91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
GPx8 #79593 Ott olyan szinten komolyan veszik magukat a sácok, mintha mindegyik épp tegnap szállt volna ki egy-egy 2 Vh-s repülőből... -
feca1229 #79592 Azok voltak a szép idők! Nem volt tele a TV minden fostalicska moslék szarral, celebekkel meg egynapos sztárocskákkal! -
artivizsla #79591 Anno láttam én is ezt a sorozatot, a haverral vetettem fel VHS kazettára, mert nálunk akkor még nem volt kábel TV.
Ha bele gondolok, hogy '88-ban még a cégnél készítettünk több m-es tetőantennát, hogy az MTV1 és 2 mellé még fogni tudjuk az orosz TV is, így növelve a kínálatot... -
feca1229 #79590 Most, hogy így mondod ezt az ovális nyilást szemből! igen valóban...
Nekem a Corsairben a forditott sirályszárnyak tetszenek ebben a sorozatban láttam még gyerekkoromban Baa Baa Black Sheep és akkor nagyon megteszett! Amúgy tetszik szinte minden ami repül! -
#79589 Mi repült most a VFAT-on a mustanggal? Nem P-40? -
artivizsla #79588 Nem tudom, nekem a Fóka után ez jön be. Nézd meg szemből azt az ovális nyílást...:)
-
#79587 Események:) olvasd el -
Solt #79586 -
feca1229 #79585 Na itt is van! DCS 1944
Meg is találtam! Ha minden jól megy persze, és ha nem lesz csúszás, de hát miért lenne nem igaz!? :-) -
feca1229 #79584 Az is meg a P-47 is ha jól tudom de utánna nézek! -
#79583 Me' mi van? -
#79582 DCS-ben nem a P-40-es lesz? -
#79581 hu bammeg. Olvassatok pumákok fórumot. Tom friss hírekkel a BOS ról.
Úgy érzem kezd szepegni a valaguk,ahogy kiveszem a szavakból.
Vesszen a 3*7! -
#79580 konkrétan asszem ugyan az a moci van bennük. de utána kell néznem. -
feca1229 #79579 A DCS-ben megcsinálják, kiváncsi leszek rá, biztos nagyon állat!
Bár nekem a csillagmotorosok közül a Corsair jön be! -
artivizsla #79578 P-47
"...Újdonságként hatott, hogy a pilótafülke már légkondicionált volt, valamint a fegyverkamrát fűteni lehetett, elkerülendő a fegyverek befagyását..."
Azért azt vegyük figyelem, hogy mind ezt 1943-ban követték el és azért ez nem volt egy átlagos komfortfokozat még csak repülőgépek esetébe sem.
-
feca1229 #79577 netadó
-
artivizsla #79576 "...A lehetséges megrendelőkről szólva Sorost, a Bilderberg-csoport tagjait,..."
Hm, mint ha ezeket a neveket már olvastam volna magyar nyelvű szövegkörnyezetbe. -
artivizsla #79575 A szabályozható fűtés nem egyenlő avval, hogy vagy megsül a pilóta, vagy pedig megfagy. Gondolom feltűnt azért, hogy eléggé be voltak öltözve a népek, mert azért kemény mínuszok döngettek ott 8-10.000 m magasságban.
Már kezdem megszokni, hogy minden új regelt engem talál meg először, de nem zavar különösebben, a cégnél van 100 emberem, engem már nem lehet meglepni semmivel. :)) -
#79574 Valamelyik kibanolt acc új regje -
#79573 Te ki vagy bobek? Tán köszönjél ha már első alkalommal benézel,aztán meg nem ilyen stílusban kéne Vizsla barátunkhoz intézni a mondandódat amiben lássuk be van is valami. .
Ne haragudj ,hogy ezt megjegyeztem,de mostanában az új arcok nál úgy látszik ez a stílus dívik,mi meg vének vagyunk és nem ezt szoktuk meg itt.
Amúgy szívesen meghallgatjuk a véleményed bármiről.Isten hozott! -
nyergiberg #79572 biztosan hatalmas mérnöki bravúr volt fűtést rakni a pilótafülkébe,másfél méterrel egy 18 hegeres, 2500 lóerős motor mögé -
Solt #79571 Úgy-úgy... anno a magyar mentalitás topikban belefutottunk párba... :) -
#79570 Van olyan is, aki meggyőződéses, vak hitből csinálja ingyen.
Van olyan aki csak a pénzért és van olyan is aki meggyőződéses, vak hitből + pénzért. Na a legutóbbi a leggusztustalanabb kategória. -
Solt #79569 Értem sajnos... :)) -
#79568 Olyan ez, mint neten a bértrollok, ha érted mire/kikre gondolok -
Solt #79567 A sajtó válságáról -
artivizsla #79566 Én e ? Hát mit te gondolsz rólam ? Ha nem lennék fáradt, most jól megsértődnék ! Még ilyet feltételezni rólam ? :)) -
#79565 Ne politizálj:)))
Amúgy lexarom mi van németeknél.Itt mi van az érdekel.Jelzem itt is van TV re valami adó vagy mi. -
artivizsla #79564 Egy Németországba szakadt hazánkfia írta egy kommentben :
"...Internetadó itt ugyan nincsen, de van tv adó, amit akkor is kell fizetni, ha nincs tv-m, de van internetem... " -
#79563 Just flight spitfire vs fóka a cfs3-ban:
-
sakkay #79562 Ez sem rossz. -
#79561 Juj:) El kell mesélnem.
Ugye van nekem az egyik angelus beretvám aminek a dobozát is helyreállítottam.Csakhogy a dobozban annó két borotva volt.Egy készlet.
Na minap kiderült ,hogy van egy srác akinek megvan a másik darab,és ma odaadta (jelzem ramaty állapotban van,de már szebb mert tisztogattam) ,hogy ha már megvan az egyik akkor legyen meg a párja:) Mondjuk a srác nem normális van vagy 100 beretválya ,de abból 90 az felújítandó.
Kérdezem miért nem csinálja meg őket ,mert így csak vannak sokan de mi hasznuk.Ő gyűjteni szereti.Mind 1 az a lényeg,hogy mostmár így teljes a szettem:))Bár lesz mit vakarni róla mert nem kicsit rozsdás:)
Na ennek a párja.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.27. 21:38:21 -
sakkay #79560 Tartaléknak veszem...meg aztán ez piros tűzgombos, ez a legutolsó széria-azt hiszem nem vagyok normális-ráadásul a mostanin alig van ugye eleve gomb, abból is 2 nem nagyon műkszik. De most már lassan megvan egy fél g 940 használtan. -
#79559 Vedd meg.USB kábelt 2 perc kicserélni ha nem lenne jó ,1 perc kiszedni a műanyagot.
Mondjuk nem tudom minek neked,tán gyűjtöd a retro joy okat? Már hányat vettél?Persze én beszélek a borotváimmal:)) -
#79558 ÉNNN? Ne viccelj már.Én mindenkit csak biztatni tudok,hogy azonnal vegye meg ezt a gyöngyszemet.
Különben leírtam annó és most is tartom ehhez magam.
Ha magába nézem akkor jó.Jó a kabin ,jó a repülés érzete.Magával ragad.Mondjuk engem kb 5 percig.
A felhők parádésak.
A táj sivár de milyen legyen végül is.
A rep modell fos. A sérülések egysíkúak,de legyenek jók mert Sakkay szerint azok.A lövedékek borzalmasak. Mindenki Ász lesz ha kipróbálja mert 1 lövés egy gép,égnek mint a kalapgyár. Ha mellé lősz akkor is:)
Én megvenném a helyetekben:) -
sakkay #79557 Laca privát...mit szólsz? -
artivizsla #79556 Mondjuk most azért elgondolkodtattál, hogy vagy nézzük úgy a Bos érdekében kifejtett marketingtevékenységedet, hogy spóroltál 20.000 Ft.ot az antibossal, vagy megfosztottál minket egy jó repülős szimtől ? :)) -
#79555 Szóltam neki ,hogy most megmutathassa,de aszonta még nincs kész:) Gyanítom én már csak így halok meg,hogy Miki gyerek sose lő le az égről:) -
#79554 Asszem tankozik. Vagy nem.