91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #78993 Soros motorral szereltek közül nekem is az egyik kedvenc és pont a formája miatt is, jobban bejön, mint egy Spiti. -
royaljerry #78992
nem hittem volna hogy valakinek tetszik még rajtam kívül a hurri -
royaljerry #78991 CLOD sp3-as xp-vel megy
neked xp 64-ed van amire nincs sp3
több beszéd erről felesleges is
tegyél a gépedre win7-et, ha ódckodsz tőle vidd el egy számtechboltba, pár ezernél nem hiszem hogy drágábban raknák fel a gépedre, nem kell eredeti, kutya nem nézi
Utoljára szerkesztette: royaljerry, 2014.10.21. 00:30:00 -
Lysandus #78990 Füvet kapcsold ki! Médiumnál még van fű. Menj be customba, és teljesen kapcsold ki. Azok között, amit belinkeltem azt írták, hogy a 95 százalékos kilépés tipikus hiba akkor, ha a fű nincs kikapcsolva XP-nél. -
Amaymon #78989 Tapasztalat beszél belőlem sok dolog megfordult már a kezeim közt. Talán nincs is sejtésetek róla, nagyságrendileg, méretileg (kicsi-nagy), meg mindenféle. Nem feltétlen csak asztali gépre kell gondolni. De pár 100milláig nyugodtan lehet menni. :D Nem vicc, nem trollkodás. Még ha másnap meg is bánom ezt a kommentet. -
#78988 Nekem a háború eleji gépek közül a Bf 109 mellett a Hurricane a kedvencem, vaskos de áramvonalas, formás is.
Van egy 5 részes hosszú dokumentumfilm is a youtube-on:
-
Amaymon #78987 Ezt én így dirketben nem mertem beírni. :D -
Romeo One #78986 Eddig minden futott rajta, amit a vas elbírt... -
#78985 Tudom :) Nem is való játékokhoz. -
Solt #78984 Annál szarabb operációs rendszer nem is létezik... csak a szívás van vele! :S -
Romeo One #78983 Eredeti. Azért mertem megpróbálni, mert a minkonfig alapján elfogadja az XP-t, a 2Gb ramot, meg az Ati 4850-et. Az SP3 már nekem is szöget ütött a fejembe, de elvileg az xp64 SP2-ben benne vannak azok, amik xp32 alatt csak SP3-ban, hiszen nem párhuzamos, hanem későbbi fejlesztés.
Fent van a TF is.
A településkor mediumot állít be magának, ekkor 95%-on dobja a launcher hibát. Ha leveszem very low-ra, akkor felmegy 100%-ig, visszugrik 98-ra, és ott jön elő. Biztos van jelentősége, de kilépni sem tudok, ott is mindig launcher hiba, aztán a feladatkezelőből kézzel kell leálítani az exe-t, mert benne marad.
-
#78982 SP3-at írnak, de XP x64-re az nem jött ki, ez pedig okozhat problémát. -
lala42 #78981 Itt áll. támogatja az op. rendszere.
Esetleg, ha virágbóti a cucc.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.20. 21:11:10 -
#78980 Asszem ő írta, hogy 64 bites Xp van a gépén, azon szeretné futtatni a CloD-ot. -
lala42 #78979 "A CloDot semmilyen varázslattal nem sikerült beindítanom."
Mi a gond? Eredeti a cucc? Tudunk segíteni? -
Romeo One #78978 A zilkettő nem a barátom. A CloDot semmilyen varázslattal nem sikerült beindítanom. Mondom, akkor vigasztalódok a '46-al. Bekapcsolom az UP3-at, erre eltűnik az összes félig kész kampányom. Kikapcsolom stock-ra, és így is!
Most morcos vagyok. -
artivizsla #78977 Kövezzetek meg, de a Fóka után nekem a P-47 a kedvencem. A kabinja nem hogy csak nagy és kényelmes volt a korabeli gépekhez képest, de még fűtéssel is rendelkezett, nem kellett fagyoskodni benne.
A turbóról meg még pár kép :
-
#78976 nagyon szép videó
a múltkor olvastam vmi beszélgetést Messer pilótákkal (asszem akik most repülnek felújított Messzerekkel), és egyikük azt mondta hogy mivel nagyon kicsi a mellső szélvédő, kb. olyan mintha kulcslyukon néznél keresztül, és minél közelebb hajolsz annál többet látsz, de azzal a külvilágot is kizárod. A másik pilóta meg röhögött és azt mondta ez egy nagyon jó hasonlat, ő sem tudná jobban megfogalmazni.
Meg valahol olvastam hogy az amcsi pilóták is hüledeztek amikor meglátták a Messzerek fülkéjét, hogy milyen kicsi. Ők ugye a Mustanghoz /P47-hez szoktak, ott meg van hely bőven. -
#78975 A kamera kicsit torzít ebből a szögből, de valóban elég szűk fülkéje volt. A tetőkeret fémből van, csak valami betétet tettek bele fából. -
Amaymon #78974 Jó szűk az ülés, egy szélesebb emberke beszorulna, bal keze alig fér el.
Nekem az is újdonság, hogy fából van a szélvédő keret, bal oldalt nagy csavarokkal. :D -
#78973 Hogy orsózik a gyönyörűség. -
#78972 messer.com -
#78971 Pumákoknál leltem
-
Amaymon #78970 Mindegy hagyjuk én nem akarok ezen vitázni, mert nem érdekel különösebben, hogy fogják megoldani. Különben is 777 terméket te elvből nem veszel azt írtad, ezért duplán felesleges a kérdéses témáról vitázni.
Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 19:53:54 -
sakkay #78969 Mondjuk ez az első érv e rendszer mellett-mert én is utálom-ebben viszont van valami. Legalább megtanulják az alapokat. Azért még így is faxság.. -
#78968 Nem gondolok bele.Nem érdekel ,ki ,hogy küszködik. Az legyen az ő baja,nekem ahhoz semmi közöm,Egy a lényeg .Ha megvenném akkor ha behuppanok a gépbe tudjam használni minden tulajdonságával egyetemben azonnal. A festés meg megint csak hidegen hagy ,bár nem értem miért nem lehet az embernek saját skin ,de ezen túl is lépnék. Pedig de jó is az a tazmán ördögöm:) -
Amaymon #78967 Nem kell végigtolni, max. ha különleges festést akarsz. Legalábbis most viszonylag könnyen elérhető ami szükséges. De gondolj bele, jó párszor bejön pár ember, aki az E gombot nem tudja lenyomni. Vagy pörög a felszállópályán, mint egy kerge birka. Ismeretlen neki a GUI, a térkép, egyátalán maga a környezet és még sorolhatnám. Remélem a véglegesben így marad és nem változtatnak az arányokon vagy a kiegészítő megszerzésének a nehézségén. -
#78966 DE!!! engem nem érdekelnek a kampányok!! Lexarom a kampányokat!!! Hovatovább gyűlölöm ! Ergo rákényszerítenének,hogy végigtoljam ha akarom használni a gépet? Vagy ez csak offline érvényes és nem hat ki az online ra ,mert akkor visszaszívom és tárgytalan a hőbörgésem,lévén nem érdekel,hogy ofline ki mennyit szopik. -
bucsher #78965 :))))))
Nem lehetnek túl jók manőverező légiharcban ezek a sárkányok, ha B17-el is mentek nekik!!! -
Amaymon #78964 Nem lehet ma már játékot eladni kampány nélkül. Milyen pc játék az amiben nincs offline tartalom? Még a legótvarabb multis címbe is raknak, ha más nem 5 óra single-t. De nézzük a jó oldalát, ha rákényszerülnek arra, hogy jók legyenek a kampányok, akkor a kapmány készítők is faszább missziókat tudnak csinálni. -
#78963 Itt rendült meg a bizalmam az emberiségben.
-
#78962 Hogy miért ne? Tán azért mert nem veszem meg:))Meg mások se. Na ezért ne. -
Amaymon #78961 Persze az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az IL2 fórumon is nagyon sokan olyan állásponton vannak hogy ez rendszer így sz*r. Legvitatottabb témák egyike. -
Amaymon #78960 Miért ne? Ahány féle játék, annyi féle rendszer. -
#78959 Milyen cuccokat? Ne mond már,hogy ha használni akarok egy gépet amiért kifizettem 20 ezer magyar forintot ,akkor valaki idiótaságát végig kell csinálnom?
Na jó ez nekem már tényleg sok:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.19. 18:49:56 -
#78958 Szétbaxta a BOS -
sakkay #78957 Srácok az mitől lehet, hogy a front kimenetbe dugott fej hallgató bal fülese nem megy. Pedig jó, kipróbáltam. -
sakkay #78956 Szerintem gyors misszióban a gépek mind elérhetőek, a hozzá való cuccokat kell ki lockolni'. -
#78955 Tényleg? Jesszus pepi
Amit én próbáltam ott benne volt minden.Ez most akkor ,hogy van Sakkay?
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.19. 18:19:53 -
sakkay #78954