IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Fürtös
    Lysandus minden tiszteletem mellett, ez a topik már rég nem az IL2 ről szól, sokkal inkább egy baráti társaság ahol ami az il 2-n keresztül kovácsolódott össze. Időnként elkalandoznak a témától és amíg korrektül elvitatkozgatnak az emberek szerintem nem baj,hogy másról is van szó.
    Én például kiváncsi vagyok mindenki véleményére,hobbijára bolondériájára. Szívesen nézegetem a borotvákat,szívesen olvasgatom Artivizsla linkjeit a kávém mellett, mindezt úgy ,hogy IL21946 vagy CLOD kb 3 éve el sem volt indítva a gépemen.
    A 3 napos politikai vitanapoknak hála megtudtam egy rakás dolgot amit én nem ismerhettem mert a fater még anyámat se ismerte meg akkoriban :D
    Még ha én is vitatkoztam Sakkayval, ettől a véleményét még tiszteletben tartom és kíváncsi vagyok rá.
    Amíg kulturált módon megy a dolog addig nbem kell felháborodnod.
    Ha annyira jó lenne a BOS vagy a CLOD akkor arról beszélnénk...