IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #79051 Leonom, a rendszerváltás óta egyszer sem mondhatta el az ország zöme, hogy jobban élne, most viszont azt elmondhatja, hogy nem lesz neki minden január elsejével jóval szarabb. Ugye emlékszünk még az évkezdetekre? Emellett végre elkezdett erősödni a középréteg, ami hosszú távon mindenkinek jó, nemcsak nekik...
Azt nem tudom honnan vetted, hogy én magamon kívül mást leszarok, de hidd el nem így van. Csupán örülök neki, hogy én mint a középréteg képviselője, végre nem a nadrágszíj meghúzásával kell foglalkozzak. Ráadásul a környezetemben rengetegen vannak így, persze rengetegnek rövid az emlékezete, és hajlamos belekezdeni a divatos fanyalgásba...
Olyan kormányt még nem szart a világ, amelyik a mélyszegénységben élőket pár év alatt a középréteghez emelné... ilyet elvárni, velük érvelni ilyen kevés idő után szimpla demagógia. A családsegítő és a szociális munkás Svájcban is "sírni" fog...
A szüleim pont a "Gizi néni" kategória... hidd el nekem, nem 250.-Forintot spórolnak havonta rezsicsökkentéssel, és bizony a nyugdíjuk mellé bőven jól jön az a megtakarítás! Főleg úgy, hogy gyakorlatilag évek óta nem emelkedtek az árak, nem romlott a pénzük értéke! Ilyen a rendszerváltás óta nem volt... ezt kár lebecsülni.
Azt megértem, hogy nem szimpatizálsz velük... el is fogadom, de ettől még az elért eredmények magukért beszélnek. Persze lehetne sokkal jobb, van amibe bele lehet kötni, de ettől még messze jobbak mint az eddigiek...