IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #79756 Tudok DCS Mi-8MTV2 manualhoz linket adni. Oroszul van, minimális orosz tudás mellett kihámozható belőle a lényeg, az ismeretlen kifejezések egy része pedig logikával kitalálható (pl. virhovoje kalco= örvénygyűrű), a másik része nem ilyen egyszerű,de azért a lényeg megérthető, a gép korlátozásai betarthatóak, lehet vele biztonságosan repülni. A gond inkább a fegyverrendszerek használatánál és a célzásnál lehet kevés orosztudás esetén, ott az ábrák segítenek valamennyit. Teljes értékű angol manualt eddig nem találtam hozzá,aki megvette, annak valószínűleg megvan. Én azért nem vettem meg,mert nincs atomerőművem.A neten csak egy 48 pldalas quick start manual van róla angolul,de abban nagyon sok minden nincs benne. Az géphez lehet a neten találni angol nyelvű eredeti Mi-17-es manualt, mert az USA-ban is repülik a típust,de úgy emlékszem,hogy nincs benne a fegyverrendszerről szóló rész. Érdekes egyébként az oroszok névadási gyakorlata. Például a Mi-171S néven ismert típus az orosz hadseregeben Mi-8AMTS néven fut,a nagy számban Indiába exportált,modern Mi-17V5 pedig Mi-8MTV5 néven,pedig az alap Mi-8-hoz már nem igazán van köze. A DCS hivatalos oldalára az uccsó manual amit feltöltöttek, az a Mustang légiüzemeltetési utasítása volt,legalábbis az angol nyelvű részen. A készítő BelSimtek oldalán is csak az UH-1-é érhető el angolul. Tehát, ha nem zavar,hogy oroszul van, akkor jó olvasást a 236 oldalhoz!
DCS Mi-8MTV2 Manual