat? Csak mert a Neoqb cégnevet már sehol nem látom megjelenni, minden csak 777. -
Ennél a ~2500 Forintos verziónál nem hiszem, hogy találtok olcsóbbat. Természetesem csak az oroszoknál elérhető.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2014.11.15. 15:38:25 -
Mockba! Na jó nem Stalingrad ,de itt is volt csata.:)
-
Lesz ez még olcsóbb is:)
De azért vicces ,nem is hanem felháborító,hogy azokat kopasztják meg legelőször akiknek tényleg szívügyük volt ez és nem csak a bizalmat hanem a pénzüket is megelőlegezték.De ugyan ez volt a ROF al,nagyjából ezt mondom egy éve,hogy lesz ez még ingyé is csak valaki feltelepítse a gépére. -
Sidewinder #80001 Konzolvilág hirdetés. Bruttó 10.500 forintért hirdetik a BoS-t, + ingyngyé házhoz is viszik neked a dívídít:
Erre tessék
A CD Galaxisnál is kapható, itt már látni a DVD hátsó borítóját is, ahol 8 repülhető típust írnak, vagyis a Standard változatról van szó (mi meglepő :D)
Itt
A mai dollárárfolyammal számolva ráadásul közel 3000 forintot spórol az, aki így veszi meg és nem az il2sturmovik.com-ról tölti le.
Asszem mindenféleképpen a hónap üzlete
-
-
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.15. 07:03:53 -
artivizsla #79998 Volt egy kollégám, aki azért járt rendesen görbe utakon is. Felesége egyszer örömmel mutatta neki az Avon katalógust, hogy milyen szuper dolgokat rendeljen belőle, hogy kicsit felhozza a formáját a 3 gyerek után, mire a srác "megnyugtatta" : Anyukám, rajtad ezek a krémek már nem segítenek! -
Én csipázom.Olyan amilyen,nem akar másnak látszani, amúgy ha jó a kedve még beszélget is, ha nem akkor elküld a picsába.:) -
Dehogy fog.
De ismered a mondást.Buga Jozsi nem szép ember de gavallér:) -
Keresem reggel a trónon ülve az Il2 ő totyikot.Erre.:) -
artivizsla #79994 Valahonnan nagyon ismerős volt ez az arc !!!
Laca! A borotválkozás ezen az állapoton szerinted még segíteni fog ? :))
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.15. 05:30:52 -
artivizsla #79993 Szepy, ha már kezdünk átmenni alternatívba, akkor egy kicsit átírtam a hobbijaidat, mindenhol csak az első szót változtattam meg :
- a "cerka" élezése nálam nem szükséges rossz, hanem áhítattal végzett szertartás,
- a "cerka" ápolása paraffin olajjal szintén fétisem,
- a "cerka" mosás és takarítás nálam már művészi szintre fejlesztve,
- a "cerka" nyomás ellenőrzése és a "motorolaj" szint ellenőrzése megint külön fejezet nálam.

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.15. 05:17:23 -
artivizsla #79992 Újabb verzió a Donyeck fölött lelőtt B 777-esről.
-
sakkay #79991 Ennyi idősen már mindegy nem?! 
Amúgy nagyon ott van az öreg.
Na nyomok nektek egy kis alternatívot..szombat reggelre durva lesz, ha már átneveződött...Gyerekkori szerelmem a kis csaj. Mondjuk már nem az ahogyan számolom(de ugyanúgy szeretem), de attól még ugyanolyan őrült
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.15. 01:36:31 -
sakkay #79990 Kapa kasza?! mi a faxom?
-
Caterpillar #79989 Flaschner bácsi biztos olyan tudással rendelkezik mint kevesen, de nem ő az egyetlen, aki borotvakéseket készít, és a stílusától is falnak megyek... -
-
Caterpillar #79987 Megfertőztél, ha közvetve is... A végeredményen nem változtat! 
Élvtársak, késbe! -
Jaja,lehetne kiegészíteni az Úri borotválkozással is most ,hogy mondod,lévén az egyik kollega innen nevesen Caterpillar már megfertőződött és ő is tendál a dolog felé:)
De szép lassan minden jöhet:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.14. 20:54:08 -
Skandáljuk kórusban hogy B+ 777!
-
Nálam a 777 már a RoF-nél eljátszotta a szavahihetőségét.
Nem is tudom, 4 vagy 6 magos procim volt. Minden ment faszán, mígnem az egyik peccsben elkúrtak valamit, amitől ezeken a procikon SZAR lett a RoF. A kétmagosokon továbbra is faszán futott. Apukám! Lehazudták a csillagokat is az égről! Na akkor hagytam abban a RoF-ot. Azóta 4-6 havonta megyek vele két kört, oszt' jó napot. Pedig addig nem egy gépet vettem.. Bassza meg a 777
-
artivizsla #79983 Hát nem is tudom, nem kéne szólni Leonnak, hogy gondolkodjon egy új fórum néven ? :)) -
sakkay #79982 -
Én csak ennyit tudok mondani:)
-
Akit érdekel a freetrack megoldása BOS-ban az nézelődjön kicsit a PUMA fórumon Tom közzétette... -
sakkay #79979 A tegnapi update megoldotta a free tarcak kérdést ha jól értettem. Ne idegeskedj Gabi, kapják rendesen...nem lejátszott dolog ez még. -
Team Fusion Update November 14th 2014 
Az E7-es módosításai Tom keze munkáját dícsérik

Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.11.14. 14:54:09 -
Jó reggelt mindenkinek főleg magamnak... :)
Kicsit nem követtem BOS-t, de végre végigértem a sok kommenten és a PUMA fórumon is. Azt kell mondjam, hogy én egy nyugodt ember vagyok és csendben hallgattam, olvastam a hozzászólásokat, de most baxta ki nálam a biztosítékot ez a szemét rohadt büdös fejlesztő banda! Nem akarom elhinni amit olvastam. Sztem ezek lógni fognak!!! Én ott teszek keresztbe nekik ahol csak tudok, amíg nem változtatnak a hozzáállásukon. Azt érzem, hogy átbaxtak és a pénzemért szart kaptam. Mikor megvettem ígéretet kaptam, hogy ez lesz a legjobb szimulátor a világon. Hát nem az. És ha valaki jelzeni próbálja nekik a hibát törlik és majdnem hogy megfenyegetik? A pénzemért igen is elvárom hogy kinyalják a seggemet és elmagyarázzák azt az irányt amit kigondoltak és ha nekem ez nem tetszik vegyék tudomásul!!! Nem kell egyet érteniük, de igenis elvárom hogy meghallgassák és megoszthassam a többi felhasználóval!!! A többség majd eldönti hogy baromság-e vagy sem! Bizalmat tőlem megkapja mindenki, de a 777 rohadtul eljátszotta és főleg ez a pénzhajhász Jason! A freetrack-nél ismét hazudtak. Én ezeknek többet egy fillért nem adok és még lehet a pénzem is visszakövetelem ha lehet. Valójában nem azt kaptam amit megígértek és vagy a pénzem vagy amit megígértek követelhetem tőlük! Persze egyedül hiába, de gondolom sokan több nemzetből elérhetnénk valamit!!! -
sakkay #79976
Most , hogy lebuktam...
-
Mert az a láng megvalósítás valóban rendkívüli:) Rendkívül xar .
Amúgy tényleg szép a játék ha ez megnyugtat.Ha csak gyönyörködni akarnék akkor biztos megvenném 22 ropiért. -
És mit javít?
Megújították a szerződésed?
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.14. 09:08:00 -
sakkay #79973 Kijött a BOS 1.05 javítás. -

Katona voltam mint sokan mások is,na az se volt egy egyszerű eset,rendőr vagy bármiféle parancsuralmi rendszer szerinti cégnén kb 10 percig lehetnék,úgy baxnának ki mint macskát szarni.Sok ismerősöm van mindenféle fegyveres testületnél,és visítva röhögök amikor elég magas beosztású rendőr pl telefonnál vigyázzba vágja magát:) Az a rettegés ami jellemzi az embereket ezeknél a cégeknél a feljebbvalótól számomra érthetetlen,de biztos meg lehet szokni.Főleg attól kapnék agyfaszt amikor idióták mondják meg mit csináljon az ember,mert lássuk be nem mindig a rátermettség a tehetség határozza meg ,hogy ki milyen beosztásban van. -
Ha nem tudnám, hogy civil vagy, katonának vagy rendőrnek gondoltalak volna :D