IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Csak azért nem nevetlek ki, mert nekem is vannak hóbortjaim. Például
    - parafin+méhviasz összetételével olyan cipőkrémet alkottam, hogy sosem voltak még ennyire fényesek és szószerint víztaszítóak a bőrcipőim,
    - a kések élezése nálam nem szükséges rossz, hanem áhítattal végzett szertartás,
    - a bőrdzsekik és bőrövek ápolása paraffin olajjal szintén fétisem,
    - a kocsimosás és takarítás nálam már művészi szintre fejlesztve,
    - az abroncs nyomás ellenőrzése és a motorolaj szint ellenőrzése megint külön fejezet nálam.

Na de kérem! Amennyi idő alatt te beszappanozod az arcod, én leápolom a cipőimet, megélezek minden konyhaeszközt, lemosom a kocsit és kiporszívózom, megtankolok és ellenőrzöm az olajat és a gumikat, bemegyek a kedvenc benzinkutamra, fizetek és közben flörtölgetek a kedvenc benzinkutas csajjal, majd szépen hazamegyek és nézem, hogy te még csak épp a másik oldaladat húzod le

Bocs Laca, de nem bírtam ki. Jó hogy végre nem engem néznek bogarasnak