IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Mit tudunk tenni? Azt most nem tudom,de akkor innen már csak egy lépés,hogy a napi gyaloglásod alatt megtett lépésszámot is lépésenként 1 forinttal megadóztatják,mert koptatod a járdát. Azért álljunk már meg emberek.Ilyet ,hogy egy szolgáltatásért amiért ÉN fizetek,még adót is csapjanak a nyakamba?
    Különben tudom mit lehet tenni.Az első utamba kerülő fideszes aktivistát úgy baxom szájba ,hogy megjegyezze és adja tovább a többieknek,hogy ez fog jönni. Sőt! Minden politikai párt aktivistáját aki a piac előtt szórólapokkal bombáz.Ez a mit tudunk tenni szöveg most elszomorított. Ezek szerint ha úgy gondolják akkor ha fingok egyet majd számolják és azt is megadóztatják?
    Álljon már meg a nászmenet bakker.Azért tudják már hol a helyük.