IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #79069 Megtettem Leon, körülnéztem. :) Azt látom, hogy a rendszerváltás után volt egy gúzsba kötött kezű jobboldalinak csúfolt kormány, majd azt követően volt 12 évnyi baloldalinak csúfolt újabb elvtársi uralom között 4 év fideszes kormányzás. A szétprivatizált ezer milliárdok is kb ebben az arányban repültek ki az országból, a következtetést levontam.
Az, hogy mellettünk mindenki elszáguld, azért azt gondold át... elég nemzetközi a baráti társaságom, gyakorlatilag Szerbia kivételével szinte mindenhol van vagy rokon, vagy ismerős. Ők nem ezt mondják mint te... sőt, még az Olaszoktól is meglehetősen rossz hírek jönnek.
Attól, hogy nem érdekel az OK, csak az OKOZAT, még a tények nem változnak mesterem. Egy ország pillanatnyi állapotának van előzménye még akkor is, ha téged nem érdekel. :) Emlékeim szerint az az orsós winnetou 300 milliárd plusszal adta át a kasszát a D-209-s elvtársnak, aki bele is kezdett a bőkezű 100 napos programba, aminek ismerjük a kimenetelét...
Paks II része annak a politikának, hogy a térség legolcsóbb energiaáraival befektetőket csalogassanak ide. Ezt le lehet egyszerűsíteni odáig, hogy eladják az országot az oroszoknak, de ennek nem sok értelmét látom már csak azért sem, mert emlékeim szerint szakmai okai is vannak bőven annak, hogy az oroszok csinálhatják meg, és nem más. A hitelfelvétel pedig csak akkor rossz, ha az amire felveszik, nem termeli ki azt összeget, amit vissza kell fizetni. Kétlem, hogy Paks II ilyen lenne.
Ha egy ajrót sem kapnánk holnaptól... Leonom, én téged egy értelmes emberkének tartalak, akinek adok is a véleményére, a korodnál fogva pedig tisztelek is! :) DE! Kérlek, egy nyugodtabb pillanatodban gondold végig... szerinted az EU jótékonysági intézmény? Amit kapunk pénzeket, azokat milyen áron kapjuk? Miket tettünk meg eddig érte? Mikről kellett lemondanunk? Vám bevételek, mezőgazdaság, nyitott piac ami szétverte a miénket, élelmiszer ipari multi hegyek, amelyek szétverték a vidéket a sok külföldi olcsó szarral, ezzel bekényszerítve a vidékieket a városba, stb.
Részemről sokkal aggasztóbb volt az, hogy a baloldalinak csúfolt kormányok kiárusították az országot éveken át, főleg stratégia ágazatokban. Garantált profit az energia szektorban, és társai... Plusz ahogy odalöktek a bankoknak... megszüntették az államilag támogatott lakáshitelt menet közben (!), majd a nyakunkra engedték a svájci frank hiteleket... tudom-tudom, nem volt szándékos, a véletlenek sorozata hozta így! :)
Egyébként pedig én nem őket védem, hanem azt a tendenciát, amit látok, vagy látni vélek összességében.... szerencsére a választások alapján nem csak én vélekedek így.
A hírforrások mellőzésével nem homokba dugom a fejem, hanem nem engedem magam befolyásolni... azt nézem amit tapasztalok, amit befizetek, ami bevételem van, stb. Érzelmi manipulálásra nem vagyok kíváncsi sem pro, sem kontra. ;)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 14:35:57