91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
  • sakkay
    Nem is mondtam. Múltkor a haverom alkesz mostoha faterjával is teszteltem a riftet. Rendes vagyok, így nem csináltam róla videót..beszarnátok.
    Fél perc után ez volt, az első zuhanásnál, kb. szó szerint:
    "Naaa..nem ne NEM!!!!!Óóó nem!!!! ahhh, na ekkor kaptam le róla, mert levenni sem tudta, csak kapálózott mint egy fuldokló! Majdnem szét pukkadtam, de nem akartam telibe röhögni az öreget.
  • i robot
    Feloldani kell a gépeket??
  • sakkay
    Na így már lehet kritizálni
  • JanKo72
    Hali! Unlockoltam az F4-et és a fókát is teljesen.Minden fejlesztés és skin megvan.( Csak azért írom, hogy Sakkay is lássa megvan nekem is a BoS , és úgy pofázok :D ) Ami nekem nagyon furcsa, hogy a leszállás a fókával egy hulladék. Talán a DCS a hibás, mivel ott is megvan a fóka. Ami a BoS-ban van az számomra elképzelehetetlen.Ha 3 pontos leszállást akarsz, annyira le kell venni a sebességét, hogy kerékpárral megelőzném, és közben a gép nem borul le. Ez a DCS-ben teljesen kivitelezhetetlen lenne. Szvsz érdemes lenne nekik kicsir összehasonlítani. Tudom persze, hogy a BoS-ben nem D9 van, de ez akkor is borzasztó.
  • Torzonborz
    Ez majd akkor lesz ha pénzt is sikerült szerezniük méghozzá sokat. Szerintem KS projekt sem véletlenül lett törölve , túl drága az OR után bár kétségtelen hogy elég impresszív .
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2014.10.19. 16:27:57
  • Valka78
    "Na igen..ez a jövő. Amúgy jót röhögtem a srácokon. Mint a gyerekek, persze mi is ilyenek lennénk."

szerintem inkább ez: http://thevr.hu/totem-vr-egy-mindennel-kompatiblis-vr-headset/
  • Seaweed
  • Seaweed
    [kene egy pattogatot kukoricat evo smile ]
  • narancsbokor
    jaj most ne legyetek már ilyen rosszindulatúak amayon fiúval szemben.
    Volt egy ismerősőm, ebben a játékban:

http://www.best-flash-games.net/aircraft-games/skies-of-war---extended.html

vér profi volt, eljutott a 11. szintre is!!

Igaz atag serverre nem ment, mert nem jött be neki a sok hülyeség ami ott van (pl.: nincs végtelen golyó, meg végtelen benzin; nincs elég játékos, azok is bujkálnak )
    De mondom nagy ász pilóta volt, aszthiszem billentyűzettel játszott mert a joystick szerinte felesleges, egérrel könnyebb célozni,

na üdv pilóták
  • Her Laca
    Na ez az:) Az ,hogy van,hogy pl Savi,vagy Pogi,vagy Hetti,vagy Tom,vagy még sorolhatnám ,az egy felszállással nagy átlagban 2-3-6 gépet is lelő?
    Mert annyira bujkál mindenki? Szóval ez a nem lehet megtalálni az ellent az ATAG on pl sántít,mert még nekem is sikerül már ha repülök,és azokról van videóóóóóóóóó is. Márpedig egy egy videóm,az nem összevágott más más repülésekből,hanem mindig egy felszállás eseménye. Na jó 1-2 van olyan is ami több.De ritka.
  • Amaymon
    Lehet neked életidegen, mert nekem is az, hogy valaki gamepad-al játsszon szimet. De ez nem trollkodás, hanem tény. Nézd meg a twitchet mikor online és kész én nem fogok semmit bizonygatni, ne bosszantsál már fel.
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 15:09:32
  • Amaymon
    Mi ebben a trollkodás újreg?
  • kazanlik
    jolvan most már abbahagyhatod a trollkodásodat, kicsit unalmas
  • Amaymon
    Ki ez a Chris? Csak teóriázik, az én olvasatomban.
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 15:02:27
  • Amaymon
    De akkor minek szavaztatták meg mi legyen a következő? (Még nem olvastam el a linked)
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 14:35:16
  • Amaymon
    Nem lőtt le mindenkit hisz ATAG-on alig lehet megtalálni az ellent (a kevés játékos miatt), de épp mikor bele néztem a stream-be harcolt. Bánat tudja ki ellen már.
  • sakkay
    Éppen erről megy a társalgás.
  • sakkay
    Nem hiszem, hogy ezt lenne a következő-az összes orosz gépet és épületet, meg minden tárgyat, objektumot dobhatnának a kukába. Szinte biztos, hogy egy nyári orosz hadművelet környezete lesz a következő, Kuban Kurszk stb. Aztán utána lehet, jön az általad említett.
  • Her Laca
    Mesterem:) DE! driver hiba sajna. Nézz utána és még sajnább ,de megmarad minden ,semmit sem tudnak evvel kezdeni a TF nél.
    Csak még mielőtt újabb elmélet születne:)
  • Her Laca
    És mi köze az orosz sztyeppének és az ott használt festésekhez déli hadszíntérhez.
    Eleve mi a faxt keres sztálingrádnál a Fóka,ha már a szőrt hasogatom.Másba már bele sem kötök.
  • Rue East
    Az se véletlen, hogy kétfokozatú kompresszorokkal építették a legtöbb vadászt (már ha egyáltalán építettek bele bármi teljesítményfokozót). Mint ahogy a B és C fóka helyett is a D változat került sorozatgyártásba.
  • Her Laca
    messzert is csináltak hasonlót.
  • Her Laca
    Ki ellen volt a levegő ura? Ezeket a beírásaidat komolyan nem tudom hova tenni? Felment ATAG ra és mindenkit lelőtt? Vagy hogy?
  • artivizsla #78929
    A kaja miatt most nincs időm utána nézni, de német oldalon is kísérleteztek :

• Rue East
    Ez a mondat az angol cikk fordítása. A magyarban a feltöltő szó a turbófeltöltő szócikkre mutat. Az angol mondatban meg supercharger van.
    De amúgy is egyértelmű a dolog, turbófeltöltő csak a két említett vadászgépben volt (meg a bombázókban).
  • Amaymon
    Nekem se tetszik túl vastag, ráadásul a fekete füst néha szögletesen törik és olyan a vége, mintha Laca pengéjével szabták volna síkegyenesre.
  • Amaymon
    "csak nekem furcsa, hogy mi a fas*t kers ott sivatagi kamó?"

Egyszerű a válasz valszeg a déli fronton lesz a következő hadszíntér, mintha arra szavaztak volt legtöbben mi legyen ezután. De nem vagyok biztos.

Jah, jól tudtam ezt szavazták meg:
    Mediterranean and Middle East Theatre (East/North African, Italy etc)
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 10:29:43
  • Amaymon
    Egy elég szolíd játékos vártündérben, de x-box controllerrel+freetrack játszik. A lényeg az, hogy kb-ra gépenként ~70%-os hatékonysággal dolgozik lehet rosszabb-jobb is. De úgy általában kiemelkedik a játékosok közül. A múltkor CloD-ot próbálgatta (ez azt jelenti ~45 perc után a levegő ura volt :D), most meg a dora pakkal repkedett. Számomra rejtély hogyan tudja olyan finoman kezelni a gépet azzal a beviteli eszközzel, de valahogy megoldotta.
  • feca1229
    A füst effektekkel én sem vagyok megelégedve, nálam valahogy az etalon a CLODban található füst és olaj folyások meg mi egy más! Ha azt megközliti akkor tetszeni fog! A mostani BOSban kicsit túltolták. Meg van még egy csomó apróság!
  • sakkay
    Igen egyetértek. A cem nagyon sokat fejlődött, a repmodelt is sokat finomították, de ez a fránya előre a bot azt hopp-effekt megmaradt. Amúgy a messzánál is megvan még. Nem tudom miért azt csinálják meg utoljára. Talán nagyon mélyen bent' van az FM modellben. Mondjuk ezt azért nem hiszem, mert az orosz gépeknél nyoma sincsen ilyesminek. Viszont a motorerőt és a sebességet teljesen rendbe tették, ezt tegnap teszteltem. Szóval maradt a fent említett dolog, a túl erős sérülés találatkor-bár ez talán finomodott megint csak, és a túl erős füst.
  • feca1229
    Szia Sakkay!
    Valahogy nekem is aza tapasztalatom a Fókával, hogy ha előre nyomod a botot akor ha földközelben vagy akkor tuti kinyírod magad! Csak azt nem értem, hogy a fórumon mármint az il2 ön ott mindenki elájult, hogy milyen faszán helyre tették a fókát, hát nem tudom... botot negatívba a fóka azzonal hátára fordul! Ez a gép tényleg így repült volna? Most a többit nem néztem a motor teljesítmény a CEM meg ilyeneket csak ezt az egyet hogy megmaradt neki ez a dugózós képessége, és igen! De mint már írtam ez nem mérvadó mert tényleg csak pár perc volt míg próbálgattam, aztán elmentem inni a cimbikkel Amúgy úgy van mint írtad, ha nem huzod neki észnélkül és figyeli az ember mikor kezd remegni a gép, akkor valóban jól megy! Azonban ha botot előre nyomod akkor annyi!
    Pedig a messer is ilyen volt BOSban ha emlékszel rá, azt kijavitották, nem értem akkor itt miért nem! Pedig már kezd egyre jobban bejönni a játék persze van még benne pár furcsa dolog, például hogy a fejlesztők szerint ez vagy az úgy van a tömegek szerint nem, aztán megy a vita!
    De a skinek amiket belettek hát barátom... csak nekem furcsa, hogy mi a fas*t kers ott sivatagi kamó?
    Egy biztos szoritja Őket nagyon a határidő és már nagyon kapkodnak, de látod te is. ki jön a pecs pár óra és jön a hotfix!
    Én azt mondom még mindig benne van a pakliban, hogy jó szimet csinálnak, és én azt látom, hogy kezdenek leszállni a magas lóról, lehet észre vették, hogy ez nem így müködik!
  • sakkay
    Erre én is kíváncsi lennék. El nem tudom képzelni miről lehet szó!
  • feca1229
    :-DDD
  • Her Laca
    Mit érdemes nézni? Most leírtál ide valamit,oszt én Pl nem tudom mire vélni. Tegyél be egy videót vagy valamit mert így ennek sok értelme nincs.Ki az a Kota?Mit,és hogyan tesz röhelyessé.Mi az a Wt eleve:))))
  • Willenbrock
    Nem tudom pontosan milyen feltöltő, olyan mintha turbóról lenne szó (boost) : " 1940. februárjában a típus már a Merlin II és Merlin III motorokkal üzemelt, melyekben már alkalmazni kezdtek feltöltőket, amik 41 kPa-lal (6 psi) nagyobb üzemi nyomást értek el öt perc erejéig (vannak feljegyzések 30 perces folyamatos üzemről is). A feltöltővel megnövelt teljesítmény közel 190 kW-tal (250 LE) jelentett többet, repülési sebességben 40–56 km/h-ás (25–35 m/h) többlet mutatkozott 4600 méteres (15 000 láb) magasságban.[31] és érezhetően megnőtt a repülőgép emelkedő képessége. A +12 lbf/in2 (83 kPa) „vészteljesítménnyel” ("emergency boost") a Merlin III képes lett 977 kW (1,310 LE) teljesítményt leadni 2700 méteres (9000 láb) magasságon. "
  • artivizsla #78917
    Szalacsiné...

• artivizsla #78916
    Kávé mellé.
  • Amaymon
    Érdemes nézni néha a WT-s Kota-t, amint röhejessé teszi az DCS+t, miközben x-box kontrolert használ + head tracker. Azt hiszem nem kell kifejtenem, milyen berögzült elitisztikus, mesterségesen felfújt, ős dogmákat és momentumokat tesz pitiánerré, bagatellé. ezzel :)-))) Az is lehet a srác super pro....őstehetség de, számít ez ha működik nála?
  • Amaymon
    A bug miatt nem volt a szindi szerón fóka? Vagy a csak olyan mission?