IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt. Én nem akarlak megtéríteni sem téged sem senki mást. Attól, hogy nem egyezik a véleményünk csak színesebb a világ, utálnék olyan helyen élni, ahol egy gondolata lehet mindenkinek. De!
Nézzél már körül baszki! A gengszter váltás környékén mi voltunk a legfejlettebbek, mi tartottunk elől. És nézd meg mi van most.
Hát lassan Bulgária is elhúz mellettünk a picsába!
És ahogy már mondtam. Nem érdekel mi volt 50 éve, nem érdekel az elmúltnyócév. Nem érdekel mi volt 10 vagy 12 éve. AZ érdekel, hogy MOST mi van. ÉS ha tetszik ha nem ebben bizony elég vastagon benne van orsós winnetou keze is.
Ha ellenzékben volt, ha kormányon.
Mit ha bevezetik? Ma reggel a (nem)független közszolgálati médiában valami gyökér államtitkár ecsetelgette, hogy miért is van tervben a netadó.
Persze én már mondtam, hogy nagy valószínűséggel terelés az egész és visszakozni fognak.
Mert az a helyzet, hogy most az emberek, a netezők zöme ezen csámcsog, holott van ennél egy sokkal-sokkal fontosabb dolog, ami így feledésbe merül. Egy időre legalább is. Mert akiket Te olyan hevesen védesz, éppen "eladják" az országot az oroszoknak. És nem csak Paksról van szó. Mit gondolsz az EU meddig fogja nézni, tűrni ezt? Vagy a NATO? Ja, persze. Menjen a picsába az EU is meg a NATO is, ugye?
Tudod mi történne, ha holnaptól egy vacak eurót sem kapnánk?
Nem rossz álláspont ez a mellőzz minden híforrást, csak tudod attól, hogy a fejedet a homokba dugod és nem veszel tudomást a történésekről, azok attól még megtörtének.
Az urakká avanzsált hazaárulókban meg bizony benne vannak a kiszes, szocis átvedlett fideszes szarjankók is.