91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Huh de gyönyörű ez a gép! Pedig semmilyen érzelmi kapcsolatba nem vagyok a sugarasokkal!
  • PhantomAss
  • sakkay
    Akkor még nagyon új vagy a fejforgatós' világba! Eljön az az idő, amikor a youtubon nézett szimes videónál is körbe akarsz nézni! Párszor nekem már sikerült! Amúgy én eddig csak a ledest próbáltam, de tényleg, megnézem majd a másikat is. Miért rendeltél ötöst? Valami gond volt a néggyel?
  • macleody
    És melyiket használod? Múlt héten vettem egy 4-est, fényvisszaverővel. Szerdán meg jön az 5-ös, ahhoz van ledes cucc is. Néha elfelejtem, hogy trackirezek és csak lesek előre DCS-ben :)
  • sakkay
    Mind a kettő van hozzá!
  • Her Laca
    Na ez nem normális
  • macleody
    Ledes vagy fényvisszaverős?
  • Her Laca
    Tudom testközelből:)) Sütemémy anyja foxi apja jack. 12 évesen még mindig ő a lakópark főnöke,minden kutya akármekkora is tiszteli:)) Nekimegy bárminek.
    Amúgy békés állat ,épp most jött a fiam és harcolnak:) rég látta.:)
  • sakkay
    Hihetetlen kutyák, azt hinné az ember, hogy valami szoba ebek. Láttam olyat aminek nem volt szeme meg füle, és pár foga(mert szétbaxta egy disznó-jelezném külön külön szitukba) de azért egész jól elvolt. Elképesztő kis harcos állatkák.
  • Her Laca
    Annó láttam jack terriert vaddisznón. 2 en voltak az egyiknek lógott a bele már mert felhasította a vadkan de nem adta föl a kis retek.Túlélte a dolgot jelezném:) Sütemény kutyám atyja egy olyan.Na ez is idegbeteg tud lenni:)) Minap megtépett 2 vizslát mert nem ismerte őket,a kicsi portőrlő meg ott szúrkolt neki:)
  • sakkay
    Pár hónapja vettem! marha jó, bár tudom nem ezt kérdezted..én 20-ért vettem, 4 pro.
  • sakkay
    Azért még a legkisebb is éppen elég, ha hosszút futsz. Másrészt az azért nem magától kapaszkodik, ergo kidörzsöl mint az állat a tok. Az ugrás disznó ellen nem rossz, de ugyebár a kutya egyrészt más, másrészt nem mindig van fa. Erről jut eszembe-két napja beszéltem egy profi hajtóval, aki a kutyáit is visz(25 terrier) hát mondott vad dolgokat. Meg fényképeket is mutatott! Tiszta ős hangulatom lett! Egyszer elmegyek..
  • Zpogi
    Nincs valakinek eladó Trackir 4 vagy 5-öse?
  • macleody
    ;)
  • Her Laca
    Különben meg szégyen a futás de rohadjon meg aki kerget,:) De egy kutyától meg tudsz szabadulni ha felugrasz egy fára,pl:) Én vaddisznók elől ezt a módszert sikerrel alkalmaztam:)
  • Her Laca
    Tényleg te mi a bánatnak késsel foglalkozol.Gondolom van fegyvered,veszel egy kis valamit mellé másodiknak aztán lelövöd ha meg akar enni. Egy kis forgótáras pici is tök jó tokok vannak ugye ,csak beakasztod a gatya derekára és nem is érzed. Faxt hadonászol egy bökővel ,már ha kitalálták a puskaport:)
  • sakkay
    Ja meg azt hinnék valami perverz félmerev ferde fasszal fut, a testhezálló naciban!
  • Fürtös
    Vegyél Kukrit,abban az a jó hogy akkor is hatásos tud lenni ha nincs helyed széles mozdulatokra.
    Már ha elég éles
    Kukri
  • sakkay
    Nem értek egyet, van rá okom..
  • sakkay
    Van egy barátom aki pl. pisztollyal megy mindenhova, halkan jegyzem meg kiváló harcos és sportoló, és versenyző..de hihetetlenül megterheli a mindennapokat, ráadásul egy idő után felmerül egy komoly probléma..az ember soha nem rakja le ha korrekt akar maradni önmagához, ráadásul ott van az érzés, hogy "na ha most kellene nincs itt?" Szóval azért nem olyan vészes az itteni levegő, egy penge-feltéve ha az ember normális, és nincsen kisebbrendűségi komplexusa-teljesen ok.
  • Her Laca
    Kis késsel mi a retket érsz? Böködöd oszt egy komoly eb az idegből megtép addig amíg van benne szusz. Én ha szúró vágó eszköz ,akkor a bajonett híve vagyok az a biztos,a többi gyerekjáték.Még az AK é is necces merd rövidke. De egy kutyát ha van lélekjelenléted meg tudsz fékezni.
  • sakkay
    Na most. Bárkit-bármit megölök, ha éppen meg akar enni
    A másik, hogy nem lehet állandóan spray-vel meg fax tudja mivel futni, meg létezni, amíg viszont egy penge kis helyen elfér. Laca éppen ezért nem kell szurony-nem vagyok azért annyira beteg. Amúgy szeretemakutát!
  • Her Laca
  • Seaweed
    Ne olj meg azert kutyat! En nagy kutyas vagyok, ezert elvbol elitelem. Ha el akarod risztani akkor valamilyen gazspray-t inkabb. Ra is ugyanugy hat.
  • Her Laca
    Késmánia asszem :) De tudok ocon svájci szuronyt,megélezem neked és az garantáltan egy döfés bármire.
    Ilyet
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.10. 20:37:30
  • sakkay
    Amúgy beteges vonzódást érzek az éles dolgok iránt..éppen ezért soha nem is gyűjtöttem kést, vagy pengét. Azonban most éppen-komolyan-elkezdtem nyomozni, mit érdemes szerezni, kizárólag ölés vagy komoly sebzés céljából. Az ok elég hm..fura, mostanában futás közben többször előfordult, hogy ilyen olyan kutyával találkoztam. Utoljára egy hete pl. egy bull terrierrel egy erdőben gazda nélkül, és megmondom őszintén elhatároztam magam a végső harcra, puszta kézzel úgyebár nem sok eséllyel. Volt már, hogy kiképzett kutyával fogattak' így tudom mik a lehetőségek. Aztán a kutya meggondolta magát. Szóval kell egy kés.
  • Her Laca
    Komám ezzel 3 mozdulat:) Na jó a csigolya megakasztaná de max fityegne a tök.
    Majd teszek fel videót arról milyen élesek. Nagyon!!!!:)
  • Her Laca
    Kit érdekel?
    De szólj ha igen mert néhanap csak repked az ember oszt jó ha fent van az :)
  • lala42
    Kijött már a TF patch?
  • Her Laca
  • sakkay
    Ezzel tovább tartana, de azért labaxnám
  • Seaweed
    Nagyon penge!
  • Her Laca

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.10. 20:09:38
  • sakkay
    És amúgy ez a videó minden értelemben megmondja a tutit!
    Mondjuk én lebasztam volna a fejét!
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.10. 19:03:19
  • sakkay
    Meg a görögöknél. Iszonyat komoly dráma, és az emberi fajra' éppen nem a legjobb fényt vető vég kifejlet lett a vége. Na, de hát ez van. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz a vége a jelenlegi korszaknak-de tényleg.
  • Her Laca
    Ez megmondja a tutit:)
  • Her Laca
    Nincs és nem is volt no meg nem is lesz demokrácia,ezt azért lássuk be. Talán annó a Rómaiaknál volt egyszer egy rövid ideig.
  • sakkay
    A demokrácia örömei, ezt is tanulni kell állítólag.
    A teóriám szerint a királyság a legjobb államforma :ha jó a király. A legrosszabb államforma pedig a királyság, ha rossz a király!
    Szar az egész Laca, de én akkor sem megyek sehova. A jobb oldal még jelenlegi-szar-állapotába is jóval jobb, mint a bal! Mutatja az igazamat a neve is, mármint, hogy jobb! A jobbik-na az már nekem is sok lenne a jobból
  • Her Laca
    Én már kaptam annyi terhet tesó,hogy a tököm tele vele:) Már sérvet is kaptam :)
    Idióták mondják meg a turit ,és ebből qrvára elegem van.Mert sajna kihatnak mindannyiunk életére amit ezek a nagyeszű Osztap Benderek kiókumlálnak ráérő idejükben. Mé nem hagynak már békén minket azt nem tudom.Bár mi vagyukn azaz a nép a balfax mert mindig valami idiótát ültetünk a saját nyakunkba,oszt csodálkozunk .
  • sakkay
    Kitartás Laca! Volt anyósom is azt mondta a volt páromnak, hogy teher alatt nő a pálma..