91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#79033 Amiket felsoroltál azokat én is élvezem. Csak a milyen áron!! a kérdés.Én azt látom,hogy ezekkel az intézkedésekkel megvették az embereket.Csak lesz böjtje! Majd figyelj. Budapest rendbetételéről annyit ,hogy max ahol te a buszoddal járkálsz. Mondjuk érdemes az alagút mellet megnézni a várkertet:) már bohózat,havonta átadják oszt utána még az utat is lezárják. -
#79032 A rizsacsökkentésnek épp ez a hátulütője. Minél többet fogyasztasz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.
Szóval Gizi néninek ugyan mindegy, hogy 2500Ft vagy csak 2250Ft a villanyszámlája.
-
#79031 Ez mind nagyon szép és jó lenne. Csakhogy van egy icipici probléma.
Mégpedig az, hogy az ország zöme nem mondhatja el, hogy jobban élne. Én azt megértem, hogy Te pont leszarod ezt, mert Neked éppen jó.
Nincs ezzel semmi baj. Csak azt kellene észrevenni barátom, hogy az ország lakosságának jelentős hányada ezt nem mondhatja el magáról.
Javaslom beszélj néhány családsegítővel, szoc. munkással. Esetleg látogass el Somogy vagy akár BAZ megyébe. -
Solt #79030 Lehet, hogy én másik világban élek, de két háztartást eltartva, kb 30-40 ezer forinttal kevesebb a havi rezsim, gyakorlatilag évek óta nincs infláció, nem nőttek az árak, plusz, ha elintézik ( márpedig úgy néz ki ) a devizahiteleket, akkor újabb kb 50 ezerrel csökken a kiadásom havonta... és akkor azt még meg sem említettem, hogy Budapestet mennyire rendbe rakták, és ez a turizmust tekintve mit jelent a számomra is... :)
Összességében érezhetően jobb a helyzet mint volt, és ilyet eddig egyetlen kormányról sem tudtam elmondani... ja és nem vagyok ezzel egyedül... :) Ennek ellenére persze sokan jönnek valami blőd ellenzéki propagandával ( lásd: mutyi ), de ettől még a tények tények maradnak... és itt lehetne sorolni az IMF picsán rúgásától a devizahitelekig rengeteg dolgot ami kifejezetten jó nekünk anyagilag, és olyat is ami nem anyagi szempontból jó... kettős állampolgárságtól a kötelező napi tesióráig...
Nyilván van amibe bele lehet kötni... például trafikok nagy számban egy kézbe kerülése, de aki azt hiszi, hogy létezik olyan kormány, ami csak és kizárólag jót tesz vele, az álomvilágban él. Egyébként pedig, legalább oda eljutottunk, hogy a saját felső tízezrünk fölözi le a tejfelt, és nem idegenek... első lépésnek ez is valami a hazaáruló brigádok garmadája után! ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.21. 22:22:56 -
narancsbokor #79029 vagy c, adott oprendszered nem támogatott hivatalosan
de ezt már rojaljerry kifejtette
clod-nak sp3 kell.
win xp 64 bit-re meg nincs sp3
pont -
Romeo One #79028 :))) Hidd el, hogy nem azért ódzkodom tőle, mert egyedül nem bírnám felrakni. Sokat nem is segítene, mert utána még két nap, mire minden lomot felrakok...
Inkább azért próbálkozok, mert ha egy adott konfignak hivatalosan múkodnia kell, akkor a, én csináltam valamit rosszul, b, van valami shaolin technika, amit tudni kell hozzá. -
#79027 Én meg voltam annó győződve,hogy Gyurcsinál nagyobb idióta nem kerülhet az ország élére .Na most Orgovác az már kezd Rákosi elvti szintjén lenni ,igaza volt azoknak (ezt be kell látnom) akik ezt jó előre megmondták.Bár én már a mostani szavazásokkor sem támogattam őket ,mondjuk mást se mert azok is semmirekellők.
Minap mondtam éppen valakinek ettől teljesen függetlenül,hogy kezd elviselhetetlen lenni ami itt történik,még Kádár alatt sem volt ennyire nyilvánvaló a" cenzúra ". -
#79026 Ebben az országban nem lehet józanul gondolkodni. Megyek is iszok valami erőset. -
artivizsla #79025 Na most akkor végül annak drukkoltok, hogy legyen adó, mert úgy néz ki elsőre? :) -
77pxdumbo #79024 Mintha anyósomat hallanám. Ő megmondta a trafik-, meg a föld- mega választási mutyi előtt is, hogy ilyet aztán nem tehetnek, mert ezt aztán nem lehet... -
asw27 #79023 "Némi zavar lehet azonban az Erőben, ugyanis a Fidesz bejelentette, hogy nem támogatja új adónem bevezetését. Erről Nyitrai Zsolt, a Fidesz Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetője beszélt.
Igaz, nem most, hanem még 2008 tavaszán, mintha a jövébe látott volna. Nyitrai időközben volt infokommunikációs államtitkár is, ma pedig a Fidesz Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Igazgatóságának igazgatója." -
asw27 #79022 2008-as hozzászólást idézel. -
77pxdumbo #79021 A "NEM HÁRÍTANAK" kifejezést, iróniának szántam -
artivizsla #79020 Nem kell pánikolni, nem lesz ebből semmi, gondoljatok már bele józanul. -
#79019 Most ,hogy mondod:) Hisz nyitunk keletre bakker ,meg kell védeni az orosz testvérek művét!! Mit szólna Putyin koma:))) -
#79018 Aszondod mutyi lesz?Meglehet,de ahogy a bankok se HÁRÍTANK:)) ránk semmit úgy kétségem sincs ,hogy ezt is mi fizetjük meg:)
Különben jó kedvem van,ha ez a Lézer gyerek szembe jönne az utcán szívesen szájon verném a kőfaragó kalapácsommal úgy hirtelen pl .Idegesít .De van még más jelöltem is. -
#79017 Ugyan már. A bankok sem háríthatják át a bankadót... -
bucsher #79016 Meg persze a BoS-t :))) -
77pxdumbo #79015 Értelmezésem szerint ezt a szolgáltatóknak kell fizetniük, amit természetesen NEM HÁRÍTANAK a fogyasztókra.
Ez szvsz teljesen egybevág a szolgáltatók ellehetetlenítése után létrehozandó, Nemzeti (Mutyi) Szolgáltató létrehozásával. Mit nem lehet itt érteni? -
#79014 Ti azért vagytok,hogy majd megvédjétek őket. Ez köztudott,hogy miért is lett létrehozva a szervezet. Majd ti kaptok ingyen netet:))) -
#79013 Varga már az előző ORSÓS kormány alatt is bebizonyította, hogy egy dilettáns, idióta faszparaszt.
Lehet szeretni a fütyeszt meg lehet nem szeretni, de azért nézzed már meg azt a bagázst!
A belügyminyiszter egy maffiózó, aki úgy szőkítette az olajat, mint a sarki fodrász a macákat apukán.
Vagy a lézerjani, rogán. És akkor még a holdudvarról nem is beszéltünk.
Félreértés ne essék, én a maszopot is ekézném ha ők lennének a fazéknál. Leszarom, hogy jobb vagy bal oldali a kormány ha jól csinálja a dolgát. És az sem érdekelne, ha széjjel lopnák magukat ha hagynák élni az embert.
Nem véletlenül mondta a tv-ben a diplomás, Bécsben felszolgálókét dolgozó hölgy, hogy esze ágában nincs hazaköltözni....
-
#79012 Hidd csak el.Már azt ,hogy tervezik.Most belökték a köztudatba és figyelik a reakciókat,aztán ha nagy a bazdmeg majd mondják ,hogy kacsa volt.
Ha kuss van bevezetik.Mégis mi a faxtól ne kéne nekik minden fillér,olyan erős a száguldó gazdaságunk,hogy megérezte amikor az audi egy hónapra leállt. -
asw27 #79011 Varga Mihály ezt mondta. Megkezdett Gb-onként 150 forint. Feltöltés +letöltés. -
#79010 Haggyad mán:) Úgyse fizetünk .Ez nonszensz akárhonnan nézem.Egy raklap dolog a netet használja.Ha bevezetnék mégis akkor rájuk gyújtják a parlamentet.Ne feledjük a netet használók azért nem a gyergyó kategória,(bár lehet az a cél,hogy ne is informálódjon a nép).
Amúgy se kedvencem mostanság stadionépítő vezetőnk ,de kezdi kihúzni a gyufát a barátaival egyetemben nálam.
Bár szvsz ahogy figyelek ,már kezd elege lenni belőle a nagyvilágnak is.Lesz itt nemsokára vigyorszünet .Persze nekünk.
-
sakkay #79009 Én, ezt, így, ebben a formában, egyszerűen nem hiszem el. Komolyan...tuti, hogy itt valami sántít. -
asw27 #79008 Ha maradok a jelenlegi netezési szokásomnál, kb. 35000 ft/hó lesz az adóm ( az elmúlt év adatait figyelembe véve).
Utoljára szerkesztette: asw27, 2014.10.21. 20:52:25 -
#79007 Elmennek a jó édes q.....a anyukájuk mingyá megmondom micsodájába. Az ok,hogy minden rendben DÜBÖRGÜNK,de azért na.
Kezdek mérges lenni pedig már így sincs jó kedvem. -
#79006 Nem is kicsit lesz kemény... -
asw27 #79005 Off. Úgy néz ki 2015-től bevezetik az internet adót, mértéke a megkezdett Gb-onként 150 ft.
On. -
#79004 -
#79003 -
#79002 Azt hittem, hogy a béta verzió már repülhető. -
sakkay #79001 Ja, néztem is mit írsz vissza! Gondoltam komoly hiba van a mátrixban, ha te már dcs messzerrel nyomulsz. -
#79000 Csak Novemberben, mikor letölthetővé válik tudom kipróbálni, addig csak van.
Pedig már úgy tolnám vele! -
#78999 Ezt láttátok már?
-
#78998 Csak, hogy oldjuk egy kicsit a tesztoszteron túltengésünket....
Gabi mesélj már egy kicsit, milyen a messzer ? :) -
artivizsla #78997 Nem csak te vigasztalódsz evvel, vagyunk egy páran még így. :)
Akkor tőlem is egy :
-
#78996 Jójó! Még tetszett is, de nem bírtam végig nézni. Mondják jóból is megárt a sok... Sztem ezt is unja ám már valaki... -
artivizsla #78995 Azért ez ott van a szeren, nagyon is !
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.21. 10:35:26 -
#78994 azért én megkockáztatnék egy levelet a supportnak, de 99% hogy az OS a ludas
rakj fel egy win7-et azt hali...