IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Az a baj a politikával, hogy összeugrasztja az embereket. Nem csak a barátokat, hanem még a családokat is. Hiszen tudjuk nagyon jól, hogy háboruk is törtek ki miatta. A fenn álló rendszerek nem tudnak mindenkinek megfelelni, akiknek most jó az dicséri, akinek meg most nem jó az szidja. A legnagyobb gond, hogy a politikárol csak rövid ideig lehet kulturáltan beszélgetni, utánna az egész átcsap egy veszekedésbe hiszen egyik fél sem érti, hogy miért nem érti a màsik az Ő saját álláspontját. Az előbb látható is volt, hogy kezd eldurvulni. Én ugy gondolom , hogy esetek döntő többségében kultulrált normáls emberek irogatnak ide, és még itt is kezdtek elszabadulni az indulatok.
    Ezt nem vitainditásnak szántam, csak szerintem sokkal normálisabb emberek vagyunk, hogy ne vennénk ezt észre, hogy ezen túlkell lépni.