IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Intézkedek éppen ATAG on.
No nem fényezem magam,de qrva jó vagyok:))))))
Felszállok( nehezen mert azt se tudom mi hol a joy on már) elevickéleg az angelusokig.Na ott vannak 5-6 k n népek.Röpke 2 perc alatt az összes nagykalát ellőttem de a drága jó levegőn kívül vajmi kevés dolgot találtam el.Ja nem maradt csövenkén 1 darab.
Jól kezdődik:) Aztán megcsaptam egy spitit kiskalával aki kepeckedett felfele a francia partok felé.Nagy nagy sűrű füstöt kezdett húzni.
Közben kaptam egy fél spitet (ezekszerint csak eltaláltam valamit ) megosztva egy 88 as flak al.
Na nézelődöm jön egy 3 gépes kötelék kb 5K-n.Ni spitek.Elsőre rázuhanok,de persze,hogy szóltak neki,na kitért.És innen zseniális harc kezdődött.
A vége az lett ,hogy 2 spit olajosra lett lőve ,a harmadikkal 7-8 K -n küszködtünk,osztán neki is nekem is kevés volt az üzi,meg jobb a békesség,kölcsönösen megegyeztünk abban ,hogy jóóóó fight volt és elmentünk leszállni:))
Van videó is de én azt most el nem kezdem vágni tömöríteni. Majd egyszer:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 17:27:47