IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sürgős, de meguntam a mizériát, ffb új verzió még a látóhatár alatt sincsen, ha meg veszek egy ilyet, eladom -mondjuk nem szívesen mert nagyon szeretem-a saitek pedálomat, meg a joyaimat, aztán úgy kibírható' a 940 ára. Mondjuk újat így sem szívesen vennék, csak ha nincsen más megoldás. A használt piac viszont finoman szólva sem túl telített.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mi az, hogy a steames és nem steames verzió között nincs átjárás? Egy steames Dóra nem játszhat együtt a nem steamessel?
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként nekem már ez a 40-es korosztály dukál, az is volt. Szépen elbasztuk. Oda 7 év....
20-évesekkel vicces lenne hogy kétszer annyi vagyok majdnem <#hehe>#hehe>

"...Egy egész disznót....a kolbászért.... ??????????
40 év feletti nők...miben mások, mint fiatalabb társaik?
Egy férfi tollából...
Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért:
* Egy 40 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze:
"Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.
* Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van.
Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
* Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő akad, akit érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.
* A nőknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elő, hogy jelenetet rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelőnek, főleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.
* Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.
* 40 felett egy nő elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek.
Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is hanyagolja, ha partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.
* Egy negyvenen túli nőt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.
* A nők a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell meggyónnod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.
* Egy 40 feletti nőnek jól áll a tűzpiros rúzs. Ugyanez már nem mondható el a fiatal lányokról vagy a transzvesztitákról.
* Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal szexisebb, mint fiatalabb nőtársai.
* Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.
* Igen, számtalan okból dicsőíthetjük a negyvenen túli nőket. Sajnos ezt fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nőre jut egy kopaszodó, pocakos őskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán.
Hölgyeim, elnézést kérek érte.
* És minden olyan férfinak, aki azt mondja:
"Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni",
üzenem, hogy változnak az idők. Manapság a nők 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nők is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért..."
Pozitívumok:több rajta a gomb és van ami jobb helyen is van, és sokkal finomabb-még-mint az öreg evom. Mondjuk csak most éreztem, hogy egy jobb joyal,kb 20-% nőnének az esélyeim, már ami a találatokat jelenti. Nem melegszik-az evon tojást lehet sütni-és ergonomikus is, habár a saitek állítható. Ha nem baszódik el összességében 8-ért megérte. 20 az új. Aztán majd kiderül mi lesz 2 hét múlva.

amúgy tényleg zsír új nem kamu, na mindjárt megnézem mi a helyzet.
Nah jah neki vannak jó szövegei erre! <#hehe>#hehe>
A nőkérdés meg...na igen, nem egyszerű. Csak dr. professzor Ganxstától tudnék idézni egy frappánsat, de nem teszem..<#wink>#wink>
hátha vannak itt kicsik is.
Mindenesetre nekem ffb kell-éppen ezért még a g940 is gondolkoztam de a saitek pedál jobban tetszik, és most az van-és egyszerűen nincsen más variáció csak ez. Most evo van. Max. marad.
Ha szabad tanácsot adnom akkor azt kell mondjam hogy tir4-5 tényleg problémamentes (kivéve mikor prog nem ismeri fel és újra kell indítani kezelőjét, de ez nem nagy dolog, és ritka). Volt valaha (vagy 5-6 éve adtam el) tir4-em, az élet úgy hozta hogy szimezést félretettem holmi punciláz miatt, el is adtam egy fanatikus fsx-es arcnak vakérán. De most megint vettem tir5-ost, (igen most nuku punciláz ...ez nem tudom szomorú e vagy vidám :D). Teljesen jó. Viszont a trac clip pro az szerintem semmivel se hoz többet mint sima clip. Tényleg csak azt láttam hogy headset alá hülyeség sapeszt venni :D .. T Clip Prot még aznap este átalakítottam tépőzáras félfogatásúra a headsetre mert a gyári az egy vicc...
Nem olcsó, viszont relatíve problémamentes (viszonylag, pl. szöszölni beállításokkal ezzel is kell, napfényre allergiás). Egy darabig gondolkoztam hogy barkácsolok magamnak freetrackel valamit, de úgy döntöttem inkább megdolgozok a pénzért amibe kerül mert se időm, se energiám, se idegzetem nincs perpill ehhez, de a head tracking úgy hiányzott mint egy falat kenyér ;)
Meg végre meg kéne írnom a cikket róla barátom blogjára/G+ mert X55 is itt van március 12 óta és arról is ígértem.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.08.21. 16:28:37

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Haragudni???? Ezt szajkózzuk ezer éve:) Mindenki tudja ,csak mindenki reménykedik. Ezért van pl G 940 néhányunknak:)))) Mondjuk ott a potikkal éppen nincsen baj,de van mással.
Az a baj ezzel a joyyal, hogy a vezetékeken kívül nem tartalmaz fémet.Ugyanis van benne 2 motor ami ugye a force feedbacket mozgatja előre ill. oldalra. Na most a motorok bütyköket lökdösnek, amik műanyagok. Ezek a büykök 2 hét alatt elkopnak, ergo nem lesz amibe a motor belelökjön.
A lényeg az egészből annyi hogy fröccsöntött szr az egész, tipikus <#kocsog>#kocsog> marketinges csőbehúzás: "hogy van 10k-ért forceos joystick gyere vedd meg" A sok nép meg persze hogy megveszi. <#levele>#levele>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Csak legyenek fák!<#nevetes1>#nevetes1>
ilyenek voltak:
logi force
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.21. 10:42:20
GOOBY, pls