IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt baszki, nem érted a lényeget. Nem a 700 Ft a legfőbb baj! Egyszerűen ne legyen net adó. Semennyi. Egy forint sem.
Fizetek szjat. Aztán ha bármit veszek fizetek áfát. Mi a faszomat akarnak még? Mi? Mi nem elég?
Nincs elég zseton a rohadt stadionjaikra? Mit nem lehet áthárítani? Most fizetek mondjuk 5000Ft-ot a korlátlan netért. Jövőre meg azt mondja a T, hogy a korlátlan net ára 8500Ft. És? Áthárítás? Nem annak látszik és mégis az.
Az megvan, hogy jövőre mire vetnek még ki termékdíjat?
"Megadóztatják például az irodai papírokat, de nemcsak a fénymásolópapírt, hanem a jegyzettömböket, mappákat és iratrendezőket is. Ezekért kilónként 19 forintot kell majd fizetni."
Rizsacsökkentés? Aha, lófasz és esti fény apukám!
A villannyal meg ilyenekkel kár példálóznod Solt. Akárhonnan nézed, az jár jól aki sokat fogyaszt.
Menj már el kérlek egy borsodi faluba mondjuk egy egyedülálló idős nénihez. Még világítani is alig mer bakker! Tudod Te falun mennyi kihúzott hűtő van? Elképednél barátom. Még itt Vas megyében is.
Internetadó, meg termékdíj a szappanra, mosószerre. Az kell. Kérdem én, luxusadó miért nincs? A koszos szijjártó vagy a retardált rogán miért nem adózik a kibaszott villák, nyaralók meg mit tudom én mik után?
Nevetséges kormány!