IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #79500 Helló Urak! :) Hejj de rég jártam már erre! :)
Képzeljétek mi történt. Már egy jó ideje itt vagyok Stuttgártban és gondoltam elmegyek kicsit plázázni. Ha már pláza, benézek az itteni mediamarktba. A felhozatal ugyan az mint otthon, sajnos az árak is.
Keresek Saitek cuccokat, különösen joystickot. Na nem mintha kellene, mert már idejét sem tudom mikor láttam utoljára szimulátort és én még az il2 óta nem is vágom mi a helyzet ezen a téren, de gondoltam kicsit nosztalgiázok.
Hát jelentem, hogy az itteni mm-ben ahogy otthon sem, semmi sincs ami Saitek pláne nem joystick.
Átmentem egy másik plázába, ott van Saturn. Na az 3 emelet csak műszaki cuccok. Mondom, ha itt nincs, akkor sehol. Hát jelentem itt volt! Vakami V-1 és a Cyborg FLY 5-ös. De egyikre sem volt ráírva a gyártó és én meg azt hittem, hogy valami kínai utángyártott cucc! Valami mad catz volt ráírva Saitek helyett. Hát hogy van ez kérem