IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LeonSilver
    Már ne haragudj, de ez a másik idióta baromság. Mi a f@****at érdekel engem, hogy mi volt 4-8 vagy 12 évvel ezelőtt? Vagy Téged?
    A jelennel kell foglalkozni és nem mindig hátranézni meg visszamutogatni basszus.

Mond már meg nekem, hogy hol laksz? Dolgozik valakid külföldön? nem ismerős, családtag.
    Mert nekem mind a két vőm a büdös osztrákoknál dolgozik. Soha, mondom SOHA többet nem fognak itthon dolgozni.
    Nem szórólapoznak vagy ilyesmi. Szakmában dolgoznak, évek óta. Még kijárnak, de már tervezik a kitelepülést. Szerinted véletlen?
    Véletlen, hogy szinte ugyan azért a munkáért itthon kapott például a Tibor 120-130e nettót, kint meg kap 2000€-t, 13. - 14. havi bért..
    Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.21. 22:59:46