IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • lala42
    Nos olvasva itt a hozzászólásokat engesjétek meg, hogy kifejtsem a véleményem. Szerintem nincs az országban diktatúra. Ill minden országban van. Hogy is van ez?
    Ebben az országban valakik elmentek szavazni. A választást valakik felügyelték, tehát tiszta volt. (vagy nem) Más kérdés. Az ország felnőtt lakosságának egy része részt vett a szavazáson, akik többsége a FIDESZ-re szavazott. A FIDESZ ezáltal kormányt alapított. Magyarul megnyerte a választást. Van egy elképzelése, hogy miként kormányoz. Teszi ezt jól, vagy rosszúl, most mindegy. Az "ellenzék" ami jelenleg nem számottevő elkezd kiabálni. Megszünt a demokrácia! Előttük is ott volt a lehetőség,hogy az embereket magik mellé állítsák. tehették volna, de nem tették, ellenben önös kis hatalomvágytól fütve torzsalkodtak. Fő szempontjuk,hogy ki szerzi meg a fazekat. Azt a bizonyos húsosat. Ha az ellenzék kerül hatalomra, nekünk akkor sem lett volna jobb. /szerintem rosszabb/. Mert felépítik a lerombolt mezőgazdaságunkat?könnyüiparunkat?gépiraunkat?. Nem! Tudomásul kell venni,hogy sem az EU, sem az USA nem engedte volna, mint ahogy nem engedi jelenleg sem ezt. Tehát kilőve az ellenzék, mint alternatíva. És a nép ha nem is ezzel a szavakkal, értelmezésben de tudja ezt.
    Visszatérve orsós viktorra. NYERT! és ezt le kell nyelni.
    Az,hogy milyen emberek veszik körül, más tészta. Én személyesen ismerek közülük néhányat. Van aki a környékünkről származik. Mindenki tudja, hogy köztörvényes büncselekményeket követett el. De most ott van ahol. Nos ez pl. szemet szúrt az USA-nak és másnak is.
    Az,hogy a kormány egy valamilyen -jó,rosz?- elképzelés alapján hozza az intézkedéseket, majd eldönti a történelem. Mint ahogy korábban is eldöntötte.
    Tehát kiabálni, hogy nem jó, mert diktatúra van, nem igaz. Van egy legitim kormányunk, akit a szavazók megválasztottak. Pont. ennyi. Erről nincs mit vitatkozni. Az orsós kormányoz. Pont. ennyi. Lehetett volna másképpen is, de nem lett. Pont. ennyi.
    Az USA által kitiltott személyek, vagy vannak, vagy nincsennek. Ha itt azt mondom,hogy valaki gyilkos, esetleg lopott valamit, akkor mindenki kiabálni fog, hogy miondjam meg, vagy hallgassak, mert hazudok. Az,hogy ködösit a nagy testvér, és személyiségi jogokra hivatkozik, nekem nem kóser. Mert vagy van bizonyiték, és azt mondom, hogy ez és ez a személy nem kivánatos, vagy nincs és hallgatok. ( mondjuk, ha valós a vád, akkor van tippem hogy ki a hunyó. Legalábbis 1 biztos) Esetleg valamilyen csatornán keresztül értesítem az illetékes kormányt, hogy ez és ez a személy nem kivánatos nálunk.

Mondom ezeket úgy,hogy semleges párt és felekezeti személy vagyok. Nem kiabálok sem elnyomásról, sem diktatúráról, nem is járok szavazni.
    Még egy. És jegyezzétek meg! Ha a választás bármit és bármin is változtatna egy ország életében, már régen betiltották volna.

Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.23. 11:36:47