91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • GPx8
    Ott olyan szinten komolyan veszik magukat a sácok, mintha mindegyik épp tegnap szállt volna ki egy-egy 2 Vh-s repülőből...
  • feca1229
    Azok voltak a szép idők! Nem volt tele a TV minden fostalicska moslék szarral, celebekkel meg egynapos sztárocskákkal!
  • artivizsla #79591
    Anno láttam én is ezt a sorozatot, a haverral vetettem fel VHS kazettára, mert nálunk akkor még nem volt kábel TV.

Ha bele gondolok, hogy '88-ban még a cégnél készítettünk több m-es tetőantennát, hogy az MTV1 és 2 mellé még fogni tudjuk az orosz TV is, így növelve a kínálatot...
  • feca1229
    Most, hogy így mondod ezt az ovális nyilást szemből! igen valóban...
    Nekem a Corsairben a forditott sirályszárnyak tetszenek ebben a sorozatban láttam még gyerekkoromban Baa Baa Black Sheep és akkor nagyon megteszett! Amúgy tetszik szinte minden ami repül!
  • macleody
    Mi repült most a VFAT-on a mustanggal? Nem P-40?
  • artivizsla #79588
    Nem tudom, nekem a Fóka után ez jön be. Nézd meg szemből azt az ovális nyílást...:)

• Her Laca
    Események:) olvasd el
  • Solt
  • feca1229
    Na itt is van! DCS 1944
    Meg is találtam! Ha minden jól megy persze, és ha nem lesz csúszás, de hát miért lenne nem igaz!? :-)
  • feca1229
    Az is meg a P-47 is ha jól tudom de utánna nézek!
  • LeonSilver
    Me' mi van?
  • macleody
    DCS-ben nem a P-40-es lesz?
  • Her Laca
    hu bammeg. Olvassatok pumákok fórumot. Tom friss hírekkel a BOS ról.
    Úgy érzem kezd szepegni a valaguk,ahogy kiveszem a szavakból.
    Vesszen a 3*7!
  • Her Laca
    konkrétan asszem ugyan az a moci van bennük. de utána kell néznem.
  • feca1229
    A DCS-ben megcsinálják, kiváncsi leszek rá, biztos nagyon állat!
    Bár nekem a csillagmotorosok közül a Corsair jön be!
  • artivizsla #79578
    P-47

"...Újdonságként hatott, hogy a pilótafülke már légkondicionált volt, valamint a fegyverkamrát fűteni lehetett, elkerülendő a fegyverek befagyását..."

Azért azt vegyük figyelem, hogy mind ezt 1943-ban követték el és azért ez nem volt egy átlagos komfortfokozat még csak repülőgépek esetébe sem.

• feca1229
    netadó
  • artivizsla #79576
    "...A lehetséges megrendelőkről szólva Sorost, a Bilderberg-csoport tagjait,..."

Hm, mint ha ezeket a neveket már olvastam volna magyar nyelvű szövegkörnyezetbe.
  • artivizsla #79575
    A szabályozható fűtés nem egyenlő avval, hogy vagy megsül a pilóta, vagy pedig megfagy. Gondolom feltűnt azért, hogy eléggé be voltak öltözve a népek, mert azért kemény mínuszok döngettek ott 8-10.000 m magasságban.

Már kezdem megszokni, hogy minden új regelt engem talál meg először, de nem zavar különösebben, a cégnél van 100 emberem, engem már nem lehet meglepni semmivel. :))
  • LeonSilver
    Valamelyik kibanolt acc új regje
  • Her Laca
    Te ki vagy bobek? Tán köszönjél ha már első alkalommal benézel,aztán meg nem ilyen stílusban kéne Vizsla barátunkhoz intézni a mondandódat amiben lássuk be van is valami. .
    Ne haragudj ,hogy ezt megjegyeztem,de mostanában az új arcok nál úgy látszik ez a stílus dívik,mi meg vének vagyunk és nem ezt szoktuk meg itt.
    Amúgy szívesen meghallgatjuk a véleményed bármiről.Isten hozott!
  • nyergiberg
    biztosan hatalmas mérnöki bravúr volt fűtést rakni a pilótafülkébe,másfél méterrel egy 18 hegeres, 2500 lóerős motor mögé
  • Solt
    Úgy-úgy... anno a magyar mentalitás topikban belefutottunk párba... :)
  • L Viper #79570
    Van olyan is, aki meggyőződéses, vak hitből csinálja ingyen.
    Van olyan aki csak a pénzért és van olyan is aki meggyőződéses, vak hitből + pénzért. Na a legutóbbi a leggusztustalanabb kategória.
  • Solt
    Értem sajnos... :))
  • L Viper #79568
    Olyan ez, mint neten a bértrollok, ha érted mire/kikre gondolok
  • Solt
    A sajtó válságáról
  • artivizsla #79566
    Én e ? Hát mit te gondolsz rólam ? Ha nem lennék fáradt, most jól megsértődnék ! Még ilyet feltételezni rólam ? :))
  • Her Laca
    Ne politizálj:)))
    Amúgy lexarom mi van németeknél.Itt mi van az érdekel.Jelzem itt is van TV re valami adó vagy mi.
  • artivizsla #79564
    Egy Németországba szakadt hazánkfia írta egy kommentben :

"...Internetadó itt ugyan nincsen, de van tv adó, amit akkor is kell fizetni, ha nincs tv-m, de van internetem... "
  • Willenbrock
    Just flight spitfire vs fóka a cfs3-ban:

• sakkay
    Ez sem rossz.
  • Her Laca
    Juj:) El kell mesélnem.
    Ugye van nekem az egyik angelus beretvám aminek a dobozát is helyreállítottam.Csakhogy a dobozban annó két borotva volt.Egy készlet.
    Na minap kiderült ,hogy van egy srác akinek megvan a másik darab,és ma odaadta (jelzem ramaty állapotban van,de már szebb mert tisztogattam) ,hogy ha már megvan az egyik akkor legyen meg a párja:) Mondjuk a srác nem normális van vagy 100 beretválya ,de abból 90 az felújítandó.
    Kérdezem miért nem csinálja meg őket ,mert így csak vannak sokan de mi hasznuk.Ő gyűjteni szereti.Mind 1 az a lényeg,hogy mostmár így teljes a szettem:))Bár lesz mit vakarni róla mert nem kicsit rozsdás:)
    Na ennek a párja.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.27. 21:38:21
  • sakkay
    Tartaléknak veszem...meg aztán ez piros tűzgombos, ez a legutolsó széria-azt hiszem nem vagyok normális-ráadásul a mostanin alig van ugye eleve gomb, abból is 2 nem nagyon műkszik. De most már lassan megvan egy fél g 940 használtan.
  • Her Laca
    Vedd meg.USB kábelt 2 perc kicserélni ha nem lenne jó ,1 perc kiszedni a műanyagot.
    Mondjuk nem tudom minek neked,tán gyűjtöd a retro joy okat? Már hányat vettél?Persze én beszélek a borotváimmal:))
  • Her Laca
    ÉNNN? Ne viccelj már.Én mindenkit csak biztatni tudok,hogy azonnal vegye meg ezt a gyöngyszemet.
    Különben leírtam annó és most is tartom ehhez magam.
    Ha magába nézem akkor jó.Jó a kabin ,jó a repülés érzete.Magával ragad.Mondjuk engem kb 5 percig.
    A felhők parádésak.
    A táj sivár de milyen legyen végül is.
    A rep modell fos. A sérülések egysíkúak,de legyenek jók mert Sakkay szerint azok.A lövedékek borzalmasak. Mindenki Ász lesz ha kipróbálja mert 1 lövés egy gép,égnek mint a kalapgyár. Ha mellé lősz akkor is:)
    Én megvenném a helyetekben:)
  • sakkay
    Laca privát...mit szólsz?
  • artivizsla #79556
    Mondjuk most azért elgondolkodtattál, hogy vagy nézzük úgy a Bos érdekében kifejtett marketingtevékenységedet, hogy spóroltál 20.000 Ft.ot az antibossal, vagy megfosztottál minket egy jó repülős szimtől ? :))
  • Her Laca
    Szóltam neki ,hogy most megmutathassa,de aszonta még nincs kész:) Gyanítom én már csak így halok meg,hogy Miki gyerek sose lő le az égről:)
  • LeonSilver
    Asszem tankozik. Vagy nem.