IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na mindjárt elárasztalak benneteket beretvákkal.
    Ma mentem melóba ,de előtte megálltam itt nálunk a bolhán.Készültem,mert zsebre tettem 2 használhatatlan ámde szépen kinéző piszkafát ,meg egy jelzetlen ámde jó kést.Múlt héten láttam egy Robert Klaas borotvát (ez azért ritka egy darab meg az usákok istenítik) de 6 ezret kért érte a koma.Na odablattyogok hozzá,látom a kés sehol.Kérdem eladta.Igen szar volt a kedve mert mint mondta nem volt forgalma,de a bőrönd mélyéről előkotorta.Konkrétan egy majd zsír új beretváról van szó.Na mondom üzleteljünk.Mennyi.Mondja 5.Nevetek,mondom minap 6 volt.Mondja egy hét múlva lehet 4 lesz.Na akkor mondom adok én két beretvát ezért+ 1 ezrest.Vakarózik,de az asszonya mondja ,hogy nézzék meg.Mutatom,tetszik neki. Elbótoltuk. A két csoffadt vas az volt vagy 1500 am ba valamihez hozzácsapták .Ez meg ér kb 25-30 at ahogy az ebay en nézem.