IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó reggelt. Ha valaki tud jó áron g 940 akkor szóljon<#bdead>.
Nem sürgős, de meguntam a mizériát, ffb új verzió még a látóhatár alatt sincsen, ha meg veszek egy ilyet, eladom -mondjuk nem szívesen mert nagyon szeretem-a saitek pedálomat, meg a joyaimat, aztán úgy kibírható' a 940 ára. Mondjuk újat így sem szívesen vennék, csak ha nincsen más megoldás. A használt piac viszont finoman szólva sem túl telített.

Na! Igen..

Her Laca
http://www.youtube.com/embed/CBJey2dkiAI

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Oké, de az ED shopban meg csak 50 $.

Mi az, hogy a steames és nem steames verzió között nincs átjárás? Egy steames Dóra nem játszhat együtt a nem steamessel?
Figyu Megy 1 privi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Dora a steam-ről.
Her Laca
Ja :) Nem panaszkodom. Én már úgy vagyok vele,hogy az is jó ha kedves,és az is ha morc:) Mindennek van előnye. <#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Seaweed
Mázlis dög!<#bee1>
Ja látod..<#fejvakaras>éppen ezért elmosogatok-elfogyott az összes tányér-aztán lemegyek, körbenézek mi a helyzet. Meg közben iszok egy' fröccsöt.<#smile>

Her Laca
Kell neked újítani:))

Na most értettem Laca a sirámokat , hogy illeg billeg a gép a BOS-ban. Majdnem meghülyülök, inkább levettem az érzékenységet jobban mint kellene, de legalább így nem lötyög olyan nagyon le fel. Az evo mivel már öreg volt és nagyon tapasztalt <#vigyor>,valahogy elnyelte ezt. Az orosz gépek viszont így is jobban tartják az orrukat. Persze..

Her Laca
Mecsoda!! Némber már 47! És forgolódnak utána a szőröstökűek.Mondjuk jól tartja magát az is tény,ez valami genetika vagy mi:) Bár azért nagyítóval már lehet hibát találni az is igaz:) Ha összeveszünk akkor tök jó mert békén hagy és repülhetek:))

Viccet félre téve, egy nő tényleg a 30-40-es éveiben van a toppon, minden tekintetben, szerencsés akinek van türelme kivárni ezt az időszakot a párja mellett.
Seaweed
Óóó azért van bőven köztük olyan akit még a húszévesek is irigyelnek.

Egyébként nekem már ez a 40-es korosztály dukál, az is volt. Szépen elbasztuk. Oda 7 év....
20-évesekkel vicces lenne hogy kétszer annyi vagyok majdnem <#hehe>
Még van pár évem 40-ig, igaz nem sok..de van! A másik meg soha nem a kor számít.<#alien> Ahogyan nézem az alant látható szépség sincsen még 30 sem. Nekem meg kell, hogy jól nézzen ki. Rá is basztam, de egyenlőre nem alkuszom.Igaz most már változott néminemüleg az ízlésem. A 20 évesek idegesítenek ez is igaz.

Aki válogatós 40 felett, annak ez jár ! :)

Her Laca
<#eljen>

<#ravasz1>Na először meg kell nézni azt a 40 feletti nőt, aztán nyilatkozom.

Seaweed
<#eljen>
40 felett, tehát az itt levők többségére is vonatkozik :

"...Egy egész disznót....a kolbászért.... ??????????
40 év feletti nők...miben mások, mint fiatalabb társaik?

Egy férfi tollából...

Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért:

* Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze:
"Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.

* Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van.
Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.

* Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.

* A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.

* Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.

* 40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.
Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.

* Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.

* A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.

* Egy 40 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.

* Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.

* Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

* Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán.
Hölgyeim, elnézést kérek érte.

* És minden olyan férfinak, aki azt mondja:
"Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni",

üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért..."
Her Laca
Amen!

Őőőő na igen. Szóval ha nem baszódna el, meg tudnám szokni. De ez most nem a pozitív értelemben alkalmazott szólás,egyszerűen csak megszoknám mert nem jobb de nem is rosszabb mindent egybevetve. Tök új a cucc. Ennek ellenére, mintha-nem mintha, egyértelműen-érezném a ffb fogaskerekeit. Továbbá az ffb kb. 2x gyengébb a saiteknél.
Pozitívumok:több rajta a gomb és van ami jobb helyen is van, és sokkal finomabb-még-mint az öreg evom. Mondjuk csak most éreztem, hogy egy jobb joyal,kb 20-% nőnének az esélyeim, már ami a találatokat jelenti. Nem melegszik-az evon tojást lehet sütni-és ergonomikus is, habár a saitek állítható. Ha nem baszódik el összességében 8-ért megérte. 20 az új. Aztán majd kiderül mi lesz 2 hét múlva.

Willenbrock
Aztán csak úgy ottmaradt? :)

Her Laca

Her Laca
Majd 2 hét után mondj véleményt róla,,de lehet annyi se kell neki. Mondom én (akkor még a 4 . emeleten laktunk) kibaxtam az ablakon .

Megjött a joy..<#lama>
amúgy tényleg zsír új nem kamu, na mindjárt megnézem mi a helyzet.

Seaweed
Juteszembe van egy X45-öm eladó! <#vigyor3>
Seaweed
Eddig mindig az http://www.aviationmegastore.com/-ból rendeltem. De tir4-est már jóideje máshol se láttam webshopban.

Nah jah neki vannak jó szövegei erre! <#hehe>
Köszi. Most már csak öcsémen múlik mit tud felhajtani az nagy Britanniában.
A nőkérdés meg...na igen, nem egyszerű. Csak dr. professzor Ganxstától tudnék idézni egy frappánsat, de nem teszem..<#wink>
hátha vannak itt kicsik is.

Hát köszi srácok, most már nagyon kíváncsi vagyok mennyire szopom be..mert ahogyan nézem a szopás biztosnak tűnik!<#alien>
Mindenesetre nekem ffb kell-éppen ezért még a g940 is gondolkoztam de a saitek pedál jobban tetszik, és most az van-és egyszerűen nincsen más variáció csak ez. Most evo van. Max. marad.

Her Laca
Na! A Rhinóról majd tedd be ide is,kíváncsiak vagyunk rá.!<#worship>

Seaweed
Üdv! (lehet pár régi motoros felismer még! )

Ha szabad tanácsot adnom akkor azt kell mondjam hogy tir4-5 tényleg problémamentes (kivéve mikor prog nem ismeri fel és újra kell indítani kezelőjét, de ez nem nagy dolog, és ritka). Volt valaha (vagy 5-6 éve adtam el) tir4-em, az élet úgy hozta hogy szimezést félretettem holmi punciláz miatt, el is adtam egy fanatikus fsx-es arcnak vakérán. De most megint vettem tir5-ost, (igen most nuku punciláz ...ez nem tudom szomorú e vagy vidám :D). Teljesen jó. Viszont a trac clip pro az szerintem semmivel se hoz többet mint sima clip. Tényleg csak azt láttam hogy headset alá hülyeség sapeszt venni :D .. T Clip Prot még aznap este átalakítottam tépőzáras félfogatásúra a headsetre mert a gyári az egy vicc...
Nem olcsó, viszont relatíve problémamentes (viszonylag, pl. szöszölni beállításokkal ezzel is kell, napfényre allergiás). Egy darabig gondolkoztam hogy barkácsolok magamnak freetrackel valamit, de úgy döntöttem inkább megdolgozok a pénzért amibe kerül mert se időm, se energiám, se idegzetem nincs perpill ehhez, de a head tracking úgy hiányzott mint egy falat kenyér ;)

Meg végre meg kéne írnom a cikket róla barátom blogjára/G+ mert X55 is itt van március 12 óta és arról is ígértem.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.21. 16:28:37
Her Laca
És még rohadtul kényelmetlen is ezt tegyük hozzá:)

LeonSilver
Nekem egészen pontosan ilyenem volt. Egy hétig kb. Valami ótvar az egész! Egy hányadék..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
"Senki ne haragudjon érte de a Logi-ék nem tudnak rendes joyt gyártani. "

Haragudni???? Ezt szajkózzuk ezer éve:) Mindenki tudja ,csak mindenki reménykedik. Ezért van pl G 940 néhányunknak:)))) Mondjuk ott a potikkal éppen nincsen baj,de van mással.

Szia ! Senki ne haragudjon érte de a Logi-ék nem tudnak rendes joyt gyártani. Akkora potméterek vannak benne mint a kisujjam körme ( müanyag az egész). Saitek -ben eddig még nem csalódtam. Volt ST 290, AV-8B Aviator, és X-52. Ha nem ragaszkodsz a force feedback -hez, tökéletesen megfelelnek...
nekem is volt lyenem , 3 hét után kuka.
Az a baj ezzel a joyyal, hogy a vezetékeken kívül nem tartalmaz fémet.Ugyanis van benne 2 motor ami ugye a force feedbacket mozgatja előre ill. oldalra. Na most a motorok bütyköket lökdösnek, amik műanyagok. Ezek a büykök 2 hét alatt elkopnak, ergo nem lesz amibe a motor belelökjön.
A lényeg az egészből annyi hogy fröccsöntött szr az egész, tipikus <#kocsog> marketinges csőbehúzás: "hogy van 10k-ért forceos joystick gyere vedd meg" A sok nép meg persze hogy megveszi. <#levele>
Nekem is hasonló van, de minden javítás után nemtom' pontosan mit, de gagyiznom kell, hogy használhassam..talán valami track ir fixert kel használni vagy ilyesmi.

GaBika6
Működik a freetrack dcs-ben és nem is rosszul... Többféle lehetőség van, de én a ppjoy megoldást használom wii controlerrel és 120fokos infraledekkel, valamint hozzá bluesoleilt brutuszhoz. Kicsivel drágább a sima ledes kamerás freetrachez képest, de a trackir alatt van jóval és 95%-ban ugyan azt tudja mint a trackir... Nekem gsg ajánlotta és tökre bejött.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

pfüü..már nem mondom vissza, de legalább már komolyan izgulok!<#zavart1>

Én is vettem, két hét után már féláron szabadultam tőle. NE VEDD MEG

Ja, viszonylag jó a free track is..igazából jó. Legalábbis az enyém fasza, persze nem olyan pontos mint egy trackIR, de nem sokkal rosszabb. Ami az agyalást kiváltotta, hogy láttam egy kettőt tök jó áron-de aztán kiderült , hogy USA, és úgy már egyből nem jó az ár. Öcsém Angliában van, vele akarok(tam)hozatni. Na szóval az igazi ok, ez a gyökér DCS, mert nem támogatja a freetracket, így minden javítás után, újra végig kell csinálni egy macerát, hogy működjön. Aztán elgondolkodtam mi lesz a edge után. Mármint ha kijön. Szóval ezért filózok.<#fejvakaras>

Her Laca
De most mit mondjunk?:)) A TR az mindennél jobb,egyszerűbb,nem nyűgös,bedugod műxik. Ha van idegzeted molyolni akkor a free track is jó. Te tudod:)

Köszi..<#help>

Her Laca
Nem beszélünk:) Köccsed a pénzt arra van:)

Gondolkodom egy trackIr 4 pro..beszéljetek le légyszi!

Her Laca
Ebben a fórumban szvsz nincs az a téma ,esemény,dolog a bolygón amiről nem írnak,írunk.:)

Persze, engem legalábbis nem zavar.
Csak legyenek fák!<#nevetes1>

Ez az elődje annak amit veszek.

PhantomAss
nekem volt 2 lodi wingman force 3d még anno, de nagy xar, pár hetet bírnak és annyira kikopnak hogy nem lehet velük repülni. Soha többet.
ilyenek voltak:
logi force

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.21. 10:42:20

GOOBY, pls