IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Olvastam a puma fórumot, elképesztő, ahogyan Jason viselkedik.házon belül:"I need comrades, not customers"...
    És persze házon kívül is. Minek kell belerakni egyáltalán olyan gépeket egy szimulátorba, amik akkor nem is repültek még? Tudom, az IL-1946 is ez volt, csak ott pontosan le is írták Olegék, hogy fiktív alapon tovább folytatott cselekmény. Így érthetővé, és érdekessé vált az egész. De itt folyton a történelmi hűséget hangsúlyozzák, ami a ROF-nál valószínűleg még meg is volt náluk.Itt mi abban a történelem,hű,hogy vér istván berongyol a Fókájával, vagy a La-5-ösével és, gyakorlatilag mindenkit végiglőhet büntetlenül, ha nem fakezű, és van annyi szerencséje, hogy más nem lép be rajta kívül a fent nevezett kettő csillagromboló típus valamelyikével?Ezt miért kell gyémánt áron adni? Jason kavar össze vissza, először árkád játékot próbál csináltatni az IL-2-ből, majd amikor már nem tudja kitöröltetni az összes anyázást a fórumról, és az sem segít, hogy felvesz fizetéssel külsősöket, hogy leírják, hogy a BoS a világ legjobb szimulátora, akkor rájön, hogy mégiscsak szimulátort kéne csinálni. Nem World of Warplanes 2-őt. Erre végre rájött. Most, bizonyos gépek repmodelljének hiányosságaival állítják szembe, most azért cenzúráztat és balhézik mindenkivel. Nem tagadom tetszett a RoF és érdekel az Ilja Muromec is. Igazából nem értem, hogy miért nem csinálták meg már jóval korábban, a RoF-on belül,hiszen mégiscsak a világ első négymotoros bombázója, a mai stratégiai bombázók "anyja". Az Ilja Muromec esetében
    gondolkodtam az elővásárláson is, de ezek után egyelőre inkább csak követem, mert az utóbbi húzásaik miatt nem bízom bennük,főleg Jasonben. Abban bízom,hogy a 2012-ben az orosz elnök által újjáalapított( azért kellett újra alapítani mert felszámolták a kommunisták még 1917-ben) Orosz Hadtörténeti Társaság aktív részvételének hála talán tudnak előkotorni annyi anyagot a levéltárakból a gépről, hogy a minél hitelesebben meg tudják csinálni. Még akkor is, ha abban az időben nem voltak olyan komoly berepülési programok, és adatgyűjtés mint ma. Egyébként ki ez a Jason, és hogy került ilyen magasra? Én úgy tudom, hogy a 777 eredetileg csak a RoF USA beli kiadója volt. A fejlesztő egy Neoqb nevű moszkvai cég volt. A Jason bevásárolta oda magát, és némi kavarás után átvette a hatalmat? Csak mert a Neoqb cégnevet már sehol nem látom megjelenni, minden csak 777.