IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GaBika6
    Jó reggelt mindenkinek főleg magamnak... :)
    Kicsit nem követtem BOS-t, de végre végigértem a sok kommenten és a PUMA fórumon is. Azt kell mondjam, hogy én egy nyugodt ember vagyok és csendben hallgattam, olvastam a hozzászólásokat, de most baxta ki nálam a biztosítékot ez a szemét rohadt büdös fejlesztő banda! Nem akarom elhinni amit olvastam. Sztem ezek lógni fognak!!! Én ott teszek keresztbe nekik ahol csak tudok, amíg nem változtatnak a hozzáállásukon. Azt érzem, hogy átbaxtak és a pénzemért szart kaptam. Mikor megvettem ígéretet kaptam, hogy ez lesz a legjobb szimulátor a világon. Hát nem az. És ha valaki jelzeni próbálja nekik a hibát törlik és majdnem hogy megfenyegetik? A pénzemért igen is elvárom hogy kinyalják a seggemet és elmagyarázzák azt az irányt amit kigondoltak és ha nekem ez nem tetszik vegyék tudomásul!!! Nem kell egyet érteniük, de igenis elvárom hogy meghallgassák és megoszthassam a többi felhasználóval!!! A többség majd eldönti hogy baromság-e vagy sem! Bizalmat tőlem megkapja mindenki, de a 777 rohadtul eljátszotta és főleg ez a pénzhajhász Jason! A freetrack-nél ismét hazudtak. Én ezeknek többet egy fillért nem adok és még lehet a pénzem is visszakövetelem ha lehet. Valójában nem azt kaptam amit megígértek és vagy a pénzem vagy amit megígértek követelhetem tőlük! Persze egyedül hiába, de gondolom sokan több nemzetből elérhetnénk valamit!!!