IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem hiszem, hogy nem látod miért van ez az egész?!
Az egész gazdaság mozgató rugója, bárki bármit is mond, nem más mint a Zemberek fizetése.
Ha sokat keresel (mondjuk 500e Ft-ot a példa kedvéért), akkor sokat költhetsz. Ha sokat költhetsz, akkor lehet drágább a termék. Ha drágább a termék nem mész el tizedannyi fizetésért dolgozni ergo több lesz a fizetésed. Ha több lesz a fizetésed sokat költhetsz. Ennyi.
Fogyna az élelmiszer, a paraszt (nem pejoratív értelembe vett paraszt) többért adhatja a gabonát, a állattenyésztő a húst. Neki is lenne pénze, elkezdene JD mezőgazdasági eszközöket venni. Stb.. lehetne ragozni, de érted miről van szó.
De az emberek zöme örül ha megél valahogy ma.
MIt kellene - lehetne csinálni? Én azzal kezdeném, hogy az ÁFA csalókat, mutyizókat, megvesztegetőket és megvesztegetetteket hosszú-hosszú évekre bezárnám a picsába. Azért az mégis nonszensz, hogy ha én, alkalmazottként tartozom 1000Ft-al az adóhatóságnak, akkor küldik a csekket mellette meg a fenyegetést, és akkor ma Magyarországon vannak emberek és cégek, akik több száz milla adóval tartoznak apám!
Vagy trükköznek az áfával. mert papíron kiviszik meg behozzák meg mit tudom én mi. Faszán leírta az az apehes pali, mégis Őt kezdték húzkodni, ahelyett, hogy csináltak volna valamit.
Ja! És a börtön mellett még mindenét elvenném, de a gyerekétől nejétől, kutyájától. Mert a lopott zsetont ráírják másra oszt' jó napot.
De egy ilyen országban, ahol az folyik ami... trafikmutyi, földmutyi. Mert lehet vetíteni meg megmagyarázni de a trafikok és a föld is mutyiba ment.
Ahol a megvádolt apehes vezető, aki TŐLEM meg TŐLED kapja a fizetését nem nyilatkozik? Elmegy nyaralni a másik megvádolttal karöltve?
Tudod mi történne a világnak a jobbik felén ezekkel a szarokkal, ugye?
A gengszertváltás óta felállt összes kormány sara ez barátom! maszop, szadesz, fütyesz. Egy kutya mind és egyik sem jobb a másiknál.
A térség összes országa, akik valaha mögöttünk kullogtak, már rég elhúztak mellettünk és integetnek vissza.
Kíváncsi leszek ma André Goodfriend sajtótájékoztatójára.